Hamileyken gelinlik giyilir mi?

$7.webp $1.webp

$2.webp $3.webp

$4.webp $5.webp

$6.webp
Hoş bikaç model buldum:)

Açtığım konuya,sorduğum soruya bakıyorum.Şimdi ise su sayfada tartısılanlara...Geldiğimiz noktaya inanamıyorum.
Ortada böyle bir durum yok..Evlenmeden hamile bırakılmış çaresiz zavallı kız değilim lütfen!!!!!!!!!!!!!
Düzenli ve evlilikten tek farkı sadece imzasının eksik olduğu,ailemin ve çevremin yadırgamadığı ilişkim dahilinde dünyanın en tatlı varlığını aramıza katmaya hazırlanıyorum hepsi bu..Hamilelik haberini aldığınızda nasıl mutlu olduysanız bende öyle mutlu oldum.Eşleriniz nasıl sevindiyse benim nişanlımda öyle sevindi.Aileleriniz nasıl duygulandıysa ailelerimizde öyle duygulandı.Anlayacağınız FORMALİTEM dısında hersey tamam!!!!!!!!!!!!
Nikah için ne giyeceğimi sordum ben .....!!!!
Sormaz mı olsaydım nedir:))))

Ben ermeni asıllıyım.Ailem ermeni.Nişanlımdan sonra islamiyeti seçtim ve dinen yapılması gerekenler yapıldı zaten.Dinden dem vurulmazsa bende sevinirim.

oy oy oy oy yerim seni . canım ya sen boşver herkesi. biz senin ne dediğini anladık sen güzel güzel giy gelinliğini. hatta bizlerle paylaş resimlerini. sonra bebişinde resimlerini paylaş bizlerde mutlu olalım . takma kafana. zor bir hamilelik geçiriyorum demişsin. kıyamam hem sana hem bebişe. sen şimdi bebeğini ve nikahını düşün :54::54::71::71:

oy oy oy oy yerim seni . canım ya sen boşver herkesi. biz senin ne dediğini anladık sen güzel güzel giy gelinliğini. hatta bizlerle paylaş resimlerini. sonra bebişinde resimlerini paylaş bizlerde mutlu olalım . takma kafana. zor bir hamilelik geçiriyorum demişsin. kıyamam hem sana hem bebişe. sen şimdi bebeğini ve nikahını düşün :54::54::71::71:

Resimleri yüklerim tabi ama asıl nikahıma beklerim :D

Bunu söyleyen bendim. Ne olduğunu değil, k.k daki bazı zihniyetlerin feciliğini biliyorum. Nitekim yanılmamış.

Peki bundan size ne? İsterse çocuğu doğurur, büyütür öyle giyer. Kime ne?

Bu toplum keşke biraz olsun değişebilse.
Mesela hala çocuk gelinler var bu toplumda.
Hala tecavüzcüsüyle evlendirilen kadınlar var.
Hala kanlı çarşaf bekleyen iğrenç zihniyetler var.

Beyin zarı patlamış insanlarla dolu hala bu toplum.

Burada sevdiği adamdan hamile bir kadının gelinlik giyme isteğini okuyoruz.
Elbette giyer.
Gelinlik gelin olanlar için dikilmiş bir tekstil ürünüdür.

Gelinliğe farklı anlamlar yükleyenler bakirelik diktirsin kendilerine.

harfiyen katılıyorum :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

soruna cevaben evet bence de gelinlik giy.. tarlatanli kabarik bir model degil tabiki ama beyaz, gogus altindan genisleyen ucus ucus bir model olabilir.. cok da sirin olur..

benim de dunya gorusume cok uygun bi durum degil ama kimseyi yargilamam, oyle bir hakkimiz yok..

umarim bebeginizle beraber mutlu olursunuz... dugunden sonra resim de eklerseniz sevinirim :)

İstanbulda olacak muhtemelen..
Şimdi nişanlım yurt dısında 1 ay kadar kalacak bende gercekten zor bir hamilelik geçiriyorum 2 günde bir düzenli serum alıyorum.2 hafta daha alacağım.Çünkü yemek yiyemiyorum ve aşırı kilo verdim:(((Yani bakılmaya ihtiyacım vardı..Bu yüzden ablamın yanına mersine geldim o burda evli..
Nişanlım geldikten sonrada 2 ay kadar bir koşuşturmaya ihtiyacı olacak iş sebebiyle..
Bu yüzden ağustosta tamamen bana zaman ayırmak istiyor nikahtan sonra tatil falan düşünüyoruz...O da cok üzgün:((((
Ama ağustos ayında istanbul da katılabilecek arkadasları ben beklerim elbette:)))))))))

Ha bu arada,biri demiş ya nerde o eski aşklar diye...Eski aşklar bizim yanımızda halt etmiş..
Hala kapı çaldığında kalbim deli gibi atıyor..
Hala eve geleceği saat yaklaştığında ne pişirsem ne giysem telaşım başlıyor..Onu pencerelerde bekliyorum:)))
Hala yurt dısına gitmek zorunda olduğu dönemlerde ilk müsait olduğu anda facebook a girdiğinde ve onu online gördüğümde heycandan ölüyorum...
Bebeğimin babasını deli gibi seviyorum.
:D:D:D:D:D

Bir kere yazıp kapamak isterim konuyu.
13 yaşında gelin olur susarız, gelinlikle namus cinayetine kurban gider susarız, gayri meşru ilişkilerden cocuklar dogar erkektir der susarız, sokak ortasında kadın bıcaklanır susarız.
Sonra bir kadın cıkar sevdiğim adamla evleniyorum , çok mutluyum , 7 aylık hamile olacağım o dönemde gelinlik yakışır mı der !
Konuşuruz.
Günah deriz, yozlaşma deriz, ayıp deriz !
Ayıbı eden biziz.
Komuşmamız gereken dönemde susar , susmamaız gereken yerde car car konuşuruz.
Yazık bizlere çok yazık ..

Çok güzel bir gelin olacağınıza ve mutlu olacağınıza inanıyor , ve ömür boyu bol gülücüklü bi evlilik diliyorum.
Allah kem gözlerden korusun diyorum :nazar:

çok tatlı olursun bence :16::16:
gelinlik gelinin masumiyeti simgeler o yüzden beyazdır, masumiyet de bacak arasında değil.
bekareti simgeleyen o gelinin beline takılan kırmızı kuşaktır, hiç de sevmem.
ağustosta havalar sıcak olur ve sende de hamiş ateşlerin olur. o yüzden çok dantelli kollarına filan gelen bi model seçme bence ifil ifil uçuşsun etekleri :1::1:

Diger gelinlerden cok daha farkli cok daha guzel olacagina eminim.
Bir gun ben de evlenirsem bu formaliteden, cocuk icin olur. Sanirim ben de karni burnunda bi gelin olmak isterim.
Mutluluklar. :)

Ailen uzulmeyecek mi herkes gayrimesru cocuk yaptigina sahit olunca?
.1.hamileyken evleniyor.. çocuk doğduktan sonra değil.
.2.çocuğun babası belli annesi belli. neresi gayri meşru. hey yarabbim ya:ssz:
3. hamile birine sorulacak sorumu bu şimdi.
kelimelerim bazen kifayetsiz kalıyor.
işte o anlardan biride bu.

Back
X