Hamileyken haftada kaç kez..

Hamilelik bi bayanin en guzel susu bence. Oncelikle rabbim tum isteyenlere nasip eder ins.
Ben karnim ciktikca mutlu oluyorum hep kendimi koca bi karinla hayal ediyorum.
Alacagim kilolara da raziyim
4 aylik hamileyim 4 aydir cinsellik sifir. Ben de esim de korkuyoruz bisey olur diye.
Gerekirse 9 ay boyunca da yapmam.
Haftada 1 diyosun ee daha ne ?
Gereksiz strese sokuyosun kendini

Allah baska dert vermesin ne diyeyim .Bizim çocuğumuz yok diye hemen hemen her gece sarılıp ağlıyoruz ...Keske bunlara takılmak yerine tadını çıkarıp şükretseniz
Biz de sarilip aglardik olmuyor diye seni cok iyi anliyorum.
Rabbim sana da nasip eder ins cnm

Şaka saçmalama ben evlendim bi kere adet oldum hamile kaldım sonra (Rabbim isteyenlere nasip etsin)sonra hamielliğimi anlamadım sonra öğrendim ve çok skntılı süreç geçirdim cinsellik yasaktı 8.ayıma kadar düşün sonra son ay hani doğsa da Yaşar diye serbestti ama birlikte olmak istemedi eşim bişe olmasın diye bende korkuyordum zaten daha cinselliğe alışamadan hamile kaldım uzun birlikteliğimiz vardı ama düğünden önce hiç olmadı sonra 40 haftada dogurdum şükürler olsun bu seferde kanamam çok dikişlerim skıntılı 2 ayda öyle olmadı beni aldattıgına hiç inanmadım bişe de görmedim aldattı mı bilmiyorum yada bana söğudu mu onuda bilmiyorum ama umarım ben bişeyler cekerken o vicdanlıdır tabi cocuk olduktan sonra öyle çok ahım şahım bi cinsel hayatımız yok cinsellik önemli evet ama bazı seylernde çok önemli oldugunu düsünüyoruz cinsellik hersey olmadıgını dusunenlerdeyim Sen sakin ol bebeğine odaklan bence hormonlardan böylesin bir de şükret bence

gerçekten mi ama beni daha çok arzulamasını istiyorum.en son ne zmn sevdiğini söyledi hatırlamıyorum bilmiyorum ya haftada 1 kez normal mi yani?henüz 1.5 yıllık evliyiz ama...
Erkekler hamilelikte bebege bir Zarar grlmesinden korktukları için bu konudan biraz uzaklaşıyorlar canım , emin ol sen ne kadar stresli isen onlar iki katı stresli oluyor.Ben hamileyken sanki esim hamileymis gibi ben onu sakinlestiriyordum belki sizin esinizde öyledir.

gerçekten mi ama beni daha çok arzulamasını istiyorum.en son ne zmn sevdiğini söyledi hatırlamıyorum bilmiyorum ya haftada 1 kez normal mi yani?henüz 1.5 yıllık evliyiz ama...

Beklentilerini bu kadar yüksek tutma, yoksa mutlu olamazsın bence. İçindeki candan çekiniyordur. Biz hamileliğim boyunca neredeyse hiç sevişmedik başta düşük riskim vardı, oğlum kımıldanmaya (17. Haftada eşimle birlikte hissettik) başladıktan sonra da eşim yanaşmadı. Oğlum babası geldiğinde tepinmeye başladığı için eşim çok çekiniyordu. En son bu çekinmeyi daha net fark ettiğimde yanaşmadım. Onun da bu durumda canına minnetti zaten. Hatta daha geçen hafta konuştuk, o zamanlardan bahsederken bile o çekinmeyi yüzünde gördüm (oğlum 4.5 aylık)

O yüzden fazla üstüne gitme bence, emin ol seni de seviyordur, ben yazdıklarından öyle anladım.

kesinlikle çok haklısınız benim bebeğim tüp bebek aldığım ilaçların yaşadığım stresin haddi hesabı yok bu triplere girmek yerine neden hamileliğin tadını çıkaramazlar anlamam şükredin halinize bi can dünyaya getireceksin haftada bi kere derdine mi düştün şaka gibisiniz ayrıca bebeğin olduğunda ilk aylarda haftada bire fırsat bulursan öp başına koy

Ilk hamile oldugumu ogrendimizde tabi hormonlar da tavan...adam korkuyordu biseyler yapmaktan...bildigin red yemiştim...o hınçla adami yataktan kovdum simdi ne mi oldu..??? Benden epey red yiyor zira halim kalmiyor cocuktan dolayı ..yani bu dengeler illa bozuluyor cocuktan sonra

Isteyerek hamile kalip sonra da cikan gobekten rahatsiz olmak cok sacma degil mi? Size en kötü ihtimalle sevimli gelmesi gerekir.
Ben acikcasi kilo kontrolu sağlanmış hamile kadinlari cok seksi bulurum. Dogurganligi temsil eder. Ki hamile kalmayı asla istemedigim halde boyle görüyorum. Sizin de kendinizi daha cok begenmeniz lazim. Bunu eger siz boyle gorur ve davranislariniza yansitirsaniz, esiniz de sizi oyle görür. Hormonal değişimler insani alingan yapiyor ama boyle trip atmadan hissettiklerinizi soylerseniz esiniz de daha dikkatli olacaktir.

Kadın vücudunu bu kadar şekilleştirmesek, kilo aldınız diye hem de beneğiniz için soğuyacaksa soğusun. Onun dışında siz en başta kendi vücudunuzdan soğumuşsunuz, eşinize kızmaya hacet yok.

Bir de böyle önemli meseleleri nasıl mesajla konuşuyorsunuz yahu, adam eve gelsin yüz yüze göz göze konuşun tartışın. Bu şekilde küçük meseleler de büyür dağ olur.

Son olarak hamilesiniz, 2 saat ağlayıp strese girmemeye çalışın.

Sayılı gün geçer diyeyim en son sonda :)

haklı olabilirsin bunu ben de düşündüm daha önce...

boşver takma kafana 4 ay sonra rahatlar eşin

Sonra da lohusalik basladi hobaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…