- 23 Ağustos 2012
- 51.399
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.342
- 898
Villa aldı diye belirtmeniz de enteresan
Dayak atan adam züğürtse çekilmez çekmek için sebep yok çünkü
Lakin villa berbat evliliği sürdürmek için gayet sebep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Villa aldı diye belirtmeniz de enteresan
Beni anlayan biri cikti canin benim saol dedigin gibi zayiflayif kendime gelmem lazimBoşanmak kolay. önemli olan evliliği kurtarmak. Bir evliliği kurtarmak için çaba sarf etmeden boşanmak ne. Madem eşin pişman ve kızınla senin için çabalıyor , o zaman sen de çabala. Mesela ilk olarak kilo vermekten başla. Kilolardan kurtulup ,özgüvenin yerine gelip ,kocana yaklaştığında ,bu ev arkadaşı muhabbeti bitince tekrar eski duygularına kavuşursun bence
İşte boşanmak demek kolay insanlar için.
Ama ben sizi anlayabiliyorum.
Çok düşünmemek lazım karşınızda 2 seçenek var :
(Eğer eşiniz o günden sonra bir daha elini kaldırmadıysa size herkes ikinci bir şansı hakkeder)
Yani ; Unuttun. Kin tutmayın ne demiş Pirimiz Sultan Abdal "Gönlünde kibri ve kini bitirenin demine HÛ".
Kilo sorununa gelince. Ben görünüşe çok önem veren bir insanım ve zayıf olmak bana daha estetik gelir. Eğer zayıflamak istiyorsanız çabucak zayıflarsınız yeter ki piskolojiniz hazır olsun bu çok önemli.
Ama, şiddet devam ediyorsa başka bir çareniz yok boşanmanız gerekiyor.
Fakat anladığım kadarıyla devam etmemiş.
Ya unuttun ya boşanın (2 seçenek). Başka seçenek sunamıyorum durumunuza maalesef
Sağlığınız için unutmanız gerekiyor ve zayıflamanız gerekiyor bu eşiniz istediği için değil sağlığınız için.
İnanıyorsan evliliğin devam edeceğine seni sevdiğine sana değer verdiğine devam et uğraş çabalaKesinlikle decam etmedi dogum sonrasi lohusa depresyonundan cikamadim allah dunya tatlisi bi fistik verdi bana hersey yoluna girecek ins cok tesekkur ederim yorumun icin
Psikoloğa gidin oradan da diyetisyene... Madem kocanız çok iyi onun " iyiliği" için kendinize gelin ...Lutfen kendini bilmeyenler yorum yazmasin kimseyle tartismaya girmek istemiyorum ben ne diyorum siz ne yaziyonuz ya iyiki villa aldi demisim villa harici 4de daire uzerime yapti gonlumu almak icin ven isinamiyorum dayak dedigimde iki tokat o gucume gitti benim cinsellige ben yaklasamiyorum boyle olunca odasogudu olay bu
Ama evler ve villa var lütfenDayak Yemişsin ve kilolu diyerek seni eleştiren bir esin var ve bir buçuk yıldır sana uzak davranıyor... Zayiflayinca geçecek bunlar öyle miben yorum yapmayim daha fazla
Bosanana kadar..Simdi kizim 9aylik ama hali beni dovdugu gozumun onunden gitmiyor zaten bir bucuk senedir cinselligimiz yok oda arkadasi gibiyiz surekli kilolarimla beni aşağılıyor bilmiyorum boyle nereye kadar
Sence konu sahibi zayıfladı fit bir görüntüye sahip olduktan sonra cinsel hayatıda yoluna girdi diyelim utabilecek mi kendisine yapılanları?Bosanana kadar..
Heehalde herjesin evliligi dortdortluk ben yedi sene icinde iki tokat yedim o gucume gitti cogunuzun agzini burnunu kiriyo yine susuyosunuz kakmis bana laf soyluyonuz hanginizin kocasi kilolusun diye elestirmiyo cokmu mutlusunuz su halimle bile sizden her konuda rahat yasiyorum sorunlar zamanla duzelir aptal aptal yorum yazmak icin toplanmissiniz biraz empati kurun karsinizda bi insan var illaki boyle lafmi istiyosunuzDayak Yemişsin ve kilolu diyerek seni eleştiren bir esin var ve bir buçuk yıldır sana uzak davranıyor... Zayiflayinca geçecek bunlar öyle miben yorum yapmayim daha fazla
Heehalde herjesin evliligi dortdortluk ben yedi sene icinde iki tokat yedim o gucume gitti cogunuzun agzini burnunu kiriyo yine susuyosunuz kakmis bana laf soyluyonuz hanginizin kocasi kilolusun diye elestirmiyo cokmu mutlusunuz su halimle bile sizden her konuda rahat yasiyorum sorunlar zamanla duzelir aptal aptal yorum yazmak icin toplanmissiniz biraz empati kurun karsinizda bi insan var illaki boyle lafmi istiyosunuz
Admin kimseden yorum almak istemiyorum beni rahatsiz etmeyin
Sizin gibi aptal insanlarin burda oldugunu bilseydim zaten acmazdim