Hamileyken boşanmak

Daha ilk günden boşanmak isteyen adamla neden sevişilir vallahi bilmem.
Aile kısmını yazmamışsın , onu da bence eklemelisin.
Bir de o dangalak ister kabul etsin , ister etmesin BABA olacak.
Her şeyi talep et, sakın ha sakın pısırık davranma.

Kötü bir üslupla yazmış ama baştan beri seni istemeyen birinden de çocuk yapmazsın be kuzu..
Canim benim,insanlar kendilerini öyle güzel kamufle edebiliyor ki,belki bu herif 180 derece değişti.Yazım tarzı çok rahatsız etti tabi.Kim ister ki böyle olsun?Kadın ve erkek statü olarak eşit ama biri atanmış,diğeri atanamamış.Neden kadın çocuk yapıp kendini evliliğini sağlama almak istesin ki?Öff nereden baksan çok kötü bir durum,inşallah hakkında hayırlısı olsun.

Konusa yazmış ya ilk zamanlardan beri diye. Yani bile isteye yapmış. Üzgünüm ama çocuk için.

Adam sizin memur olabilme durumunuzdan dolayı evlenmiş belli ki. En başından beri böyle diyorsunuz keşke çocuk için acele etmeseydiniz. Bu evliliğe devam ettiniz ve atandınız mesela o zaman da maaş kartınız elinizden alınacak size harçlık verecek ha durum böyle olmasa bile sizin maaşınıza mutlaka bir şeyler alınacak. Ev, araba, arsa. Adam için altın yumurtlayan tavuk olacaksınız

Böyle konuları görünce ister istemez herkesin aklına aynı soru geliyor: neden bebek? Üstelik 1 hafta öncesine kadar sonlandırma gibi bir şansınız da varmış. Siz boşanmayı hiç istemediniz sanırım öyle anlıyorum. Belki de adamın psikolojik baskılarından kendinizi suçlu gördünüz ve ona hak verdiniz. Öncelikle eğer siz atanmak istiyorsanız buna çabalayın ve atanın. Sırf o istiyor diye uğraşmayın. Herkes kamuda çalışacak diye bir şey yok.
Beyimiz kendine güvenmiyordu madem evlenmeyecekti. Çocuk olunca çalışamayacaksın, tek maaşla geçinemeyiz düşüncelerine bakınca, oo öğretmen o da atanır mis gibi çift maaş diye hesap yaptığına neredeyse eminim. Hesapları tutmayınca bozulmuş.
Kaldı ki siz kamuda da olsanız ücretsiz izin hakkınızı kullanamak isteyebilirdiniz. Her durumda eş ve baba olmayı kaldırabilecek biri değilmiş.
Bir avukata danışın, bebek onun da bebeği. Masraflara ortak olması gerek. Aileniz de arkanızda olacaksa hiç daha fazla çekmeyin bu davarı.
Ayrıca altınları koymak için banka hesabını kendi üstüne açtıran erkekleri hiç samimi bulmuyorum. Kesin bir pislik çıkıyor.

Son düzenleme:
Valla burda o kadar çok gördüm ki, anne olmak istiyordum evliliğim berbattı ama boşanmadan yapmak istedim diye, şaşıramıyorum o yüzden böyle yorumlara. Ama konu sahibi öyle değil belli ki.

Ne kadar kötü bir kalbiniz var,hayretler içinde okudum.
Bence kalbi kötü değil sert yazmış olabilir ama çok doğru yazmış. Bu durumda en günahsızı o bebek. Yani baştan beri kötü olan bir evlilikte hoop çocuk yapayım düzelir mantığı bana hiç bir zaman doğru gelmiyor. Ben bile 30 yalında evlendim aman hemen çocuk yapayım demedim. O çocuğun huzurlu bir ortamda büyüme hakkı varken bencilce bir istek ile dünyaya gelmesi bence yanlış

+1
Özelden ayrılın, hayvan gibi ders çalışın.. Atanıp eşinizden boşanın.. Ne biçim adam bu
Allah iyilerle karşılaştırsın
Branşınız ne

Ben kendi üzerime koydum ne var ne yok
Asla sormaz da bana. Mesela kıza altın takanlar oldu onları da asla bilmez. Kardeşleri para yollamış direkt bana verdi. Ne istersen al kıza diye.
Atansa bu sefer maaşını kullanamayacak ki. Ona el koyup , kendini ev araba sahibi yapıp bir de dünyayı zehir edecek.

Ben tekrar aynısını yazmaya üşendim. Yapmanız gereken tam da bunlar.

Evet ilk başta bende böyle düşündüm ama adam sonradan böyle olmuş olabilir mi?Başından beri böyle ise tabi ki kimse böyle bir evlilikten çocuk dünyaya getirmek istemez ama baya sert konuşmuş hanımefendi doğru.

Allah yardimciniz olsun, durumunuz gercekten zor. daha yeni hamilesiniz, hamilelik kolay bir surec mi? esiniz ne zannediyor acaba? mide bulantisi olur, halsizlik olur, unutkanlik olur.. madem kpssyi o kadar onemsiyordu cocuk dusunmeseydi o zaman. bence aileniz destek olacaksa cekinmeyin, bosanin vs demem o sizin bileceginiz is ama su an icinde oldugunuz durum kendi basina halledebileceginiz bir sey gibi gelmedi bana.

Bu ne saçma bi düşünce ya ben atandım eşim atanamadı napıyım adamı boşayım mı Kuzum eşinin zihniyeti çok yanlış sanmaki eşin için atanmak çözüm değil ilk önce bu zihniyeti değiştirmek lazım haa belliki değişmeyecek ve senin yaptığın herşeyi hata olarak görücek küçümsüyecek. Allah sonradan görenlerden eylemesin. Çok yakınım bebeği 3 aylıkken boşandı kendi ayaklarının üstünde duruyor. Eğer boşanırsan ailenin destedeğini al çünkü bu dönemde ailenin desteği çok önemli. İnsan her şeyin üstesinden gelir güçlü ol.

En başından beri böylemiş adam. Sırf evliliğim düzelsin diye yapılmış bebek. Bu bebeğin günahını kim verecek. Kendi bencillikleri için bir çocuğun hayatıyla oynamışlar resmen

Evlendiğimiz günden beri sürekli boşanmak istiyor hemen bitsin diyor

+1
Özelden ayrılın, hayvan gibi ders çalışın.. Atanıp eşinizden boşanın.. Ne biçim adam bu
Allah iyilerle karşılaştırsın
Branşınız ne
atanana kadar hamileliği zehir eder bu adam
artı atandıktan sonra adam tartısacak konu bulamayacak, kızcagızı kullanacak parası icin. bu durumda hanımefendi bana hakaret ediyor diye dava da acamaz, cunku bu durumları kabul ettikten sonra barısmıs sayılıyor bildiğim, avukat arkadaslar daha iyi bilgi verir.
bence aile destegini alarak bosanmalı, kpss calısıp atanmayı garantilemeli diğer türlü maddi olarak bir cocugun masraflarının altından kalkamaz. nafakalar cok cuzi rakamlar, bu adam bir kurus fazlasını vermez

konuyu okursanız evlendiğimiz günden beri sürekli boşanmak istiyor ilk günden beri böyle demiş. arkadaş gayet de doğru yazmış olayı minnoşlaştırmaya gerek yok. bu adama çocuk yaparsan ilk gün evlenir evlenmez o lafları eden adamı kapının önüne koymak yerine, şimdi ah vah etmiyceksin

İyi ders çalışmak için işten çıkmam durumundasınız, gerçi çıksanız da kpssnin garantisi yok. İyice burnunuzdan getirecek kocanız. Ben de atanmaya çalışıyorum ama olmadı bir türlü. Ne yapayım kavga edip duralım mı eşimle. Tek maaşla da yetişilmiyor işte hamileyken çalışacaktım zor geçti hamileliğim çalışamadım giremedim sınava. Özel başvuru yaptım yine.

Öte taraftan ilk günden beri boşanma kelimesinin geçtiği evlilikte çocuğun da pek işi yokmuş. Açıkçası bence cinselliğin de işi olmamalı değil ki çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…