- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Kendiniz de demişsiniz, bir sonraki evlilik tanışma açıklama vs çok erken bunları düşünmek için. Önünüzde daha çoooook uzun bir süreç var.
Doğum yapacaksınız, görmek isteyecekler farklı durumlar olacak ortalık karışacak. Dava açılacak tebliğ edilecek nafakaydı suçlamalar vs derken yine ortalık karışacak. Hepsinde ayrı bir tantana olacak. Lohusalık dönemi geçireceksiniz. Belki hemen boşanma bile gerçekleşmeyecek. Say say bitmez.
Bu süreçleri bir atlatın hayırlısıyla, daha sonrasını öyle düşünün.
Hem herkes 2. hatta 3.evliliğini nasıl yapıyorsa; doğru kişi karşınıza çıkınca sizinde bir şekilde yürür gider.
Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.
HaklısınızAllah yardimciniz olsun cok zor bi durum heleki hamileyken boyle olmasi cok zor dua edin dogumunuzda flnda hakkinizda hayirli olan neyse o olsun insallah.Bende ayrildm esimdem mahkeme olmadi ama bende ayni seyleri dusunuyorm gelecek kaygisi duymaniz normal ama bence şuanda sadece cocugunuzu dusunun cunku o herseyi hissediyodur uzulmeyin hersey olcagina variyo sonucta.
Evet çok erken oldu çok inandım çok sevdim ama şimdi ortada bırakıldım hiçbirşey yapmadığım haldeNeden illa evlenip boşanmış biri olmak zorunda olsun? Hiç evlenmemiş biri de olabilir pekala imkansız değil. Böyle şartlamayın. Bebek çok çook erken ve zamansız olmuş ama.Şimdi sesleri çıkmıyor ama doğumdan sonra peşine düşerler gibi geliyor.
Haklısınız bunları isteyerek yaşamadım yaşatıldı . Teşekkür ederimInsanlarin sizi yargilamasindan korkuyorsunuz, ama yargilanacak bir durumunuz yok ki. Bebeginiz en kiymetliniz. Siz de hirsizlik ugursuzluk yapmadiniz. Herhangi bir sebepten sizi el ustunde tutmayacak insani asil siz hayatinizda istemezsiniz. Kendinize, yasadiklariniza sahip cikin, kusurunuz varmis gibi hissetmeyin ve kimsenin oyle hissettirmesine izin vermeyin.
İnşallah Allah bana güç versin her şey olur zamanı gelinceBundan sonra hayatinizi beraber gecireceginiz adami dogru secerseniz bu yasadiklarinizi yasamazsiniz , birkac arkadasim cocuklari da varken bekar adamlarla evlendiler , tum adamlar ve aileleri sizin zannetiginiz gibi cagdisi de gil merak etmeyin
Siz seciminizi iyi yapin yeter ki
Kusura bakmayın da bu nasıl bi mantik?Bundan sonra evlilik yaparsam benim gibi evlenip boşanmış biriyle olmak zorunda kalcam ona nasıl güvencem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?