- 7 Kasım 2014
- 96
- 25
- 38
- Konu Sahibi rapunzelim
-
Amin inşallahBilgim yok ama sadece allah size sabirlar versin cok zor durum uzuldum allah yardimciniz olsun demek istedim
Niye gittini açık bir şekilde yazdım ortalıkta bir sürü kaşar olunca erkeklerde hamile eşleriyle seks yapamadıklarından dolayı o kaşarlara gidiyorlar.kabul edenlere geri dönüyorlar benim gibi midesi almayanlar boşuyor işte bu kadar basit neyini anlamadınızNiye terketti ki bir şey demeden mi gitti muhakkak kavga etmişsinizdir ne zaman gitti
Hayır. Boşanmadan sonraki 300 gün içinde dünyaya gelen bebekler evlilik birliği içinde doğmuş sayılır ve eşinizle soy bağı kendiliğinden kurulur. Bebeğiniz eşinizin soyadını alacak.Arakadaşlar ben 25 haftalık hamileyim.Eşim beni terk etti sanırım hayatında bir kadın var.boşanma davası açmak istiyorum fakat hamileyken boşansak bebek nikahsızmı doğmuş oluyor.kötümü etmiş olurum ne olur deneyimli bayanlar bana akıl verin çok perişanım..
36+- haftalık doğum olmuyor mu yaf? 25 haftalıksa zaten 300 günü kurtarmaz, neredeyse 1 yıl 300 gün.Hayır. Boşanmadan sonraki 300 gün içinde dünyaya gelen bebekler evlilik birliği içinde doğmuş sayılır ve eşinizle soy bağı kendiliğinden kurulur. Bebeğiniz eşinizin soyadını alacak.
Canim inşallah öyle bir şey yapmamistir gozunle görmeden kulaginla duymadan yargiliyosun eşini sanırım hayatında biri var demişsin önce bir kanitla gunahini alma hadi yaptı diyelim o zaman tabi ki de bebeğin onun soyadını olacak. Düşününce bile üzüldüm hiç bir kadın böyle bir şey i haketmiyor o kendine yakışanı yapmış demekki. ALLAH yar ve yardımcin olsun canım ne desem bilemiyorum o bebek daha doğmadan Allah im ya inşallah her şey düzelir gülüm Allah eşine hidayet versinNiye gittini açık bir şekilde yazdım ortalıkta bir sürü kaşar olunca erkeklerde hamile eşleriyle seks yapamadıklarından dolayı o kaşarlara gidiyorlar.kabul edenlere geri dönüyorlar benim gibi midesi almayanlar boşuyor işte bu kadar basit neyini anlamadınız
Inşallah yapmamıştır ama bu değişim niye tam hamile kaldım doktor ilişkiyi yasak etti bu çok kızdı sonrada böyle oldu işte birde hamileyimç ok duygusalım normalde çok güçlüyümdür asla üzülmem Allah her kesin yolunu çizer kimse ortada kalmaz ama işte şimi bütün gün ağlıyorum..Canim inşallah öyle bir şey yapmamistir gozunle görmeden kulaginla duymadan yargiliyosun eşini sanırım hayatında biri var demişsin önce bir kanitla gunahini alma hadi yaptı diyelim o zaman tabi ki de bebeğin onun soyadını olacak. Düşününce bile üzüldüm hiç bir kadın böyle bir şey i haketmiyor o kendine yakışanı yapmış demekki. ALLAH yar ve yardımcin olsun canım ne desem bilemiyorum o bebek daha doğmadan Allah im ya inşallah her şey düzelir gülüm Allah eşine hidayet versin
Yoktur inşallah o zaman niye böyleyiz ne oldu bu adama büyümü yaptlar hocayamı gitsem acabaNikahsız mı doğuyor ne demek? Boşansanız bile babasının soyadını alacak zaten. Hatta olamaz ama, doğmadan başkasıyla evlenseniz bile boşandığınız eşinizin soyadını alır.
Bir durun önce, gerçekten aldatma var mı öğrenin. Hamile hamile keşke bunlarla uğraşmak zorunda kalmasaydınız.
Eşinizle konuştunuz mu? Yakaladığınız bir şey mi var?
Inşallah yapmamıştır ama bu değişim niye tam hamile kaldım doktor ilişkiyi yasak etti bu çok kızdı sonrada böyle oldu işte birde hamileyimç ok duygusalım normalde çok güçlüyümdür asla üzülmem Allah her kesin yolunu çizer kimse ortada kalmaz ama işte şimi bütün gün ağlıyorum..
haklısın canım bizde kadınız hemcinsimin uzulmesine ve bu durumu yaşamasına dayanamıyorum Allahım selamete erdirsin seni. Allah a emanet ol hoşçakalSağ olun kızlar yapsın yapmasın beni bu halimle terk edip giden adamdan ne bana nede çocuklarıma hayır gelmez.boşanıcam ama doğumdan sonra ama önce Allahtan hayırlısı ağlamaya gelince başına gelen bilir böyle şeyleri ağlamak üzülmek insanın elinde değil çeken bilir..
Allah razı olsunhaklısın canım bizde kadınız hemcinsimin uzulmesine ve bu durumu yaşamasına dayanamıyorum Allahım selamete erdirsin seni. Allah a emanet ol hoşçakal
Niye gittini açık bir şekilde yazdım ortalıkta bir sürü kaşar olunca erkeklerde hamile eşleriyle seks yapamadıklarından dolayı o kaşarlara gidiyorlar.kabul edenlere geri dönüyorlar benim gibi midesi almayanlar boşuyor işte bu kadar basit neyini anlamadınız
O kadar doğu söylemişsinizki Allahından bulsun hemde ne kaşar ne kahpeymiş tanıyamamışm.ama işte hassas bir dönemdeyim çok üzlüyorum gözümün yaşı dinmiyor elimde değilEşinizin yaptığı iğrenç.. Kusura bakmayın ama ortalıkta dolanan kaşarlardan da daha kaşar bir kocan var
Hamile karısıyla yatamadı diye onu terk eden adamı bırakın kim alırsa alsın.
Ben olsam soyadını bile almazdım o karaktersiz adamın.
Eminim, tek başına çok güzel bir anne olacaksınız,
onun vereceği size sadece dert, üzüntü, bela olacak.
Çocuğunuzu her an sizi terk edip gidecek bir babayla büyütmek yerine
kendi ayakları üzerinde duran, güçlü bir anneyle yalnız büyümesi daha sağlıklı.
Sakın moralinizi bozmayın, Allah size şimdi göstermiş yüzünü
demek ki bir hayır varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?