Hamileyken boşanmak

Ppfff yaaa ne diyecegimi bilemedim o kadar pis durum, pis bir adam. Buyuk travma. Donuna kadar alip surundurme sansin varmi?

2 çocuğum var beklenmeyen bir gebelik haberi aldım şaşkınlık içindeyken evli olduğum kişinin birisiyle ilişkisi olduğunu öğrendim. İlişkisini bitirme gibi bir gayesi yok olsa da tamam diyip evliliğe devam edecek de değilim. Ama canım çok acıyor sırtımdan vurulmuşa döndüm 2 çocukla karnımda 3 aylık bebekle kalakaldım. Dava için adli tatilin bitmesini bekliyorum. Böyle bir durumu yaşayan var mı aranızda nasıl atlattı ne süreçlerden geçti ne kadar sürede kendisini toparlayabildi
Böyle bir babası olacağına olmasın. Yazması söylemesi kolay tabi ama bazı insanların yokluğu daha yararlı. Kötü bir babayla büyüyeceğine, onu örnek alıp ahlaksız bir evlat olacagına baba özlemi çekmesini tercih ederim.

Kendisi de anlaşmalı boşanma istiyor sanırım.
Alabileceğiniz her şeyi almaya çalışın o zaman anlaşmalı bosanmada.
Ev alamaz mi size? 3 çocukla hayatınızı devam ettirmeniz için gerekli şeyleri yapsın bari.
Almıyor masrafları ödemeyi kabul ediyor en son çare fazla nafaka almam lazım bu durumda

maddi durumu çok iyi olmasına rağmen her şey kira. şirketi de devredip mal kaçırdığına eminim. milyonluk işler yapıyor ama çalışmıyor gözüküyor. onunda amacı çekişmelide rezil olmaktansa anlaşmalı bitmesi bizim çıkarımız için de yüklü nafaka almamız...

Avukatınız var mi?

Maddi durumu çok iyi olmasına rağmen üstüne bir şeyi yok
Ilk önce ondan koparabildigini kopar sonra acini dibine kadar yasa ve unut. Cokkk zor bir surec ama 1 yila iyleseceksin. Bende bundan 1 yil once ihanetin acisi dinecek diye okudugumda, bana soylendiginde hic dusunmezdim ama gercekten 1 yilda baya baya iylesmeye basladim hatta birinden hoslandim ondan sonra. Ben hamile degildim ama cokkkk ama cokkk sevdigim sevgilim bana korkunc bir ihanette bulundu (normal ihanet bile degil) öyle böyle bir ihanet degil. Resmen o bicagi sirtimda, kalbimde, cigerimde hissettim. Ilk önceleri cokkk aci cektim cok sinirlendim, uzuldum, hayal kirikligi, özlem, milyonlarca duyguyu ayni anda yasadim, kalbim ve ruhum paramparca olmustu ama simdi onu unuttuguma o kadar seviniyorumki, pirangalarimi kirmis gibi 😊 hic bir aci baki degil sadece gececegine ve kendine inan.

Üstüne mal yok şirketin devredildğne eminim
Elimdeki delillerin çok güçlü olduğunu çekişmeliyi kazanacağımı söylüyor ama benim isteğim anlaşmalı bitmesi
Üstüne mal yoksa cekismelide neyi kazanacaksınız peki?
Birde maddi durumu çok iyiyse araba falan hiçbir şey yok mu, sizin kullandığınız?
Başından size bir şey kalmasın olumsuz bir durumda diye mi düşünmüş ne yapmış pislik herif.
Allah yardımcınız olsun, zor bir süreçtesiniz.

Üzerine bir şey gözükmüyorsa madem çocukların lehine olacak şekilde anlaşmalı olarak boşanmaya ikna etseniz bir şekilde

Üstüne mal yoksa cekismelide neyi kazanacaksınız peki?
Birde maddi durumu çok iyiyse araba falan hiçbir şey yok mu, sizin kullandığınız?
Başından size bir şey kalmasın olumsuz bir durumda diye mi düşünmüş ne yapmış pislik herif.
Allah yardımcınız olsun, zor bir süreçtesiniz.
Çekişmelide kazandığımda mal olmasa bile tazminat verme ve şu anki yaşam standartlarının devamını sağlamak zorunda. Olan şeyler kiralık. Karşı tarafta anlaşmalıdan yana çekişmeliden çekinip anlaşmalıdaki şartlarımı kabul etmeli

Back
X