- 20 Mayıs 2016
- 716
- 262
- 23
- 39
- Konu Sahibi Magnolia1986
-
Bende cekıyorum cok normalmıs rahim genısledıgı için Ağrı'lar olurmuşHamileyken kasik ağrıları normal mi ?
Bende de vok var hele göbegim genişlemeye başladı şimdi kasık ile beraber karnında ağrıyorHamileyken kasik ağrıları normal mi ?
Benim bel ağrım yok bel agrıları için cok erken dedi doktorumBel agrisi ceken varmi
Benimde öyle agrıdan cok kasılma şeklinde olmaya başladı sanki derim esnetiliyor gibi yarın sabah doktor randevum var şimdilik badem yağı kullanıyorum çatlak olmasın die başk bir krem yazdıracagımBenimde sürekli değil ara ara geliyor belve kasık ağrisi rahim genişlediğinden oluyormuş.
Badem yağı tüylenme yapiyormuş diye okudum bende sordum doktora 15. Haftada başlarsin dediBenimde öyle agrıdan cok kasılma şeklinde olmaya başladı sanki derim esnetiliyor gibi yarın sabah doktor randevum var şimdilik badem yağı kullanıyorum çatlak olmasın die başk bir krem yazdıracagım
Ben 19 haftaya girdim sizin kacıncı hafta suan birde ben lazere gitmiştim hiç tüyüm yoktu ama hamilelikle beraber artı tüylerimBadem yağı tüylenme yapiyormuş diye okudum bende sordum doktora 15. Haftada başlarsin dedi
Benim 13. Hafta birde ikiz göbeğimde tüylenme oldu gibi sanki bide badem yağı sürersem iyice artar diye korkuyorum. Doktoruma sordum oda yurt dışından. Getirmiş kendi satiyor baya tuzludur fiyatı artik başka bişey bulucamBen 19 haftaya girdim sizin kacıncı hafta suan birde ben lazere gitmiştim hiç tüyüm yoktu ama hamilelikle beraber artı tüylerim
6+2 de duydum canım kalp atışını suan jilet değilde kuaförde sir agda ile hallediyoruz bide göbüşimi güneşe koydugum için tüylerime almaya gerek kalmadı sararıyor güneştenArtio evet 9 ay gtme sakin dr onermio sir jilet yap.kalp atisini kacinci hafta duymustn hatrliyormusun?
Uww maşallah 2 jafta içinde cinsiyet belli olur sanırımBenim 13. Hafta birde ikiz göbeğimde tüylenme oldu gibi sanki bide badem yağı sürersem iyice artar diye korkuyorum. Doktoruma sordum oda yurt dışından. Getirmiş kendi satiyor baya tuzludur fiyatı artik başka bişey bulucam
Normal tabiki benim beneğin gelişimi erken di suan 19 haftalık oldum ama beniş 20 haftalık vıkıyor ölcümlerde sıkma cok heyecanlısındır eminimDoktor bana 7. Hafta dedi. Normalmi snce .
Canım seninki gazdan dolayı yürüyüş yap hateket et birazBende 7 haftalığım ama katnımd büyüdü ve göbek deliğim ağtıyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?