Hamileyken boşanıyorum...

aman sende aglıcak şey bulamıyosun heee adam bana el kaldıracak bide kendine bi şey yapıcak diye aglıcam göz yaşımı ziyan edicem sende bi enteresansın yaniii canına yazık yaaa

kız kardeşim okadar ketum bir insandırki eşide dahil hepsi ondan korkar bizde bira koymuştu eşim bardağına adma içemedi karısı izin vermedi diye nasıl korkuttusa anlamadım gitti

daha 2 gün önce konuştuk,anlaştığımız sandım...
sarıllaım dedim birbirimize,fayda yok dedim...
gitti bgn olanı biteni anlattı,yengem orda,abim orda,annem orda,babam orda felan...
vede böle alatıyo yaa,sonra bana işte yengemn yengesi gibi yakınlar bulmuşsun böle çocuğu o bitane eimn yanında bana diolar.evet eşimin sevilmesi gzl ama sonra beni ezioo......bunu kimse bilmiyor...

kız kardeşim okadar ketum bir insandırki eşide dahil hepsi ondan korkar bizde bira koymuştu eşim bardağına adma içemedi karısı izin vermedi diye nasıl korkuttusa anlamadım gitti

Senin kız kardeşinden her eve lazım asında. Erkekleri çekip çvirecek biri kaydirigubbakcemile2

hee bide şim sürekli tehdit eder,kendimi asıcam,öldürücem şöle böle,ama ertesi gün döner eve.o gece çıldırmış gibi ağlamaktan beklerim ben sabah olmaz.kafayı sıyırdım iyicene......

vallahi canım herşey sende bitiyor duygusallığı bir kenara bırak çevrene ve eşine katı ve sert ol kararlı ol
kimse kendini asmaz seni boşamazda kolay değil bunlar gül geç sadece

Senin kız kardeşinden her eve lazım asında. Erkekleri çekip çvirecek biri kaydirigubbakcemile2

evet güzelim meslek sahibi değil parası yok arkası yok ama herkezin hakkında geliyor çevresindeki

ahh canım bizde yok maalesef,hiç unutmuyorum,kumaş pantolonu eşimin o kadar çok kii,bi tanesini ütülemeyi unuttum birazda asılsa çok var die umursamamadım,başka giysin diye...bana ailemn yanında bu kadar konuşçağına 1 aydan beri pantolonumu ütülemedin dedi,unuttum valla dedi...herrkes tebrik etti onu madalya verdiler...

ben yeni evlendiğimde 26 yaşındaydım ailemden çok uzak bir şehre taşındım eşimin ailesi benim ...... ettiler resmen ama kendi aileme telefon açıp hiç birşey anlatmadım kendim üstesinden gelmeye çalıştım sorunların

zaten babam beni verirken bir hatasını görürsen döv demiştisempatiksalakcinni

ailemide eşimide affetmiyorum,kendimi de bebğimi üzdüğüm için....
herkesi düşünmekten yoruldum,sıkıldım artık...

ahh yazdan herşey aile de bitiyor. onu sevip pohpohladıkları kadar seni de övmelilerdi onun yanında. oğlum ütülenmediyse pantalonun getir ben ütüleyiym yada öğren ütüyü gibi şeyler diyebilirler.
ailelerimiz bizi vezir eden de ezdirende kısmen de olsa.

senin yanlış hatırlamıyorsam görümce soruunların vardı. eşinle bir çok şeyin üstesinden geliyorsunuz aslında ama olmayınca olmuyor hiç üzme kendini. eğer seviyorsa hatasını düzeltmek istter. yada nasıl olsa hamile bebek olacak bir yere gidemez mantığıyla yayılır.
üzüntüden hasta olmuşun sancılanıyor gibi yapsa eşin meraklanıp geri adım atar mı acaba?

biliomusun arkadaşım hiçbişey umrumda değil artık,
o kadar yoruldum kii anlatamam...
ailemde suç ama eşim veriyo o rahatlığı,onlarda eşime....
insanın adı çıkıcağına canı çıksın......

onları görüştürmeyeceksin elinden geldiğince bukadar basit

kızz içim ezildi yaa offff çok üzüldüm uyku muyku kalmadı Allahım bi çıkış yolu göstersin bir an önce :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…