Hamileyken gelinlik giyilir mi?

hucre_ceperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
30
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaslar,
Yaklasık 3 yıldır birlikte yasadığım sevdiceğimle ağustos ayında evlenmeye karar verdik.
Onun 2.evliliği olacak bu benimse ilk.Düğün yapmak istemiyordum zaten,ama nikah sonrası aile ve dostlarımızla bir mekana gitmeyi planlıyoruz.
Ama sorun şu ki ben hamileyim ve ağustos ayında 7 aylık olucak bebeğimiz..Gelinlik giymeyide cok istiyordum o da hep söyler seni öyle görmeyi çok istiyorum diye..Nasıl olur bilmiyorum..
Biliyorum daha ağustosa çok var ama aklıma takıldı işte..Fikri olan yazabilir mi?

Son düzenleme:
Ben gördüm :) Gayet de sevimli görünüyordu. Tam göğüs altından genişleyen bir gelinlik giymişti. Cok sekerdi ayagında babetlerle, neden olmasın ki?

gelin gelinlik gıyer sizde gelin olduğunuza göre

ama 7aylık hamıleyken o koşturmaca sizi bıraz zorlar

benim bir arkadaşımın eşide evlenirken 7 aylık hamileydi..gelinlik giymişti ve gerçekten kötü görünüyordu...o beyaz gelinliğin hiçbir anlamı kalmamıştı gerçekten..ama senin kararın tabi içinde kalmasın istiyorsan...

Hamile olanlarin gelinlik giymeme gibi bi kurali yok ki, gönlün nasil arzu ederse.
Gögüs altindan genisleyen kurdelali bir gelinlik olabilir.

olurrrrr bence gayette sevimli olur melek gibi :)) daha önce gördüm bende hamilelik kadınlara daha da bi güzellik katıyor , dedikleri gibi göğüs altından kurdelalı bir model cok cici olur görürsem güzel bende paylaşırım sizin için

neden olmasın ki.. göğüs altından hafıf kabaran bı model diktırebılırsın... mutluluklar diliyorum..

Neden insanların moralini bozuyorsunuz ki ?

Sizin için gelinliğin anlamı bekaretse siz bakire olarak giyersiniz ancak gelinlik sevdiğin insanla yaşamını birleştirirken giyilen özel bi kıyafetse hamilede giyilir, 2 defada giyilir..

Googledan baktım da hamile gelinliklerine, çok tatlı duruyor aslında

Benmi supheciyim bilemedim

Yeni uye olup butarz konu acip kacanlar

Fake gibi geliyor

Evlenmeden bebek yapan

Hamileyken niye gelinlik giymesin

Pekte sevimli durur

Zaten modada oldu medyada

Konu 2. sayfada sabote edilmeseydi şaşıracaktım gerçekten.
Bekliyordum ne zaman biri çıkıp laf sokacak diye

Son düzenleme:

Ben öyle normal kabarık bir gelinlik düşünmüyorum zaten..
Göğüs altından bollasan uçuş uçuş bişey olabilir bir de kafama gercek cicekten duvaksız bir taç..
Olmaz mı yani:)

Bu cevap kimeydi anlamadım?
Gelinliğin anlamı bekaret miymiş?
Öyle mi yazmışlar???

Böyle şeylere kafa patlatanları anlamıyorum hiç!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…