Hamileyken CİLDİNİZ nasıldı? Olumlu veya olumsuz değişiklikler oldu mu kuzular??

hayatkaynagi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
41
23
13
Ankara
:49:

Ben 6haftalık hamileyim sanki cildim sivilcelendi öncesinde de pek pürüzsüz olmadığı için( PCO dan dolayı) rahatsız oluyorum,halbuki hamilelik cilde iyi gelir derler.. Sizlerde durum nasıl gebe arkadaşlarım veya anneler sizlerde nasıldı hamileyken???

Bir dönem 2 hafta kadar sivilcelenme yaşadım ben de. İlk 2 ay içindeydi sanırım. Sonrasında ise çok naidr 1 - 2 tane sivilce çıktığı oldu yüzümde ama uzun sürmediler. Hormonların etkisiyle cilt yağlandığı için daha özenli bir bakım istiyor. Cilt temizliğine dikkat edersek sorunları önlemede yol alabiliriz. Ama kimyasal içerikli ürünler yasak :)) Hem boşver sivilcelenelim gitsin bunlar doktorumun da dediği gibi 'gebeliğin şanındandır!' Keyifli gebelikler :))

15+ 4 teyimm o eski yuzumdem eser yok gecmeyen sivilceler ya da lekelerim var diyebilirim Hamileyken tum kimyamiz degisiyor o sebeple her yerimiz farklilasabiliyor

Iki kizim var ikisin de de yuzum sivilce dolmustu kiz annenin guzelligini alir derler ya bire bir yasadim aldilar 2 tane dunya guzeli kizim var :D
Bu hamileligimde bi degisiklik yok simdilik daha cok yeni zaten

Bende 9. Haftamdayim son bir haftadir yuzum cok kotu birde oynuyorum daha berbat oluyo off yaaa

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

yüzümün ve sırtımın heryeri sivilce doldu
yüzüm ergenlik sivilceleriyle doldu
birde oynuyorum yara oluyorlar
sırtıma elim çok gitmiyor ama kaşıdıkça onlarda soyuluyor
kısacası çirkinleştim:37:

Ilk zamanlar sivilcelenme oldu . Daha sonra hiç çıkmadı bende fakat yanaklarında hafif kahvemizi lekeler çıktı .

:49:

Ben 6haftalık hamileyim sanki cildim sivilcelendi öncesinde de pek pürüzsüz olmadığı için( PCO dan dolayı) rahatsız oluyorum,halbuki hamilelik cilde iyi gelir derler.. Sizlerde durum nasıl gebe arkadaşlarım veya anneler sizlerde nasıldı hamileyken???

Benm bsuru siyah nktam vardi nrmald hamileym şuanda bitane ble yok cildm tertmz

Ben sivilcenin ne oldugunu 10 senedir hatirlamiyorum. O kadar puruzsuz sivilcesiz bir yuzum vardi suan 3 haftalik hamileyim ve 10 tanecik sivilcem var yüzümde tatildeyim diye cikti diyordum ama alakasi yok sanirim her tatilde cikardi cunku sanirim hamilelikten dolayi :(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X