- 3 Mart 2016
- 214
- 74
- 13
- 32
- Konu Sahibi Magnolia1986
-
Valla bn yiyrm agzm boş durmuyo. Kızımda öle mıtlaka gn boyu agznda bişi olck ama oda zayftr. Gören yemek yemiyo mu dye soruyo. Bnyeden bnce. Kmsne ne yese boş kmi insna sadece su içse işe yarıyoValla bende cok şaşkınım yesem içsem anlayacagım yiyip içmiyorum da tatlı bile yeniyorum
ilk defa bu kadar kısa sürede aldım tatlım bende öle kilo alan bir yapım yok ki günde 1 ekmek yiyen biriyim 1.70 boyum 65 kiloyu hayatım boyunca hiç geçmedim ve bu kadar kısa sürede olması kafama takıldı iştahımda kapalıdır hamilelikle ilgili birşey olsa gerekValla bn yiyrm agzm boş durmuyo. Kızımda öle mıtlaka gn boyu agznda bişi olck ama oda zayftr. Gören yemek yemiyo mu dye soruyo. Bnyeden bnce. Kmsne ne yese boş kmi insna sadece su içse işe yarıyo
Ya 1haftadır nar özü pekmezi içmeye başladım üzüm pekmezine alarjim oldugu için acep ondanmıdırBüyk ihtmalle canm hamilelkle ilgli kesn. Dedgn gbi hani kilo alan bri diilsen zaten ki hamilelk cok degstryo insnın vüct yapısını. Bnde pts gnü tartlcm bakalm kaç kilo olmşm
Buda aynı keçi boynuzu gibi tadı falan demir hapı beni kötü yapınca bende pekmeze sardım kendimi ilacı bırakıpNar özünü blmyrm da pekmz işe yarıyo blyrm.zayf diye annem kardesmede içiryodu o keçiboynzu içiriyodu kilo yaptı.çnkü kanszlğı giderdiği için kilo yapıyo.
Pekmz olnca kilo yapıyo ya. Valla bnde kanszlk var hap verdi bana demir hapı midemi bulandrdı surup verdi kabız yaptı die kullanmadm pekmzde bni ishal yaptı.ishalde sıkıntı oldgu için bıraktm akışınaBuda aynı keçi boynuzu gibi tadı falan demir hapı beni kötü yapınca bende pekmeze sardım kendimi ilacı bırakıp
Ya bende ilaç kullanma taraftarı değilim aslında cok fazla eskiler ne demir ne folikasit kullanmış 10 tane cocuk dogurup taş gibi olan kadın var cocuklarıda gayey sağlıklo benim annem doktora bi hamile oldugunu öğrenmiş bide doğurmaya gitmişPekmz olnca kilo yapıyo ya. Valla bnde kanszlk var hap verdi bana demir hapı midemi bulandrdı surup verdi kabız yaptı die kullanmadm pekmzde bni ishal yaptı.ishalde sıkıntı oldgu için bıraktm akışına
:) valla ya biz smdi bişi olsa soluğu hastanede alıyrz :) ama bide onlarn zamnnda hersyn geneyle dnasyla oynanmamştı canm bide o var. Bahceden tarladn alıp yiyolarmış ne güzel. Biz smdi hep nerdeyse sera yiyrz. Bn ilk kıızmda verilen btn ilacı kullandm bitek elevt vardı o zmn demr için onu içemedm tadndan ama onn dsnda gavisconu kaffaya dikiyodm. Smdi oğlmda hiç br ilaç kullanmdm dyeblrm agrı kesci ve baslarda ki mide bulantısı ilacı dsnda. Smdide soda iyi geliyo soda içiyrm paso :)Ya bende ilaç kullanma taraftarı değilim aslında cok fazla eskiler ne demir ne folikasit kullanmış 10 tane cocuk dogurup taş gibi olan kadın var cocuklarıda gayey sağlıklo benim annem doktora bi hamile oldugunu öğrenmiş bide doğurmaya gitmiş
Ben folik asit içtim ilk 3 ay şimdi hiçbir ilaç içmiyorum yumurta ve tavuğum organik sebzelrrimiz zaten annemlerden gliyor ilaç kullanmoyorlar bi meyve iştr meyvede sera cok yiyotuz mecbur bizim sadecr şeftali ağacımı var:) valla ya biz smdi bişi olsa soluğu hastanede alıyrz :) ama bide onlarn zamnnda hersyn geneyle dnasyla oynanmamştı canm bide o var. Bahceden tarladn alıp yiyolarmış ne güzel. Biz smdi hep nerdeyse sera yiyrz. Bn ilk kıızmda verilen btn ilacı kullandm bitek elevt vardı o zmn demr için onu içemedm tadndan ama onn dsnda gavisconu kaffaya dikiyodm. Smdi oğlmda hiç br ilaç kullanmdm dyeblrm agrı kesci ve baslarda ki mide bulantısı ilacı dsnda. Smdide soda iyi geliyo soda içiyrm paso :)
Oy maşaAllah ne güzl. Ee meyvede şey olur o kadar kusur kadı kızındada olur canm ne güzl diğerlerş hep kendnzn :)Ben folik asit içtim ilk 3 ay şimdi hiçbir ilaç içmiyorum yumurta ve tavuğum organik sebzelrrimiz zaten annemlerden gliyor ilaç kullanmoyorlar bi meyve iştr meyvede sera cok yiyotuz mecbur bizim sadecr şeftali ağacımı var
O konuda şanslıyım ama eskiden tohumlarda organikmiş şimdi ne idi belirsiz sizin oğlan nasıl gelicek gibi miOy maşaAllah ne güzl. Ee meyvede şey olur o kadar kusur kadı kızındada olur canm ne güzl diğerlerş hep kendnzn :)
Yok gelck gbi diil. Bugün doktor kontrolümüz vardı gittim sancı cıkmadı yine. Perşmbe günümz doluyo gene çağırdı bakalm o zaman nolcak.O konuda şanslıyım ama eskiden tohumlarda organikmiş şimdi ne idi belirsiz sizin oğlan nasıl gelicek gibi mi
Hadi hayırlısı bizimde yatın detaylı uktrasonumız var renkli resim veriyorlar değilmi detaylı ultrasonda ?Yok gelck gbi diil. Bugün doktor kontrolümüz vardı gittim sancı cıkmadı yine. Perşmbe günümz doluyo gene çağırdı bakalm o zaman nolcak.
Aha yaptırdım bebişi gördüm parmakları ayakları maşallah cok sağlıklı dedi dokyorValla ben onu yaptrmadm yani benim yaptırdığım detaylı 10 dk sürdü oda normal aynı renkdi. Devlette yaptrdım ben. Baska bi detaylı var onda bebeğin herseyine bakılıyormuş. Parmak boyuna kadar. Bn o dediğim detaylıyı 22.ci haftada yaptırmıştım canm. O yüzden bişey diyemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?