adam evden kovmuş seçenek bırakmamış ,hamile iken şiddet uygulamış allah afetsin.ailen yanında ise kaçgit onlara sürünsün açacaksa açsın davasını,zorla güzellik olmaz.ailen arkanda ise yavrunada bakarsın çalışırsında ayaklarının üzerinde durursun.onun ailesine ne gidecen ailen dururken,boşversene...kolaylıklar dilerim..Beni istemiyo eşim hoş ben de onu artık umursamiyorum cok yiprandim burda çocuğu niye yaptin diye ustume gelenlere cevap vermiycem daha 8 aylık evliyim zaten duzelecek diye aile danismanina da gittik iki gündür eve gelmiyo esim beni evden kovdu gitmedim ben telefonumu da aldı elimden ve bana siddet uyguladı eve bugun teli bırakmış ayrilmak istiuotum ama cesaret de edemiyorum bi yandan zaten bir yil dolacak falan Mayıs ta ayrilabilicem
Ben evliligimin 6.ayinda hamile kaldim 9.ayindan sonra (henuz 3aylik hamileyken) butun iliskilerimiz bitmisti cocuk dogunca degisir dedim ama degismedi. Bebegim 6aylikken ayrildim suan dusunuyorum pismanmiyim degilim en azindan bekledim gordum emin oldugum aksi takdirde kendimi hep rahatsiz hissederdim.Beni istemiyo eşim hoş ben de onu artık umursamiyorum cok yiprandim burda çocuğu niye yaptin diye ustume gelenlere cevap vermiycem daha 8 aylık evliyim zaten duzelecek diye aile danismanina da gittik iki gündür eve gelmiyo esim beni evden kovdu gitmedim ben telefonumu da aldı elimden ve bana siddet uyguladı eve bugun teli bırakmış ayrilmak istiuotum ama cesaret de edemiyorum bi yandan zaten bir yil dolacak falan Mayıs ta ayrilabilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?