Ev deyim calismiyorum... evet hamileligimde 4 kere olmusdr
Bulundugmuz yerde esimin sadece abisi var benim kimsem yok.. aile konusuna gelince oncedende boyle birsey oldu haberleri var ama degisen birsey yok annem severek evlendgim icin bi kavgan vs. Oldgunda bize soyleme dedi
elti dediklerinden işte.üzerlerine kuma gittik sanki o biçim insanın aklına da garip şeyler geliyor
Elti ne demekse artık. Valla benim için sokakta yürüyen insandan farkı yok. Hayır görümce olsa, dersin ki abisi kan bağı var... Kocanın abisinin/erkek kardeşinin karısı... Dıdının dıdısı... Eşimin abisinin karısıda bana bir sürü laf söylemişti, vay efendim benim kocamı çok seviyormuş ama benim yüzümden gelip gidemiyormuş. Eşime sordum, abinin karısı sapık mı dedim? sonuçta herhangi birisi nasıl benimle böyle konuşur dedim. Eşimin gözler böyle oldu
2 ablam var evliler ufak cocuklari var her biri ayri biyerdeyokmu abla,abi,kardeş?
Sabretmeyle calisicam cok zoruma gidiyor dunki sancım dogum sancısı olsa demekki umrunda olmicak ona muhtac olmaktan nefret ediyorum birazdan eve gelicek kapiyi acip hicbirsey olmamis gbo ayni evin icinde acmamak istiyorum kapiyiDoldurusla filan alakasi yok bigun once iyiydik sonra dayak yedim diyorsun ama hamileliginde 4 kere olmuş bu olay akli basinda insan milletin lafiyla gelip karisini dovmez helede hamile esini asla sen kapi acmamakla oraya buraya gitmekle bu dayaga cozum bulamassın yine yapacaktır kendi kendini drgistirmedikce bu yaptıklarin boş ama ailen seni kabul etmiyirmus gidecek yerin yokmys hamilesin calismiyorsun digal olarak terk edemessin dunyaya bi cocuk getirmek buyuk sorumluluk enine boyuna dusunmeliydin esini goz onunde bulundurmaliydin ama yapmisdin yapmasan calisir ayri hayat kurardin doguma kadar evde citini cikartma sabret sonra is bul bebeginle yasa diyecegim ama muhtemelen onuda yapamicaksin sen simdiden acıdım o cocuga .. babasiz buyumesin babasina duskun diye aile ici hır gur ,siddet olan evde buyuyor .. halbuki hic saglikli bisey ddegil bende zamaninda oyle bir ailede buyudum keske annem bosansaydi bazi cok farkli olurdu
Oturup konuşulmuyorki.. neden böyle yaptın desem sen daha dur falan der.. böle bir insanKapıyı açın,iletişimsizlik hiçbir şeyi çözmez.Kapıyı açın ama oturup konuşmak için açın,susup köşenize çekilmeyin.Kavga edin demiyorum asla ama eşine hele ki bebeğini taşıyan kadına bu kadar öfkelenmesini ve vurmasını haklı kılacak sebep neymiş bunu öğrenin.Bundan sonra yolunuzu nasıl çizeceksiniz bunu öğrenin.Stresten çookk uzakta olmanız bir dönemde neler yaşamışsınız,içim acıdı okurken.
Vicdanı olan bir insan yapmzki bunu ya yalvariyorum ona diyorumki dogurana kadar beni strese sokma keske biraz merhameti olsaTepkinizi gösterin hamilesiniz, nasıl bir vicdandır ki size şiddet uyguluyor? Allah'ım merhametli, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın gerçekten zor bir durum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Dua edin Allah yardımcınız olsun.
Gecende ayni olay oldgunda ailemin haberi oldgu attgi dayaklari herseyi anlattim ve annem bana kalkip severek evlendigim için sen birsey oldgunda babanin yuzune bakamazsin yani kavga ettgnde kapimiza gelme demek istedi ben gebersemde onlara birsey demem artik
devamı şiddet var o zaman. ailene gideceksin. seni eve almayacaklar değil. dayak yiyorsun devamlı. ve ailenin evindende çıkmayacaksın.Gecende ayni olay oldgunda ailemin haberi oldgu attgi dayaklari herseyi anlattim ve annem bana kalkip severek evlendigim için sen birsey oldgunda babanin yuzune bakamazsin yani kavga ettgnde kapimiza gelme demek istedi ben gebersemde onlara birsey demem artik
Ev deyim calismiyorum... evet hamileligimde 4 kere olmusdr
Yokkk arkadasimmm inankii allh sahidim okadar çaresizimki ben istermiyim bu çileyi çekmek... ama gidemem neler soyledi ailem bana esimle ufak bi tartismamiz oldu diye
ah be kardeş, ben sana ne diyeyim?Sabretmeyle calisicam cok zoruma gidiyor dunki sancım dogum sancısı olsa demekki umrunda olmicak ona muhtac olmaktan nefret ediyorum birazdan eve gelicek kapiyi acip hicbirsey olmamis gbo ayni evin icinde acmamak istiyorum kapiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?