2 çocuğum var beklenmeyen bir gebelik haberi aldım şaşkınlık içindeyken evli olduğum kişinin birisiyle ilişkisi olduğunu öğrendim. İlişkisini bitirme gibi bir gayesi yok olsa da tamam diyip evliliğe devam edecek de değilim. Ama canım çok acıyor sırtımdan vurulmuşa döndüm 2 çocukla karnımda 3 aylık bebekle kalakaldım. Dava için adli tatilin bitmesini bekliyorum. Böyle bir durumu yaşayan var mı aranızda nasıl atlattı ne süreçlerden geçti ne kadar sürede kendisini toparlayabildi
Deliller öğrenildikten sonra altı ay içinde kullanılıyor. Diğer türlü affetmiş sayılır. Sonraki davayı buna dayanarak açamaz. Tekrardan aldattığını yakalaması gerekir.Hamilelik, doğum, doğum sonrası süreç sizin için zor bir süreç olacak. Eğer çocuklarına, ev işlerine bakan biriyse evde kalsın süründürün, yatakları ayırın. Bu zor süreci atlatınca da boşanırsınız, koyarsınız kapının önüne.
Eğer evde fiziksel, psikolojik şiddet uygulayan biri değilse, bu aldatma delilleriyle doğum sonrası boşanmada delil olarak kullanabilirsiniz diye bir avukata görüşüp, fikir alın.
Siz o zor süreci tek başınıza yaşarken bu pis adam keyif yapacak. En azından evde süründürebilirsiniz, öyle keyfince bekar gibi yaşayamaz.
Hamilelik, doğum, doğum sonrası süreç sizin için zor bir süreç olacak. Eğer çocuklarına, ev işlerine bakan biriyse evde kalsın süründürün, yatakları ayırın. Bu zor süreci atlatınca da boşanırsınız, koyarsınız kapının önüne.
Eğer evde fiziksel, psikolojik şiddet uygulayan biri değilse, bu aldatma delilleriyle doğum sonrası boşanmada delil olarak kullanabilirsiniz diye bir avukata görüşüp, fikir alın.
Siz o zor süreci tek başınıza yaşarken bu pis adam keyif yapacak. En azından evde süründürebilirsiniz, öyle keyfince bekar gib
Haftanın belirli günleri iş nedeniyle şehirdışında olmak zorundq ilişki yaşadığı kişi de orada. Boşanmayı ertelesem bile bekar erkek gibi yapacak. Avukatlarla görüşüyorum elimdeki delillerin 6 ay süresi var daha sonrasında kullanıılamıyorHamilelik, doğum, doğum sonrası süreç sizin için zor bir süreç olacak. Eğer çocuklarına, ev işlerine bakan biriyse evde kalsın süründürün, yatakları ayırın. Bu zor süreci atlatınca da boşanırsınız, koyarsınız kapının önüne.
Siz o zor süreci tek başınıza yaşarken bu pis adam keyif yapacak. En azından evde süründürebilirsiniz, öyle keyfince bekar gibi yaşayamaz.
Haftanın belirli günleri iş nedeniyle şehirdışında olmak zorundq ilişki yaşadığı kişi de orada. Boşanmayı ertelesem bile bekar erkek gibi yapacak. Avukatlarla görüşüyorum elimdeki delillerin 6 ay süresi var daha sonrasında kullanıılamıyor
Hamilelik, doğum, doğum sonrası süreç sizin için zor bir süreç olacak. Eğer çocuklarına, ev işlerine bakan biriyse evde kalsın süründürün, yatakları ayırın. Bu zor süreci atlatınca da boşanırsınız, koyarsınız kapının önüne.
biliyor fazla deneyimi olan yaş olarak benden ve evli olduğum kişiden küçük bir kızKadın sizi, çocukları biliyor mu?
maddi durumu çok iyi olmasına rağmen her şey kira. şirketi de devredip mal kaçırdığına eminim. milyonluk işler yapıyor ama çalışmıyor gözüküyor. onunda amacı çekişmelide rezil olmaktansa anlaşmalı bitmesi bizim çıkarımız için de yüklü nafaka almamız...Ben bebegim 10 aylikken boşandım. Bana sorarsaniz onemli olan şey para. Nafaka, maddi varliklar vs. Duygusal yaralar bir sekilde kapaniyor ama maddi sorunlar daha zorlayici. Bu yuzden eviniz kendinize aitse serh koydurun, şirketi varsa uzerindeki mallara yine serh kiydurun. Adam pisman degil, mal kacirmayada meyilli muhtemelen. Adam gibi adam olsa ben bu naneyi yedim, gel anlasmali bosanalim, bunlar senin haklarin, buda odemek istedigim tazminat der 3 cocukla sizi ugrastirmaz. O yuzden gozunuzu dort açın
Çocukta destek aldımı ? Pskiyatrıden mi yoksa pedagogdanmı aldı. Çocukta sonuclar nasıl ?Çok ağır psikolojik destek alın
Geçmeyen acı yok elbet toparlanacaksınız ..
Ben de tek çocukla boşandım
Destek almadan atlatmak pek zor
Çalışıyor musunuz
Tüm iyi dileklerim sizinle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?