- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- Konu Sahibi kumralimkumral
Merhaba kızlar, benim ki biraz hafif kalabilir ama dert mi dert işte. 19 haftalık hamileyim. Ankara da yaşıyorum.Çalıştığımdan kayınvalideme yakın bir yere taşınacağım. Malum, bebeğime o bakacak.Evi tuttuk ama şöyle bir problem ortaya çıktı. Maddi anlamda çok sıkıntılı bir dönemdeyiz ve şunun şurasında 3 4 ay sonra doğum iznine ayrılacağım daha çok sıkışacağız. Ev taşımak başlı başına masraf zaten.Eşim ısrarla evi evden eve nakliye yapan firmalara verelim diyor haklı da bir yerde 2 yıl olmadı evleneli eşyalar yeni.Ama paketlemeyi falan onlar yapsın diyor öyle olunca fiyat minimum 700 tl den başlıyor. (evler aynı semt mesafe yakın) Bende bu kadar sıkıntının içinde, bebeğe bile hiç birşey almadık, biz paketleme yapalım,eşyayı onlar taşısın diyorum.Kızıyor. Kaldım öylece. Nakliye firmasınında 4 /4 lük yapacağını bilmiyorum ki. Ne yapayım bir akılverin. Evden eve nakliye kullanıp memnun olan var mı?Bilhassa Ankara da. Gözümü karartıp 700 tl vereyim mi, paketlemenin altından kalkabilir miyiz, mobilya beyaz eşya vs. yoksa kocamı ikna etmeye mi çalışayım. Strese girip bebeğimi de etkilemek istemiyorum. Bana bir çare