• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken gelinlik giyilir mi?

mesela bu tarz bir şey de olabilir.. ama sıcakta kolsuzu daha iyi gider

$dantel-gelinlik.webp

.1.hamileyken evleniyor.. çocuk doğduktan sonra değil.
.2.çocuğun babası belli annesi belli. neresi gayri meşru. hey yarabbim ya:ssz:
3. hamile birine sorulacak sorumu bu şimdi.
kelimelerim bazen kifayetsiz kalıyor.
işte o anlardan biride bu.

Ne kadar üzüldüm tahmin edemezsiniz..
Bana görüş bildirebilirsiniz evet..Kendi yaşam sekillerinizle alakalı durum diyerek bu sekilde ele alırım yorumları ve saygı duyarım.
Lakin konu bebeğim olunca her anne gibi aslan kesilesim geldi..Yine de duruşumu bozmak istemiyorum.

Doğacak miniğin vebaline girmeyin lütfen...
Çok afedersiniz ama, çok çirkin zihniyetler okudum burda.
Konu sahibi, hamile.
Ve henüz çok yeni, Allah korusun üzülür, bir şey olur.
Vicdan azabından burda durabilir misiniz?

Kadın buraya çok masumane bir soru sormuş; ki bence gayet de açık.
Yakışıp yakışmayacağını sormuş; her konuyu dine bağlayanlara çok kızıyorum...
Lütfen kızmasın arkadaşlarım.
Yapmayın rica ediyorum, kadın gebe...
Siz de annesiniz, bebeğinize laf söylense ne yapardınız?
İki kez düşünüp, yorum yapsanız ne olur sanki...
İlle ahlak bekçisi kesileceksiniz değil mi?...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne kadar üzüldüm tahmin edemezsiniz..
Bana görüş bildirebilirsiniz evet..Kendi yaşam sekillerinizle alakalı durum diyerek bu sekilde ele alırım yorumları ve saygı duyarım.
Lakin konu bebeğim olunca her anne gibi aslan kesilesim geldi..Yine de duruşumu bozmak istemiyorum.
üzmeyin siz kendinizi. bakın bebekte hisseder sonra üzüntünüzü..
siz yine duruşunuzu bozmayın ,son derece zarif ve kibar birisiniz ,okuduklarımdan çıkardığım bu..
eğer yeteri kadar cevap aldıysanız sorularınıza, konunuzu kapattırın. böylece bazı rahatsızlık verici yorumlarla karşı karşıya kalmazsınız.

Merhaba arkadaslar,
Yaklasık 3 yıldır birlikte yasadığım sevdiceğimle ağustos ayında evlenmeye karar verdik.
Onun 2.evliliği olacak bu benimse ilk.Düğün yapmak istemiyordum zaten,ama nikah sonrası aile ve dostlarımızla bir mekana gitmeyi planlıyoruz.
Ama sorun şu ki ben hamileyim ve ağustos ayında 7 aylık olucak bebeğimiz..Gelinlik giymeyide cok istiyordum o da hep söyler seni öyle görmeyi çok istiyorum diye..Nasıl olur bilmiyorum..
Biliyorum daha ağustosa çok var ama aklıma takıldı işte..Fikri olan yazabilir mi?

harika olur bence
zaten hep merak ederdim çocuğum da aramızda olsa nasıl olurdu o anda diye
çok sevimli olur

canım konunu okuma sinir olup gerilmene hiç gerek yok.
umarım hamilelğin sağlıklıca geçer ve sana çok yakışan gelinliğini giyersin :)

ya iki yetişkin insan bebk sahibi oluyor ve evleniyor bunda anormal olan ne? aldatan yok, zorlayan yok, tecavüz yok, acı yok, şiddet yok. aşk ve mutluluk var ve minik bebek var. önce nikah sonra bebek olunca insanlar çok mu mutlu oluyor sanki. herkesin tercihi , bunun ahlakle yozlaşmayala ilgisini ben kuramadım

üzmeyin siz kendinizi. bakın bebekte hisseder sonra üzüntünüzü..
siz yine duruşunuzu bozmayın ,son derece zarif ve kibar birisiniz ,okuduklarımdan çıkardığım bu..
eğer yeteri kadar cevap aldıysanız sorularınıza, konunuzu kapattırın. böylece bazı rahatsızlık verici yorumlarla karşı karşıya kalmazsınız.
Konumu nasıl kapattırabilirim?

baktım şimdi de özel mesaj yazamazsınız. mesaj sayınız yeterli değil. ben mesaj yazıyorum onlara şimdi.

Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Back
X