Hamileyken gelinlik giyilir mi?

Neden giyilmesin ki :44:
Bal gibi de giyilir :24:
Ece-Ozan Doğulu çifti evlendiklerinde ece 4 aylık hamileydi.Ve gelinlik giymişti :12:
Bergüzar Korel ve Halt Ergenç evlendiklerinde de bergüzar 2 aylık hamileydi ve şahane bir gelin olmuştu.:nazar:
Hülya Avşar da 4 aylık hamileydi ve 8 aylık gibi bir karnı vardı kocaman :27: o da hamileyken gelinlik
giyen ünlülerdendi :31:
Sibel Can da 2.evliliğini yaptığında 5 aylık mı ne hamileydi .Onun da karnı baya büyüktü.Omzuna bir şal atmıştı
onla kapatıyordu karnını :21: ve 2.evliliğinde gene gelinlik giydi sibel can...
Demem o ki hamileyken herkes giyebilir gelinlik :21:
Bak şöyle bir gelinlik

Şöyle de bir gelin babeti

Gelinlik giyin tabii ki.Sonra içinize dert olmasın.Şöyle uçuşan şifonlu bir model bulursunuz.Çok şirin olur.

Saklama gibi bir sıkıntın felan yok değil mi ?
Yoksa çok rahat olursun.
Ayakkabıda topuk kullanma sakın.
Malum bünyen zaten ağır bir de topuk sıkıntı vermesin.

olur olur bal gibi olur , hemde güpgüzel olur.
ebeveynlerinin mutluluğuna bebekte tanıklık etcek demek ki :emir_bebek:

Elbette ki giyilir :)
Çok da şeker modeller var, önemli olan yakıştırabilmek.
Mutluluklar diliyorum :)

giyilebilir tabi neden giyilmesin seninde gelinlik giymeye hakkın var hamile olman gelinlik giymene engel değil kim ne düşünürse düşünsün gelinliğini nikahta giymiceksinde ne zaman giyiceksin doğumdan sonra giymek istesen ne amaçla giyiceksin bence giy hemde ilerde keşke gelinlik giyseydim gelinlik giymedim diye demezsin içinde kalmaz gelinliğini giy kuaföre git saçlarını yaptır eşinle fotoğraflar çektir bu güzel günün hatırası olmalı değil mi :13: :54: :21:

$kabarik-gelinlik-modelleri-2012.webp$untitled.webp

bu tarz modellerde tercih edebilirsin göğsün biraz daha aşağısından kabarmaya başlayan gelinliklerden :34:

bi de biri gelinlik bekareti simgeler hamileyken giyilmez çok çirkin duruyo demiş bence hiçte kötü durmaz ve gelinliği sadece bakire olanlar giymez bende daha önceden evlilik yaptım bi daha evlenirsem yine gelinlik giyicem kısmet olursa

bi de biri gelinlik bekareti simgeler hamileyken giyilmez çok çirkin duruyo demiş bence hiçte kötü durmaz ve gelinliği sadece bakire olanlar giymez bende daha önceden evlilik yaptım bi daha evlenirsem yine gelinlik giyicem kısmet olursa

Bravo.. Bende aynı fikirdeyim ama ilk once ilk kocayı bulmam lazım.

O gelinliğin bi anlamı vardır bana göre,gelin karında bebek ne biliyim ben yakıştıramadım hevesinizi kırmak istemezdim.çok içinizde kalmaktansa giyin tabi ama hiç bir gelinlik eşinizle yasanacak ilklerin vereceği heyecanla giyinilen gelinliğin zevkini vermez...

Bana gore son derece absurt bir goruntu olur.
Herseyin sirali olmasindan yanayim. 7 aylik hamilelik ustune gelinlik, ne bileyim. Anlamsiz geldi bana. Tabii bu benim fikrim.

doutzen kroes evlendiğinde 7 aylık hamileydi. çokta tatlıydı gelinlikle.
neden olmasın. giyin bence.
doutzenmarried.jpg

n28924713120544532.jpg

kesinlikle.
ilkini yaşamak ve bekaretle ilgisi yok bencede...
2 arkadaşımda 2ci evliiliklerini yaptılar ve gelinlik giydiler.

Aaa tabı ıyılır neden gıyılmesın kı?!!!
Gelınlık her donem gıyılır, mutlu gunlere sahıttır.
Hamıle bırının gelınlık gıymesı degıl, nıkahı kıyılacak kısının hamıle olmasıdır absurd olan.

Back
X