Hamileyken haftada kaç kez..

Aynı anda benzer şeyler yazmışız. Rıskli erken doğumla bebeğim iyiydi ama ben yoğun bakım ameliyat derken aylarca cınsellık aklımıza bile gelmedi.. Abartıyorum belki ama cidden muazzam bir olay ve herşey yolundaysa artı cinsellik isteniyorsa kimin ilk adım attığı çok da önemli değil

Eşine git özür dile. Hamilelikten dolayı alıngan olduğunu ve anlayış beklediğini söyle. Kilo aldigin içinde üzüldüğünü ve biraz fazla ilgi bekledigini söyle. Öpün barışın ya, hayat kisa valla. Şu yaptığına değmez. Kendine zarar

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanı hamile iken çok da önemli değil cinsellik. Ben hamile iken dusuk riski oldu. Doğum oluncaya kadar hiç birliktelik olmadı. Bebek daha önemli sonuçta. Şimdi ikinci bebek isiyorum. Tedavi görüyorum. Keşke olsa da bebek o konuyu düşünmem bile. Siz biraz esiniz aldatır mi filan diye fazla takmışsınız gibi konuyu

Diyet yaparken kalori sayimi oluyorda , hamileyken skor mu sayiliyor. Bu sekilde devam edersen kocani daha fazla uzaklastirirsin kendinden. Kocan da patavatsiz , yuzun sisti , gobegin cikti. Yangina korukle gidiyor. Saglikli dogumlar.

Cinsellik ve gorselliginiz sizin icin bu kadar onemliyse hamilelik icin acele etmeyecektiniz.Hormonlardan dolayi tüm bunlar.kitap okuyun bebek ile ilgili.hamile yogasi yada pilates filan yapin.Enerji ve ilginizi kocaya cinsellige degil bebise yönlendirin.

bence hamileliğinin her gününün tadını çıkar karnını göbişini sev eşinle birlikte sevin hatta. inan bu geçici bir süreç ve bu güzel günler geri gelmeyecek ilerde hamilelik zamanlarını özleyeceksin.

Erkekler hamileyken eşine ve bebeğe zarar gelecek düşüncesiyle eskisi gibi davranamayabiliyor doğal olarak ve tabii bizim yeni görüntümüze alışamamış olma ihtimali de var ve haftada birin nesi az onu hiç anlamadım her gün mü olması gerekiyordu

Haftada 1 kez
Kendimi iyi hissetmezsem bu süre uzayabilir

İlk aylar bulantıdan ayda 1 oldu napalım ölmedik çok şükür
Herhangi bi yasak yokken 9 ay cinsellikten uzak duracak bi kadın değilim ama haftada 3 4 kez çılgınlar gibi de sevişemem bu vaziyette

Göbeğimle aşk yaşıyorum çok seviyorum bu halimi , kocamın beni seksi bulup bulmaması pekte umrumda değil

Seks ömür boyu olur hamilelik sayılı ve kısıtlı bir zaman
Tadını çıkarın

elimi eteğimi çekim yani kendimden ve eşimden?

Hamilelik psikolojisi vol 674858583848612322

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…