hamileyken bosanma hakkında ne düşünüyorsunuz

size boşanmamak gibi bir seçenek bırakılmamış...

zorlayarak yürümez.. ancak istiyorsanız ayrı kalın bir süre iletişimi kesin evinizi ayırın...

bosanın ve bundan çekinmeyin.ben kendim yaptım o hatayı bosanmadım kızım sımdı 14 aylık oldu ve ben bugun dava acıyorum.huylu huyundan vazgecmıyor malesef bugun ne yapıyorsa yarında aynını yapılcak cocuk olunca sakın sanmayınkı düzelicek.logusalıgım burnumdan geldı tum ozel anlarımda yalnız kaldım.istemyorum dıoyosa muhtemelen evlılıgı yapamıyodur.bosuna sız yıpranırsınız..erkeklere acımak uzulmemek gerekiyomus.en degerli olan sizsiniz bunu sakın unutmayın. bebeğinize odaklanın.ve inanın hamıleyken bosanmak cocuk dogduktan sonra bosanmaktan daha kolay.

boşanmazsanız da böyle bir adamla nasıl bir hayat bekliyorsunuz ki..

en başından beri böylemiydi, bebek isteyerekmi oldu

bugun hamile karısını döven evden kovan ve evine 2 gün boyunca gelmeyen adam yarın bebeğine de neler yapmaz ...yapman gereken şey belli aslında

Neyi paylaşamıyorsunuz , birde arada çocuk var hayret yani .

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aylik-hamileyim-esimden-siddet-gordum.773726/
bu konunuzdan beri şimdiye dek boşanmış olmalıydınız,ondan sonra geri dönüp bir konu daha açtınız üstelik.burada yazılanları kaale almıyorsunuz ki,en sonunda gidip gidip dayak yiyip yiyip geliyorsunuz ben ne yapayım diye..
size daha ne diyelim ki biz?nasılsa ayrılmayacaksınız..adam sizi hamileyken dövdü üstelik,kovdu,istemiyor,hala da nasıl ayrılıcam diyosunuz..
ne di,yelim kısmet,sizi kendinize ne getirir bilemiyorum.

Baban torun görsün diye çocuk yapan arkadaşsın sen di mi. Bence de boşan yoksa bu adam seni öldürecek. Evden ayrılma o gitsin bence

ayrı yaşayın bir süre bence değerini anlamadığını görürsen beklemeye pek gerek yok gibi

aranızdaki sorunlardan bahsedebilirsin bence biraz. hanginiz tepkili neden seni istemiyor o ve ailesi... şiddet görmenin asla bir açıklaması ve haklı yanı olamaz ama genel olarak evliliğine objektif bakmaya çalışıyorum. eşinizde yeni evlenmiş neden böyle bir hayat yaşamak istesin ki. sinirinizi bir kenara bırakın ve eşinizi ve kendinizi beklentilerinizi anlaşamama nedenlerinizi düşünün.. ailesine karşı siz nasılsınız neden evden gidiyor neden size karşı bu kadar tepkili size nedensiz yeremi vurdu yoksa ağır tahrikmi vardı (tekrar ediyorum tahrik bile olsa size vurmaya heleki hamilesiniz asla ve asla hakkı yok) yuva kurmak aile kurmak kolay değil. sizi tanımıyorum sadece tahminler yürütüyorum yanlış anlamayın belki sizde geçimsiz bir insansınız belki kendinizde de düzeltmeniz gereken yanlar vardır. eğer hiç bir sevginiz veya inancınız kalmadıysada boşanın tabi boşanmakta kolay değil bir de çocuk olacak maddi manevi imkanlarınızda önemli.

adam evden kovmuş seçenek bırakmamış ,hamile iken şiddet uygulamış allah afetsin.ailen yanında ise kaçgit onlara sürünsün açacaksa açsın davasını,zorla güzellik olmaz.ailen arkanda ise yavrunada bakarsın çalışırsında ayaklarının üzerinde durursun.onun ailesine ne gidecen ailen dururken,boşversene...kolaylıklar dilerim..

Defalarca şiddet gördüğünü yazmışsın bir önceki konunda. Beline terlik atmış, kafana tencere bilmem ne...
Orada sana bir sürü şey yazılmış, sene oldu 2015 sen hala aynı yerdesin. Yorum yapmayacağım başka.

Allah yardımcın olsun..yapçak birşey yok ömür boyu böyle şiddetle kavgayla evlilik sürmez..bebeğiniz içinse aileniz umarım sahip çıkıyordur size..Rabbim ona boşuna can vermemiştir..vardır onunda sebebi..kendine ve bebeğine yeni bir hayat kur ailenin desteğiyle..

En zor zamanlarından biridir kadinin hamileliği ve doğumu ben yeni anne oldum ve bu süreçte Esim yanimda olmasaydı ne yapardim bilemiyorum. Allah YARDIMCINIZ olsun gerçekten. İnşallah yoluna koyarsiniz da ayrilmak zorunda kalmazsiniz.

Ben evliligimin 6.ayinda hamile kaldim 9.ayindan sonra (henuz 3aylik hamileyken) butun iliskilerimiz bitmisti cocuk dogunca degisir dedim ama degismedi. Bebegim 6aylikken ayrildim suan dusunuyorum pismanmiyim degilim en azindan bekledim gordum emin oldugum aksi takdirde kendimi hep rahatsiz hissederdim.
Ama sen siddetde gormusun adam seni evden atmis, bu durumda kendini yipratma daha fazla guzelim Allah yardimcin olsun ayrilman belki senin icin daha iyi olacaktir..

onca konu açılmış hiç dinlememişsin
şimdi dinleyecek misin?
eşinle görücü mü evlendiniz severek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…