Nedir bu ya. Ne biçim bi adamla evlenmişsiniz Dalgınlık olabilr, hangimiz unutmuyoruz ki bişeyleri bide öğretmen olucak Hamile olduğunuzu bile bile mi size bunları yapıyor.?Yani bilmiyorum ama madem çaresizsiniz dogumunuzu yapıp tekrar işe başlayana kadar 2 ev arkadası gibi yaşayın bence yoksa çocukla ve işsizlikle hayatınız çok zor olucak. Hatta sizin yerinizde olsam hamileyken şu anda işten ayrılırım çocuk dogana kadar kpss ye çalışırım o sınavı ne yapar eder kazanırım atandığım günde boşanırım o adamdan ama önce kendini ve bebeğini garantiye almalısın11 haftalık hamileyim ama boşanma sürekli gündemde eşim sürekli sen atanamadın ( kendisi atandı) KPSS de çalışmıyorsun diyor ama ben şu an özel sektörde çalışıyorum buna vakit bulamıyorum istesen bulursun diyor ama artık yapamıyorum öğlen gidiyorum işe ama öğlene kadar evimin işi oluyor akşam da geç geliyorum. Sürekli her tartışmada senle evlendiğime çok pişmanım lanet olsun o güne diyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli boşanmak istiyor hemen bitsin diyor, üst üste bi şeyleri unuttum anahtarım cüzdanım vs sen beyinsizsin diyecek kadar hakaret etmeye başladı Ben de artık dayanamıyorum kabul ediyorum boşanmayı ama bu süreçte bebeğimi kötü etkilemek istemiyorum stresim ona geçsin istemiyorum ancak artık boşanacağız ailemin yanına dönmeyeceğim ama doğumdan sonra bi süre çalışamayacağım sonra da çocuğa kim bakacak ben bu kadar şeyin altından nasıl kalkacağım bilmiyorum yapabilir miyim?
Özel bir okulda çalışıyorum öğretmenim ama yazları maaşımız ve SGK mız kesiliyor yani maddi olarak destek çok da bulamam açıkçası. Yapabilir miyim ilk çocuğum ben kendimi çok kötü hissediyorum bebeğimi işim yok diye benden alırlar mı ? Almazlarsa da ona yetebilir miyim ? Başaran var mı
TMK 304 gereğince ana babadan, doğum giderlerini, doğumdan önceki ve sonraki 6şar haftalık geçim giderlerini, gebelik ve doğumun gerektirdiği diğer giderleri talep edebilir. Sizde nafaka da söz konusu olacak.11 haftalık hamileyim ama boşanma sürekli gündemde eşim sürekli sen atanamadın ( kendisi atandı) KPSS de çalışmıyorsun diyor ama ben şu an özel sektörde çalışıyorum buna vakit bulamıyorum istesen bulursun diyor ama artık yapamıyorum öğlen gidiyorum işe ama öğlene kadar evimin işi oluyor akşam da geç geliyorum. Sürekli her tartışmada senle evlendiğime çok pişmanım lanet olsun o güne diyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli boşanmak istiyor hemen bitsin diyor, üst üste bi şeyleri unuttum anahtarım cüzdanım vs sen beyinsizsin diyecek kadar hakaret etmeye başladı Ben de artık dayanamıyorum kabul ediyorum boşanmayı ama bu süreçte bebeğimi kötü etkilemek istemiyorum stresim ona geçsin istemiyorum ancak artık boşanacağız ailemin yanına dönmeyeceğim ama doğumdan sonra bi süre çalışamayacağım sonra da çocuğa kim bakacak ben bu kadar şeyin altından nasıl kalkacağım bilmiyorum yapabilir miyim?
Özel bir okulda çalışıyorum öğretmenim ama yazları maaşımız ve SGK mız kesiliyor yani maddi olarak destek çok da bulamam açıkçası. Yapabilir miyim ilk çocuğum ben kendimi çok kötü hissediyorum bebeğimi işim yok diye benden alırlar mı ? Almazlarsa da ona yetebilir miyim ? Başaran var mı
Çocuğu siz vermediginiz sürece kimse alamaz bu bir..ben öyle hissetmiyorum ama boşanmaya karar verirseniz iyi bir avukat tutun bu iki.. nafaka alicaksiniz bu üç..böyle bir adamla devam etmeyin11 haftalık hamileyim ama boşanma sürekli gündemde eşim sürekli sen atanamadın ( kendisi atandı) KPSS de çalışmıyorsun diyor ama ben şu an özel sektörde çalışıyorum buna vakit bulamıyorum istesen bulursun diyor ama artık yapamıyorum öğlen gidiyorum işe ama öğlene kadar evimin işi oluyor akşam da geç geliyorum. Sürekli her tartışmada senle evlendiğime çok pişmanım lanet olsun o güne diyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli boşanmak istiyor hemen bitsin diyor, üst üste bi şeyleri unuttum anahtarım cüzdanım vs sen beyinsizsin diyecek kadar hakaret etmeye başladı Ben de artık dayanamıyorum kabul ediyorum boşanmayı ama bu süreçte bebeğimi kötü etkilemek istemiyorum stresim ona geçsin istemiyorum ancak artık boşanacağız ailemin yanına dönmeyeceğim ama doğumdan sonra bi süre çalışamayacağım sonra da çocuğa kim bakacak ben bu kadar şeyin altından nasıl kalkacağım bilmiyorum yapabilir miyim?
evet ne güzel bir detaya değinmişssiniz. Ödemezse hem maaş haczi gönderebileceksiniz hem de memuriyetini bozup nafaka ihlalinden cezaevine girmek istemeyeceğinden paşa paşa ödeyecek.Keşke ne idügu belli olan , bosanacaginin belli olduğu bir adamdan hamile kalmasaydin.
Ama olan olmuş, ne denir ki?
Madem atanmış kız istiyor, atanmisini bulsaydi..büyük ihtimalle sizle başladığında o da henüz atanmamisti. Atanmış kız bana bakmaz diye kendi gibi atanma ihtimali olan birini buldu. Siz sınavı kazanamayinca da komplekse girdi.
Bence adamı evden atın, siz o evde yaşayın. Sakın eşyalı kurulu düzeni olan evi ona bırakmayın. Ayrıca iyi tarafından bakarsanız memur adam, nafakadan kaçmak gibi bir seçeneği yok. Mahkeme ne verirse onu paşa paşa size ödemek zorunda... Bol şans diliyorum. Altınlar falan hala sizde mi? Birikmiş bir paranız var mı?
Ailem uzakta ve orada bilmiyorum rahat edemem sürekli acıyan gözler görmek istemiyorum vah vah diyecek herkes etraf böyle maalesefHer şeyi göze alıp boşanırdım sanırım ya. Çok çirkin davranışlar bunlar. Ailenizin yanına neden dönemiyorsunuz?
Doğru maalesef oldu ben de kızardım insanlara nasıl hem bu şekilde olup hem çocuk yaparlar diyeÇok klasik olacak ama bu kadar sorunlu bir evlilikte bebek düşünürken bunları düşünmemiş miydiniz?
Keşke ne idügu belli olan , bosanacaginin belli olduğu bir adamdan hamile kalmasaydin.
Ama olan olmuş, ne denir ki?
Madem atanmış kız istiyor, atanmisini bulsaydi..büyük ihtimalle sizle başladığında o da henüz atanmamisti. Atanmış kız bana bakmaz diye kendi gibi atanma ihtimali olan birini buldu. Siz sınavı kazanamayinca da komplekse girdi.
Bence adamı evden atın, siz o evde yaşayın. Sakın eşyalı kurulu düzeni olan evi ona bırakmayın. Ayrıca iyi tarafından bakarsanız memur adam, nafakadan kaçmak gibi bir seçeneği yok. Mahkeme ne verirse onu paşa paşa size ödemek zorunda... Bol şans diliyorum. Altınlar falan hala sizde mi? Birikmiş bir paranız
Kötü bi durum ya atanamamak kötü bi şey mi eşiniz gerçekten çok bencil bi insan11 haftalık hamileyim ama boşanma sürekli gündemde eşim sürekli sen atanamadın ( kendisi atandı) KPSS de çalışmıyorsun diyor ama ben şu an özel sektörde çalışıyorum buna vakit bulamıyorum istesen bulursun diyor ama artık yapamıyorum öğlen gidiyorum işe ama öğlene kadar evimin işi oluyor akşam da geç geliyorum. Sürekli her tartışmada senle evlendiğime çok pişmanım lanet olsun o güne diyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli boşanmak istiyor hemen bitsin diyor, üst üste bi şeyleri unuttum anahtarım cüzdanım vs sen beyinsizsin diyecek kadar hakaret etmeye başladı Ben de artık dayanamıyorum kabul ediyorum boşanmayı ama bu süreçte bebeğimi kötü etkilemek istemiyorum stresim ona geçsin istemiyorum ancak artık boşanacağız ailemin yanına dönmeyeceğim ama doğumdan sonra bi süre çalışamayacağım sonra da çocuğa kim bakacak ben bu kadar şeyin altından nasıl kalkacağım bilmiyorum yapabilir miyim?
Doğru maalesef oldu ben de kızardım insanlara nasıl hem bu şekilde olup hem çocuk yaparlar diye
peki bunun nedeni ne?Altınlar bankada hesap onun adına
Evet hamile olduğumu bile bile artık kavga etmekten laf anlatmaktan usandığım için susuyordum vazgeçmiştim çünkü ama hamilelik yani ben de kızardım insanlara nasıl yaparlar diye oldu maalesef de demek istemiyorum ama zor olacakNedir bu ya. Ne biçim bi adamla evlenmişsiniz Dalgınlık olabilr, hangimiz unutmuyoruz ki bişeyleri bide öğretmen olucak Hamile olduğunuzu bile bile mi size bunları yapıyor.?Yani bilmiyorum ama madem çaresizsiniz dogumunuzu yapıp tekrar işe başlayana kadar 2 ev arkadası gibi yaşayın bence yoksa çocukla ve işsizlikle hayatınız çok zor olucak. Hatta sizin yerinizde olsam hamileyken şu anda işten ayrılırım çocuk dogana kadar kpss ye çalışırım o sınavı ne yapar eder kazanırım atandığım günde boşanırım o adamdan ama önce kendini ve bebeğini garantiye almalısın
Ziynet davası da açacaksınız.Altınlar bankada hesap onun adına
Altınlar kadınındır mahkeme kadına veriyor yani onun kasasında olsa da.Altınlar bankada hesap onun adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?