Hamileyken boşanmak

Benim anlamadığım kısım şu; kocanız o kadından vazgeçmeyecek kadar sevdiği halde niçin sizinle birliktelik yaşıyordu ve neden tekrar çocuk yaptı?

Benim anlamadığım kısım şu; kocanız o kadından vazgeçmeyecek kadar sevdiği halde niçin sizinle birliktelik yaşıyordu ve neden tekrar çocuk yaptı?
Benim de anlayamadığım o kadar çok şey var ki yaşadığım durum gerçek gibi bile gelmiyor sürekli kabustan uyanıcam zannediyorum. Hastalıklı biriyle evlendiğimi düşünüyorum çünkü yaşadığım hiçbir şey normal değil bu zamana kadar rol yapılmış

Benim de anlayamadığım o kadar çok şey var ki yaşadığım durum gerçek gibi bile gelmiyor sürekli kabustan uyanıcam zannediyorum. Hastalıklı biriyle evlendiğimi düşünüyorum çünkü yaşadığım hiçbir şey normal değil bu zamana kadar rol yapılmış

Gerçekten büyük haksızlığa uğramışsınız. Dilerim ikisi de layığını bulur.

Hastalıklı biriyle evlendiğimi düşünüyorum çünkü yaşadığım hiçbir şey normal değil bu zamana kadar rol yapılmış

Hep erkeklerin düz mantık olduğu söylenir ben buna hiç inanmıyorum. Tam tersine çok kurnaz ve duygusuz olduklarına inanıyorum. İşine geldiğinde çok iyi rol yapıyorlar.

• Beğen
Reactions: Cac
maddi durumu çok iyi olmasına rağmen her şey kira. şirketi de devredip mal kaçırdığına eminim. milyonluk işler yapıyor ama çalışmıyor gözüküyor. onunda amacı çekişmelide rezil olmaktansa anlaşmalı bitmesi bizim çıkarımız için de yüklü nafaka almamız...
Nafakaya güvenme 1 2 yil sonra isim yok asgari ucretliyim derse ne odeyecek sana .yuklu para al kenara at kesinlikle nafakayi da yuklu al ama kesinlikle ev araba altin vs varsa garantile oyle bosan

Küçücük metresin eline kar kaldı. Üç çocuğu kakaladılar size günü gün edecek haysiyetsizler. Kızı arayıp üç çocuğuda sana veriyorum çocuklu dul adamla mutluluklar ben hayatımı yaşayacağım artık demek lazım 😆

Çocuklara yazık olmasa tam olarak hak ettikleri şu. Bak bakalım ne sevgi kalıyor ne seks

Normalde aldatma durumunda hemen boşan tavsiyesi veren biriyim fakat şuan ortada 3 tane çocuk sözkonusu olunca hemen boşanın diyemicem. Öncelikle hem kendi hayatınızı hemde çocukların geleceğini garantiye almadan sakın boşayan kalkmayın. Yoksa 3 tane çocukla beş parasız ortada kalırsınız. Kocanız olacak olan pisliktenl metresiyle gününü gün eder.
aynı şeyi düşünüyorum hatta burda kesin boşardım diyenlerin yüzde 75 inin eşinin de aldatmışlığu vardır ama haberi yoktur

şimdi birşey yazacam herkes bana kızacak

ver ablacım iki çocuguda adama ver bak bakalımm ne bok yiyecek ,

babanın evinden mi getirdin sen onları evet çocuklar senın çocugun ama onunda çocugu ,

tek başına üstlenme helee çocuklarımı vermem diye ortalıga atma kendiini ,
yüzde yüz aynı fikirdeyim bakalım hikayedeki o aşağılık kadın 1 gün duracak mı adamın yanında3 cocukla :)

3 çocuğa çocukların annesi dışında kimse kolay kolay bakmaz. Boşanan anneler çocuklarını babaya bırakmayı göze alsalar büyük bir koz elde edecekler ama işte annelik duygusu ağır geliyor. Eskiden kadının ailesi çocukları bırak gel dedikleri için boşanmalar daha azmis. Ama tabi çocuklar perişan oluyor.

ah çok kötü olmuş yaa
ama bebeğiniz için mutlaka destek alın
sizin stresiniz direk bebeğe geçer
çok üzüldüm
ALLAH yardımcınız olsun
eşiniz olacak kişinin iki yakası bir araya gelmesin inş

Aman o zaman da alır cocuklari kendi annesine baktırır
bir tandığım protokol ile çocuklara verdi durusma esnasında çocuklarım kücük her hafta sonu görmek istiyorum dedi mahkeme kabul etti bu sayede hem çalıstı hem çocuklarıyla haftasonları kaliteli vakit gecirdi ücretsiz bakıcı gibi

3 çocuğa çocukların annesi dışında kimse kolay kolay bakmaz. Boşanan anneler çocuklarını babaya bırakmayı göze alsalar büyük bir koz elde edecekler ama işte annelik duygusu ağır geliyor. Eskiden kadının ailesi çocukları bırak gel dedikleri için boşanmalar daha azmis. Ama tabi çocuklar perişan oluyor.
aslında biraz hata da kadında oluyor durumunyoksa 3 çocuk yapmayacak bir tane evladı olacak herkesin istemek hakkı ama elin adamı çekip gittiğinde de ortada kalmayacak ben eşime güvenmem hiç her an bırakıp gidebilir nasıl bakarım diye düşünürüm

şimdi birşey yazacam herkes bana kızacak

ver ablacım iki çocuguda adama ver bak bakalımm ne bok yiyecek ,

babanın evinden mi getirdin sen onları evet çocuklar senın çocugun ama onunda çocugu ,

tek başına üstlenme helee çocuklarımı vermem diye ortalıga atma kendiini ,
Hüç kızmıyor, altına imzamı atıyorum. Erkeklerin rahat olma sebepleri bu. Sorumluluktan kaçmak. O sorumlulukla başbaşa bırakın bakalım ne olacak

E cunku adam serefsiz de ondan. Bu kizi da aldatir ileride. Mustehak.

Back
X