Gidecek yerim olsa giderim su an ant yada yasadgim yerde kimsem yok kapiyi acmasam olur mu acaba anahtari yok onun zatenSeni kaybetme ihtimalinin olduğunu anlamali bence uzun bi süre gorusme hemen ayril diyemem bekara koca bosamak kolay gelir. Sensizlikle cezalandir onu baktin olmuy yapacak tek sey kalır
Yengesi doldurmusdr gidip gelmiyosunuz vs diye.. inan bi gun once okdr iyiydikki gittik bebegimize birseyler aldık gezdik tozduk diger gün katliamdıneden dolduruyorlar eşinizi sucunuz neymis?
Zorluk çıkarabilir o zaman canim yada çilingir çağırır yine sana dert olur. Ailen nerde yanlarina gitsen? Amaç ciddiytini anlasınGidecek yerim olsa giderim su an ant yada yasadgim yerde kimsem yok kapiyi acmasam olur mu acaba anahtari yok onun zaten
Inanki gidecek yerim olsa giderdim arkadaşım ailem ameliyat olucaktim ama babam yollamadi kimseyi yanima yanliz braktilar beniTerkettiğimi düşündü derken sanırım siz hiçbirşey yamayacaksınız.
Aileniz falan yok mu?
Böyle bir adamla aynı evi paylaşmaya devam edeceğim demeyin lütfen.
Zira burdaki çoğunluk size karşı çıkacaktır.
34 haftalık kadına doğuma giderken tokat atan hayvan, yarın doğum yaptığınızda bıçağı boğazınıza dayar.
O zaman bana bunu bunu yapıyorlar deyin, bana dayak attı bu halimle deyin.Inanki gidecek yerim olsa giderdim arkadaşım ailem ameliyat olucaktim ama babam yollamadi kimseyi yanima yanliz braktilar beni
Ailem ist da ben antyadyim gitmem imkansz burdada kimsem yok evden baska biyerim yokZorluk çıkarabilir o zaman canim yada çilingir çağırır yine sana dert olur. Ailen nerde yanlarina gitsen? Amaç ciddiytini anlasın
çift karakterli kendisi herhaldeYengesi doldurmusdr gidip gelmiyosunuz vs diye.. inan bi gun once okdr iyiydikki gittik bebegimize birseyler aldık gezdik tozduk diger gün katliamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?