Hamileyken eşin iş arkadaşıyla flörtleşmesi

Mesajları silmesi bile yeter.hoş şeyler dönmüyor.adamın gözü dışarı kaymış.böylesi de babayım diye gezecek.

Evlenmeden önce 500 kisilik bir fabrikanin muhasebe bölümünde yöneticiydim. Calusanlarin %95 i erkekti. 12 yıl bu işyerinde çaliştim hep mesafeli oldum erkeklere. Fabrika biraz sapa bir yerdeydi diger bayan arkadaslar arabasi olanlarin arabasiyla ya otobüs duragina kadar çıkıyordu yada evleri birbirine yakinsa evlerine birakiyorlardi. Banada gel zeynep hanim senide birakalim derlerdi amannn ne gerek var derdim. Neme lazim erkek milleti kadinlarin her haraketini farkli algiliyorlar . Ve hep bir süre sonra dedikodu malzemesi olurlardi. Hatta soyle bir sey soyliyim karisiylada gorüstügüm bir is arkadasim vardi ayni yerde oturuyorduk arada sabahlari benim otobüse bindigim duragin önünden geçerdi onun arabasina binmek zorunda kalmiyim diye duragin arkasina saklanirdim. Ne gerek var hem kendi huzurumu bozucam hemde milletin evinin huzurunu. Tabana kuvvet zeynep derdim.

ben 2. kadın olmadım tamam mı duygum olmuş olabilir ama bu vicdan azabı na girmedim. Ben geçen adama dedim aynen bunu ALLAH şahidimdir yukarıda BENİM VİCDANIM RAHAT DEĞİL GİT MASUM KARINA VE ÇOCUKLARINA BİZİM SONUMUZ YOK. EVİNE GÜL GİBİ KARINA BAK DEDİM VE KESTİM KONUŞMAYI. oda aramadı sormadı ben 2. kadın olmadım anladınız mı.
Tamam✌😂

Bu sizin 2. üyeliğiniz mi? çünkü aynı şekilde daha önce de bir konu açılmıştı eşim iş arkadaşıyla yemeğe gidiyor sigara giderken haberleşiyorlar falan diye bu da aynı. Yani hem mesajları siliyor diyorsunuz hem okuyorsunuz whatsapp webden silinen mesajları okuyamazsınız yazılı duran ve yazılmakta olan mesajları okursunuz öyle olsa herkes eşinin eski mesajlarını girip okurdu yani doğumdan sonra acı sürpriz yapıcam derken? sanki aldatılırken basmış gibi? hem madem eminsiniz kendinizi inandırdınız neden doğumdan sonra?

Bu sizin 2. üyeliğiniz mi? çünkü aynı şekilde daha önce de bir konu açılmıştı eşim iş arkadaşıyla yemeğe gidiyor sigara giderken haberleşiyorlar falan diye bu da aynı. Yani hem mesajları siliyor diyorsunuz hem okuyorsunuz whatsapp webden silinen mesajları okuyamazsınız yazılı duran ve yazılmakta olan mesajları okursunuz öyle olsa herkes eşinin eski mesajlarını girip okurdu yani doğumdan sonra acı sürpriz yapıcam derken? sanki aldatılırken basmış gibi? hem madem eminsiniz kendinizi inandırdınız neden doğumdan sonra?
Bu benim ikinci üyeliğim değil. Diğer konuyu bilmiyorum. Araştırıp incelerim. Whatsapp web’den anlık yazılanları ancak görebiliyorum. Bu da her zaman her dakika açıp bilgisayarın başında bekleyemiyorum. 7/24 takip edemiyorum. Eşimin beni aldattığından emin olamadığımdan hem sizlerin görüşlerini almak istedim hem de nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardım aldım. Acı süprizin ne olacağına henüz karar vermedim. Ama onun için süpriz olacağı kesin. Doğuma kadar kendimi yıpratmak istemediğimden, iş performansımın düşmesini istemediğimden kulağımın üzerine yatıyorum şimdilik.

Sizin söylediklerinize bire bir katılıyorum. Tabiki çalışırken robot değiliz. Sosyal varlıklarız tabiki de konuşup mesajlaşacağız. Benim ağırıma giden, ne konuşuluyorsa benden saklanmasıdır. Siz mesajlaşlarınızı siliyor musunuz? Ben silmiyorum. Dilerse telefonuma bakabilir. Ki normalde onun telefonunu alıp karıştıran bir insan da değilim.
Ben de silmiyorum. Fakat silen iş arkadaşlarım var. Çünkü eşleri ile anlamsız mesajlar yüzünden sorun yaşamışlar.

Hiç zaman kaybetmeden önünü kesin, bildiğinizi bilsin. Kendine çeki düzen versin. duygusal olarak çöküntüye uğramayın sonra. Üstelik hamilesiniz.

Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşının saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Eşinizin iç yerine sürekli gidin. Babası sana şunu aldık bbeğimiz babasını özlemiş falan deyin. Nefes aldırmayın. Kusura bakmayın da eşinize çok laf söylemek istiyorum ve ayrıca eşiniz karı kız muhabbetlerini herşeye salça olmayı seven lakayıt bir model gibi. Allah korusun sizi de bebeğinizi de. Sancılandım bahanesi de yapın. Sizi merak etmesini sağlayın. Boş bırakmayın boş bırakmaaayyınnn

C... nü keserdim. Ben hamile olup ona çocuk vermeye uğraşacağım, o ise başkası ile flortlesecek onu fena yapardım Alimallah

Bldigin kızla ilgileniyo eşiniz önlemini almalısınız aksi taktirde Allah korusun karnınızda bebegnzle kalakalırsnz.kahvaltıya çagırmakta ne demek.kızın sacındn eşinize nee
Bu yazışmalar hoş değil
Sizin yaptığınızı herkes yapamaz. Hiç renk vermeyip takip etmek kolay değil, aman içinize atmayın çok yakınlarınızla da paylaşın sonra patlama yaşamayın

Size tavsiyem programı yedekleme yapıyor mu kontrol edin ve silip yeniden yükleyin. Silinen bütün mesajları görün.

Bir de telefonuna baktınız mı gün içinde arama var mı bu kadınla

esiniz resmen kiza yūrūyor ..cunkj mesajlar normal degil kiza laf atiyor ,soruyor merak ediyor, iltifat ediyor, kahvaltiya davet ediyor ..tabi karsi tarafin hissiyatini bilmiyoruz o ayri konu..
esinjzi takibe alin hemen parlamayin sakin sessiz ce izleyin nasilsa esinizin niyeti bozuksa bir hata yapacaktir mutlaka..
sonrasini hakkinizda hayirlisi diyelim..
oncelik sizin ve bebeginizin ruh ve beden sagligi..gerisi su akar yolunu bulur..

Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşının saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Herşeyi geçtim mesajları eşinin silmesi bu bana güvensizlik için yeter

Ben olsam su sekilde düşünürdüm, mesajlari sildigine göre silmesini ve gizlemesini gerektirecek seyi kendiside biliyor demekki ona gorede yanlis ki ariza cikmasin diye siliyor. Iyi ihtimal siz kiskanir problem çıkarırsınız diye aslinda bisey yok siliyor diyelim budq size saygisizliktir.neden madem kizacaginizi düşünüyor o zaman siz yokken de siz varmis gibi davranacak sizi rahatsiz edecek davranislardan kacinacak. Her insanin bu sorumlulukta olmasi gerekir. Esimizin rahatsiz olacagi biseyi yapiyorsak ta sucluyuz bence. Bunlar iyi ihtimallerdi ama ben tersini düşünüyorum esiniz kendi kendine heyecan ariyor ve siz hamileyken on kat dikkat etmesi gerekirken birde. Hamilelik.naziniz yoksa hayati zindan edin gitsin gece yarisi türkiyenin baska bir ucundan yiyecek getirsin uykusuz kalsin masaj yapsin triplerinizi ceksin doguma kadar süründürür takipte kalin gerisini sonra düşünürsünüz. Guclu kal guzel anne

Ben olsam su sekilde düşünürdüm, mesajlari sildigine göre silmesini ve gizlemesini gerektirecek seyi kendiside biliyor demekki ona gorede yanlis ki ariza cikmasin diye siliyor. Iyi ihtimal siz kiskanir problem çıkarırsınız diye aslinda bisey yok siliyor diyelim budq size saygisizliktir.neden madem kizacaginizi düşünüyor o zaman siz yokken de siz varmis gibi davranacak sizi rahatsiz edecek davranislardan kacinacak. Her insanin bu sorumlulukta olmasi gerekir. Esimizin rahatsiz olacagi biseyi yapiyorsak ta sucluyuz bence. Bunlar iyi ihtimallerdi ama ben tersini düşünüyorum esiniz kendi kendine heyecan ariyor ve siz hamileyken on kat dikkat etmesi gerekirken birde. Hamilelik.naziniz yoksa hayati zindan edin gitsin gece yarisi türkiyenin baska bir ucundan yiyecek getirsin uykusuz kalsin masaj yapsin triplerinizi ceksin doguma kadar süründürür takipte kalin gerisini sonra düşünürsünüz. Guclu kal guzel anne

Ne güzel yazmışsınız.. Özellikle şu kısmı

Iyi ihtimal siz kiskanir problem çıkarırsınız diye aslinda bisey yok siliyor diyelim budq size saygisizliktir.neden madem kizacaginizi düşünüyor o zaman siz yokken de siz varmis gibi davranacak sizi rahatsiz edecek davranislardan kacinacak. Her insanin bu sorumlulukta olmasi gerekir. Esimizin rahatsiz olacagi biseyi yapiyorsak ta sucluyuz bence. Bunlar iyi ihtimallerdi ama ben tersini düşünüyorum esiniz kendi kendine heyecan ariyor ve siz hamileyken on kat dikkat etmesi gerekirken birde.

Hepimizin istediği de bu değil mi aslında..Eşimizin Biz yokken de biz varmışız gibi davranması.

Şu erkeklerin işyerindeki mesai arkadaşlarıyla olan lakayt ilişkililerini okurken sinirlerim zıplıyor. Çok normal bir mesajlaşma olarak görse silmezdi o konuşmaları. Sabrınıza hayran kaldım, yine de hamile halinizle kendinizi çok da yıpratmayın derim. İsyerine gidip gözlemleyin mesela, esinizin sosyal medyasında bakın o konuştuğu kişi ekli mi diye. Belki de ordan da konuşmaları vardır, siz nasılsa karıştırmıyorsunuz diye silmemiş olabilir. Bana eşiniz kıza yaklaşmaya çalışıyor gibi geldi. Sizde kızın samimi bir konuşmasına rastlamamışsınız zaten. Bence biraz daha gözlemleyip eşinize bu durumu açın derim, hamileliğiniz bu stresle geçmesin. Siz bu kadar stresliyken eşinizin iş yerinde macera araması çok sinir bozucu bir durum.

Bu yazışmalar hoş değil
Sizin yaptığınızı herkes yapamaz. Hiç renk vermeyip takip etmek kolay değil, aman içinize atmayın çok yakınlarınızla da paylaşın sonra patlama yaşamayın

Size tavsiyem programı yedekleme yapıyor mu kontrol edin ve silip yeniden yükleyin. Silinen bütün mesajları görün.

Bir de telefonuna baktınız mı gün içinde arama var mı bu kadınla
Whatsapp’ı silip yükleyemedim henüz. Şansım olmadı. Ben de bunun için aslında zaman kolluyorum.
Ağlamaktan artık karnım taş gibi oldu. Çok yorgunum. Buraya yazmış olmak sizlerle konuşmak bana iyi geldi. Tanıdığım insanlara danışamam çünkü sözel olarak anlatırken kesin ağlarım acımalarını istemiyorum bana.

Şu erkeklerin işyerindeki mesai arkadaşlarıyla olan lakayt ilişkililerini okurken sinirlerim zıplıyor. Çok normal bir mesajlaşma olarak görse silmezdi o konuşmaları. Sabrınıza hayran kaldım, yine de hamile halinizle kendinizi çok da yıpratmayın derim. İsyerine gidip gözlemleyin mesela, esinizin sosyal medyasında bakın o konuştuğu kişi ekli mi diye. Belki de ordan da konuşmaları vardır, siz nasılsa karıştırmıyorsunuz diye silmemiş olabilir. Bana eşiniz kıza yaklaşmaya çalışıyor gibi geldi. Sizde kızın samimi bir konuşmasına rastlamamışsınız zaten. Bence biraz daha gözlemleyip eşinize bu durumu açın derim, hamileliğiniz bu stresle geçmesin. Siz bu kadar stresliyken eşinizin iş yerinde macera araması çok sinir bozucu bir durum.
Teşekkür ederim. Doğuma kadar işi uzatmamaya karar verdim. Yeterince üzüldüm. Artık eşime karşı bırakın sevgi beslemeyi saygı bile duyamıyorum. Bu konuda çok nötr bir insana dönüştüm. Bir süre daha iş performansımın düşmemesi için sabredeceğim.

Whatsapp’ı silip yükleyemedim henüz. Şansım olmadı. Ben de bunun için aslında zaman kolluyorum.
Ağlamaktan artık karnım taş gibi oldu. Çok yorgunum. Buraya yazmış olmak sizlerle konuşmak bana iyi geldi. Tanıdığım insanlara danışamam çünkü sözel olarak anlatırken kesin ağlarım acımalarını istemiyorum bana.
Güçlü ol canım.Bırakma kendini. Yavrun da üzülür sen üzülürsen.
Karnında çocuğunu taşıyan kadına bunları yapabilen lanet olası!
Allahım adam neyin derdinde yaa:kızgın:

Sizi çok iyi anlıyorum. Ama bu durumunuz bebeğinizi strese sokar bu da basit bişey değil Allah korusun. Bir an önce durumun aslını öğrenmeniz lazım net bir şekilde.

Ben de eşimin arama kaydından ve sürekli iş arkadaşını övmesinden şüphelenmiştim, nasıl bi duygu olduğunu bilirim.

Ben içimde tutamadım herşeyi sordum eşime bağırdım çağırdım o anki durumum fenaydı şimdi daha rahatım

Siz sorun demiyorum takip edin ama çok uzamasın telefonunu bi şekilde alın eşinizden. Çünkü insanın içine kurt girince yiyip bitiriyor bebeğiniz etkilenmesin uzun süre diye düşünüyorum

Netleştikten sonra gerekeni hızlıca yaparsınız ve normale daha erken dönersiniz

Küçük bi ihtimal olsa da belki eşiniz masum. Bir açıklaması var bilmiyoruz

Teşekkür ederim. Doğuma kadar işi uzatmamaya karar verdim. Yeterince üzüldüm. Artık eşime karşı bırakın sevgi beslemeyi saygı bile duyamıyorum. Bu konuda çok nötr bir insana dönüştüm. Bir süre daha iş performansımın düşmemesi için sabredeceğim.
üç cümleyle ne hale geldiniz. konuşun gitsin boşanmak isterseniz bile böyle lime lime eziyet değil mi?

Back
X