- Konu Sahibi sevilakdemir
-
Ahh ahh aynı dertten muzdaribim.Hamileleğimin başından beri geçmeyen bir enfeksiyonum var.Ben de antibiyotik kullandım ama geçmedi.Şimdi tekrar kültür vericemKorkma canım bebeğe zararı olmuyor.
kızlar bendede lökosit +++ çıkıyo. buda enfeksiyon demekmiş. kan görülmedi ama 6.aydan buyana hep böyle. bi normale dönüyo bi böyle sonuç çıkıyo. daha yeni yaptırdım +++ çıktı. doktorum yanma yoksa ilaç vermeme gerek yok dedi. şimdilik böyle idare ediyoz bakalım. zaten eli kulağında benimki doğdu doğcak. herkese hayırlı doğumlar.
arkadaslar bende de idrarda lokasit 13 cikti, normal aralik 0-10 arasi normal gosteriyordu testte, doktorum ise hamilelikte 100e kadar cikmasi normal deyip ilac vermedi 13 lokosit icin. ama burda bazi arkadaslara 15 lokosit cikinca verilmis antibiotik bu konuda tecrubeniz nedir?
selamlar,
ben tahlil falan yaptirmadim ama bu konuda birşey sormak istiyorum...benimde akıntım var açık renkli kokusuz,bazende sanki idrardamlamiş rengi ve kokusu oluyor çamaşirimda..bunlar 7. aylarda normal mi?
bendede hafif çıktı doktor ilaç vermedi bencede mantıklısı budoktorum son uc aydır bende de enfeksıyon gorundugunu ama sureklı su ıcmemı soyledı. cok yuksek degıl enfeksıyon dedı. ılac onermedı. ınsan ıcındekı yavruya zarar verecek dıye ılacı da ıcemıyor dımı cnmdoktorun onermısse ıc tabıkı. gecmıs olsun sımdıden
benım de ilk kontrolümde lökosit 5-6 çıkınca doktor tek kullanımlık bir toz vermişti suda eriyen adını hatırlamıyorum.Sonrasında bol su içtim,ayaklarımı üşütmemeye çalıştım çamasırımı ve gunluk pedımı sık sık değiştirdim çok şükür 31. haftaya geldık bişey yoktu.
Ama son bır haftadır idrarımın rengı daha bi koyu sankı,acaba bişey mı var?yoksa aylar ilerledikçe koyulaşma normal mi?
bakalım pazartesi kontrolümüz var ne çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?