hamileyken idrar yolu enfeksiyonu olanlar

Ahh ahh aynı dertten muzdaribim.Hamileleğimin başından beri geçmeyen bir enfeksiyonum var.Ben de antibiyotik kullandım ama geçmedi.Şimdi tekrar kültür vericem Korkma canım bebeğe zararı olmuyor.

Aynı şeyi yaşadım aman dikkat.. 9. haftamdan itibaren kültürümde üreme çıkıyordu. 27.haftanın sonunda nefrit (böbrek iltihabı) geçirdiğim ortaya çıktı. Böbreklerinizle ilgili bir tetkik isteyin bence..

kızlar bendede lökosit +++ çıkıyo. buda enfeksiyon demekmiş. kan görülmedi ama 6.aydan buyana hep böyle. bi normale dönüyo bi böyle sonuç çıkıyo. daha yeni yaptırdım +++ çıktı. doktorum yanma yoksa ilaç vermeme gerek yok dedi. şimdilik böyle idare ediyoz bakalım. zaten eli kulağında benimki doğdu doğcak. herkese hayırlı doğumlar.

Lökosit çıkması başlı başına bir şey ifade etmiyor. Önemli olan idrardaki bakteri üremesi.. Bende şu an lökosit 6-8 çıktı diye seviniyoruz :) Size de hayırlı doğumlar..

benmde lökosit +++ çıkıo ilaçlarımı kullandım dr a kontrole gittim hala enfeksiyon devam ediyor bu cuma tekrar gidicem yine ilaç yazıcak sanırım offf bu ilaçlar bebeğime zarar vermese bari...son üç ayım kaldı bi an önce geçsede bebişim kurtulsa....

benım de ilk kontrolümde lökosit 5-6 çıkınca doktor tek kullanımlık bir toz vermişti suda eriyen adını hatırlamıyorum.Sonrasında bol su içtim,ayaklarımı üşütmemeye çalıştım çamasırımı ve gunluk pedımı sık sık değiştirdim çok şükür 31. haftaya geldık bişey yoktu.
Ama son bır haftadır idrarımın rengı daha bi koyu sankı,acaba bişey mı var?yoksa aylar ilerledikçe koyulaşma normal mi?
bakalım pazartesi kontrolümüz var ne çıkacak...

merhaba arkadaşlar.benim idrarımda ketum diye bir değer +4 çıktı.doktor enfeksiyon var dedi.2 gün serum yadim .başım dönüyordu sürekli istifra ediyordum.doktor fitil, metamid ve reul diye bir şurup verdi.fitilde hamilelikte kesinlikle kullanmayın diyor bebeğe zarar verir diyor.ben de kullanmadım.3 gün geçti ve hala midem bulanıyor.

bendede vardı arkadaşlar üç doz ilaç kullandım geçti ondan bi süre sonra tekrarladı yani çok yoruldum bu enfeksiyondan bi geçiyo bi geliyo su içmemi söyledi dr bende çok su içemiyorum zorla içiyorum bol bol meyve yiyorum işte

kızlar bendede ıltıhap cıkmıstı gecen aylarda 10-15 lokosit ve bı kac bısı daha bende 21 mg antıbıotık kullandım 10 gun boyunca bıde fıtıl verdı oda 10 gunlukdu sanırım ama ben bebişe zarar verır dıe sadece 4 tanesını kullandım.Buarada 7aylık hamıleyım cumrts kontrolum var gene tahlıl yaptırıcam bakalım degısıklık varmı?bu sabahda kalktıgımda sağ gogsumun altında kaburgamda agrı var sırtıma vuruo acaba bu bobreklemı alakalı enfeksyonla yada baska bısımı korktum ((( benım gıbı olan varmı

ben şuan 35 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonu ile baş etmeye çalışıyorum bi çok antibiotik kullandım umarım bebeğimde bi sorun olmaz idrar yolu enfeksiyonu yüzünden erken doğum olucam bu yüzden ihmal etmeyin bu arada idrarında keton çıkan arkadaş beslenemiyrsun ondan keton çıkmış enfeksiyonla alakalı birşey değil....

ben 27 haftalık hamileyim 2 hafta önce candida oldum.doktorun verdiği krem ile epey düzeldim suanda.çok kötü bişey allah kimseye vermesin

arkadaslar bende de idrarda lokasit 13 cikti, normal aralik 0-10 arasi normal gosteriyordu testte, doktorum ise hamilelikte 100e kadar cikmasi normal deyip ilac vermedi 13 lokosit icin. ama burda bazi arkadaslara 15 lokosit cikinca verilmis antibiotik bu konuda tecrubeniz nedir?

benım 15 lokositle gecen haftalarda 10 gunluk antıbıotık kullandım bıde fıtıl yarın kontrolum var bakalım ne dıcek doktor.

bendede hafif çıktı doktor ilaç vermedi bencede mantıklısı bu

ne olursa olsun idrar koyuysa bol su içmek gerekiyor

Geçmiş olsun.Bende de 10.haftada idrar kültüründe enfeksiyon çıktı.1 hafta antibiyotik kullandım.Daha sonra tekrar yapıldı bişey çıkmadı.Ben de antibiyotik kullanacağım için endişelenmiştim fakat doktorun verdiği antibiyotik hamileler için özel olan antibiyotikmiş rahatladım.Ayrıca çok araştırdım birçok arkadaşım da kullanmış ve bir sorun yaşamamışlar.

Benimde enfeksiyonum var saat 20.30'da başlayan ağrımla doktora gittik 5'e kadar hastanede yattım. Erken doğumu tetikliyormuş idrar yolu enfeksiyonu bende de senin gibi kan çıktı. Çok kötü bir şey gerçekten... İlerlerse erken doğum oluyormuş. 7. ayımda doğum olabilirmiş. Yani bayağı kötü birşey şu enfeksiyon. Hamile olmasaydım tedavi olurdum geçerdi ama şimdi karnımda çocuğum da var zarar gelmesinden korkuyorum. Tabii ki özel bir durumda erken doğurmaktan başka çaremiz yok. Umarım geçer....

bende hamileliğimin 31. haftasındayım geçen hafta bendede çıkmıştı! doktorum bol bol su içmemi ve ayaklarımı üşütmemeye dikkat etmemi söyledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…