Merhabalar,
Konunuzu okuyalı çok oldu, ama şimdi yazmak istedim. Arada başka gelişmeler oldu mu bilmiyorum ama şöyle bir yorumum var.
Bana kalırsa bu işin altında aldatma/karşılıklı flört yok. Evet mesajlar çok masum değil ama iş arkadaşlarımızla günün yaklaşık 10 saatini geçirdiğimiz düşünülürse bazı ilişkiler daha kişisele indirgenebiliyor. Hatta iş arkadaşlarıyla kurulan yakınlıkla ilgili çalışmalar mevcut bildiğim kadarıyla. Elbette etrafına, iş arkadaşlarına oldukça mesafeli davranan insanlar da var ama kafalarınız uyuyorsa yakınlaşmak da normal. Bu illa kadın-erkek ilişkisi olarak değil. Hemcins iş arkadaşlarımızla da çok sıkı bağlar kurabiliyoruz. Demek istediğim işe it-sadece işini yap-kimseyle konuşma-işten çık olmayabilir ki bunu siz de iyi bilirsiniz.
Benim iş ortamımda hep erkekler fazla oldu mesela, kimisiyle çok yakın arkadaş oldum, birbirimize iltifat ettiğimiz oldu (ki iltifat iyi bir şeydir, yılışıklık düzeyinde olmadığı sürece), iş yerinde kahvaltılarımız oldu, ama eminim ki kimse kimseye o gözle bakmadı, ki bu kişilerden bazıları o zamanki sevgilim şimdi ki eşimi de yakınen tanırdı.
Eşimin iş yerinde yakın kız arkadaşları oldu, hatta öyle ki daha sonra ben de 1 sene kadar o iş yerinde çalıştım ve yakınlıkları değişmedi. İstesem neler arardım altında. Bu birazda karşınızdaki kişinin insan ilişkilerine bağlı tabi.
Demem o ki, içini rahat değilse karşınıza alın konuşun, mesajları niye sildiğini sorun, bildiğinizi bilsin. Bu kişi sizin eşiniz, hayat ortağınız, o size karşı yeterince dürüst değilse siz ona dürüst olun ve içinizi dökün derim. Belki alacağınız cevaplar sizi çok rahatlatacak.
Dilerim bu konu güzellikle kapanır.
Sevgiler..
Ekleme: Mesaj silmeyle ilgili de şu gelmişti aklıma, normalde bunu sorun etmeyeceğinizi bildiği halde belki fark etmeden hamilelik alınganlıklarına girdiğinizi hissetmiştir ve bunu görmenin sizi yanlış anlaşılmalara iteceğini düşünüp silmiş olamaz mı?