hamileyken bosanma hakkında ne düşünüyorsunuz

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
Beni istemiyo eşim hoş ben de onu artık umursamiyorum cok yiprandim burda çocuğu niye yaptin diye ustume gelenlere cevap vermiycem daha 8 aylık evliyim zaten duzelecek diye aile danismanina da gittik iki gündür eve gelmiyo esim beni evden kovdu gitmedim ben telefonumu da aldı elimden ve bana siddet uyguladı eve bugun teli bırakmış ayrilmak istiuotum ama cesaret de edemiyorum bi yandan zaten bir yil dolacak falan Mayıs ta ayrilabilicem

Düşünecek bir şey kalmamış ki sizin evliliğinizde

adam istemiyormuş defalarca kovmuş boşanmaktan başka bir tercih kalmıyor bu durumda.

Telefonu alması ne alaka, şey yapamadım. Onla alakalı bi konudan mı kavga çıktıydı?

telini şüphelendiği için mi aldı,sonra geri verdi

Hamilelik ve bosanma kararsiz bi durum ama yapacak bisey yok istenmiyosunuz katlanmaya beklemeye gerek yok

Cesaret edemiyorum diyorsunuzda, adam zaten evi terk etmis, yani kagit üstünde evli olmak ne isinize yariyacak? Madem dönüs yok, yani kurtarilmaz o zaman bosanin ve evladinizla birlikte yeni bi yol cizin kendinize... 8 aya neler sigdirmissiniz anliyamadim vallah, cevap vermiycem demissiniz ama yinede yazicam, cocuk neden? Olan o yavrucaga olacak, yazik... Gerci kesin kazadir, nasil oluyorsa bu kaza artik... Allah yardimciniz olsun, biran önce kurtulun...

themis1990 .!.:
Düşünecek bir şey kalmamış ki sizin evliliğinizde

adam istemiyormuş defalarca kovmuş boşanmaktan başka bir tercih kalmıyor bu durumda.
Peki bosanana kadar evi nasil yapmalı bosaltmali mi burda mi kalmali annemlerde mi ya da o mu annesinde mi cok düşünüyorum

Ailen alacagin her kararin arkasinda mi,yanindalar mi..

Bence yaninda olmalari gerekir..
En buyuk destekcin onlar olmali..

görücü usülüyle mi evlkendnz?sebep söylemiyor mu?

Böyle erkekleri Allah bildiği gibi yapsın inş..

Daha onlara söylemedim
Ailen alacagin her kararin arkasinda mi,yanindalar mi..

Bence yaninda olmalari gerekir..
En buyuk destekcin onlar olmali..
Daha onlara soylemedim babam cok rahatsiz annemi de isler tam netlesmeden daha fazla uzmek istemiyorum. Evde isler yolunda gibi twk basimayim kimseye anlatmadim yarin psikologa gidicem

Adamlarda hiç vicdan kalmadı artık hamile karılarını dövüyorlar.
Nasıl bu kadar kısa sürede bu hale geldiniz? Üzüldüm adınıza..

hamilesiniz ve şiddet uyguladı. ayrılmak istiyorum diyor evden kovuyor.
sizce tek yapılması gereken açık değilmi. ayrılacaksınız
Ayrilma oncesi dönem gercektwn ayrilmaktan cok daha zor dogumdan sonra da bu adam ve ailesi hayatimda olacak kahretsin ki en ufak bi sey de gidip ablasina siginiyo orda kalıyo her seyi onlara anlatiyo ailesi zaten beni istemiyo nasıl dolduruyolarsa bunu artik allah hepsini kahretsin

Severek mi evlendiniz

Mayıs'a kim öle lim kala
Karar değiştirirsiniz büyükler araya girer tatlıya bağlanır inş

noldu ki bu kadar 8 ayda ?
bir insan nasıl hamile bir kadına böyle davranır aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…