Hamileyken boşanmak

zeytin484

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
36
20
38
2 çocuğum var beklenmeyen bir gebelik haberi aldım şaşkınlık içindeyken evli olduğum kişinin birisiyle ilişkisi olduğunu öğrendim. İlişkisini bitirme gibi bir gayesi yok olsa da tamam diyip evliliğe devam edecek de değilim. Ama canım çok acıyor sırtımdan vurulmuşa döndüm 2 çocukla karnımda 3 aylık bebekle kalakaldım. Dava için adli tatilin bitmesini bekliyorum. Böyle bir durumu yaşayan var mı aranızda nasıl atlattı ne süreçlerden geçti ne kadar sürede kendisini toparlayabildi

Hamilelik, doğum, doğum sonrası süreç sizin için zor bir süreç olacak. Eğer çocuklarına, ev işlerine bakan biriyse evde kalsın süründürün, yatakları ayırın. Bu zor süreci atlatınca da boşanırsınız, koyarsınız kapının önüne.

Eğer evde fiziksel, psikolojik şiddet uygulayan biri değilse, bu aldatma delilleriyle doğum sonrası boşanmada delil olarak kullanabilirsiniz diye bir avukata görüşüp, fikir alın.

Siz o zor süreci tek başınıza yaşarken bu pis adam keyif yapacak. En azından evde süründürebilirsiniz, öyle keyfince bekar gibi yaşayamaz.

Çalışıyor musunuz geliriniz var mı? Ev kira mı? Sizin mi? ceketini alsın çıksın o kadınla beraber bir temiz de rezil edin

Deliller öğrenildikten sonra altı ay içinde kullanılıyor. Diğer türlü affetmiş sayılır. Sonraki davayı buna dayanarak açamaz. Tekrardan aldattığını yakalaması gerekir.

Şere..siz ya aldatanlar hep böyle karısıyla birlikte olmaya devam ediyorlar.

Karşı tarafa da tatmin olmuş bi şekilde gidiyorlar kadın da sanıyor adamın niyeti cinsellik değil eee evde tatmin oluyor tabi

Metrese de eşimle kardeş gibi olduk cocuklar için duruyoruz derler bir de

Normalde aldatma durumunda hemen boşan tavsiyesi veren biriyim fakat şuan ortada 3 tane çocuk sözkonusu olunca hemen boşanın diyemicem. Öncelikle hem kendi hayatınızı hemde çocukların geleceğini garantiye almadan sakın boşayan kalkmayın. Yoksa 3 tane çocukla beş parasız ortada kalırsınız. Kocanız olacak olan pisliktenl metresiyle gününü gün eder.

Öncelikle Allah yardimcin olsun sınavın zorluymuş ama herşeyin başi saglik boyle biseype sinaniyorsan kazancin da buyuk demektir. Piskolojik destek al anladigim kadariyla esin pek pisman degil o zaman sen de kesiceksin baglarini. Bugun calistigim yerden bi abla aynisini yasamis bi cocuguyla ayrilmis. Gecmeyen bisey degil zaman herseyin ilaci dedi. Esine karsi cok mu sevgin var bilmiyorum ama maddi manevi zor bi durumdasin piskolojik yardimini al maddi olarak da alabildigini al sakin onur gurur meselesk yapma erkekler kadinlarin gozyasindan bisey anlamiyo ama cebinden parasini aldin mi o zaman ciz ediyo sen de alabildigini al canini sikma gecicek zamanla karnindakini dusun, dua et.

Ben bebegim 10 aylikken boşandım. Bana sorarsaniz onemli olan şey para. Nafaka, maddi varliklar vs. Duygusal yaralar bir sekilde kapaniyor ama maddi sorunlar daha zorlayici. Bu yuzden eviniz kendinize aitse serh koydurun, şirketi varsa uzerindeki mallara yine serh kiydurun. Adam pisman degil, mal kacirmayada meyilli muhtemelen. Adam gibi adam olsa ben bu naneyi yedim, gel anlasmali bosanalim, bunlar senin haklarin, buda odemek istedigim tazminat der 3 cocukla sizi ugrastirmaz. O yuzden gozunuzu dort açın

Burada ilk defa aldatılan bir kadına boşanmak için acele etme diyeceğim . Tabi ki bu konuda uygun bir avukatla görüşün delilleri somutlaştirin en azından doğum ve o ilk dönemde eşek değilse diğer iki çocuğa baksın . Ama aileniz yardımcı olacak ve maddi gücünüz varsa bu adamla aynı evde beş dk durmayın . Alabileceğiniz her şeyi alın adamdan

Çok yakın bir akrabam işi gücü yokken çocuğu uc çocukla boşandı inanın ki oluyor. Şu an çok güzel parasını kazanıyor. Eski eşi ev ve araba bırakmıştı bunları muhakkak talep edin .

Haftanın belirli günleri iş nedeniyle şehirdışında olmak zorundq ilişki yaşadığı kişi de orada. Boşanmayı ertelesem bile bekar erkek gibi yapacak. Avukatlarla görüşüyorum elimdeki delillerin 6 ay süresi var daha sonrasında kullanıılamıyor

Kadın sizi, çocukları biliyor mu?

şimdi birşey yazacam herkes bana kızacak

ver ablacım iki çocuguda adama ver bak bakalımm ne bok yiyecek ,

babanın evinden mi getirdin sen onları evet çocuklar senın çocugun ama onunda çocugu ,

tek başına üstlenme helee çocuklarımı vermem diye ortalıga atma kendiini ,

Aldattığını öğrendiği tarihin üstünden uzun bir zaman geçtiğini eşi(erkek) ispatlarsa bu hukuken AF hükmünde olur ve eşin aldatması kadın tarafından affedilmiş sayılır kısaca aldatma olayı sadakatsiz bir davranış olarak kalır ..

maddi durumu çok iyi olmasına rağmen her şey kira. şirketi de devredip mal kaçırdığına eminim. milyonluk işler yapıyor ama çalışmıyor gözüküyor. onunda amacı çekişmelide rezil olmaktansa anlaşmalı bitmesi bizim çıkarımız için de yüklü nafaka almamız...

Çok ağır psikolojik destek alın
Geçmeyen acı yok elbet toparlanacaksınız ..
Ben de tek çocukla boşandım
Destek almadan atlatmak pek zor
Çalışıyor musunuz
Tüm iyi dileklerim sizinle ..
Çocukta destek aldımı ? Pskiyatrıden mi yoksa pedagogdanmı aldı. Çocukta sonuclar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…