Hamileyken kasık ağrısı cekenler

Bende badem yağını duydum ama doktor Bİo oil verdi onu kullanıyorum
Memnunum

Benim Dr banyoda sonra kurulanmadan bolca vazalin sür.şayet tenin yirtilmaya elverişliyse hiç bir yöntem ise yaramaz.ama bunun dışında pahali ilaçlardan daha etkılı demişti. Ve gerçekten 38 kilo aldım. Karnım görenler ikiz zannediyordum.hiç yırtıcı olmadı. Ama göğüslerin büyüyeceğini bilmiyordum.o yuden çift şeritli yollar gibi

vazelin eczanelerde satilan sivi beyaz vazelinlerdenmi acaba bende lierac kullaniyorum ama cok fazla nemlendirmiyo ve 23. haftadaa bacagimda yirtilmalar basladi gibi

Yok normal kutuda eski anam babam kullandığı vazelin.bolca sur ama tenin in nemli hafif ıslak ol adına dikkat et.çok faydasını gördüm umarim sizde de faydali olur.zaten pahali bir şey değil 3,5 lira .

Benimde kassik ağrılarım başladı aslında ara ara oluyordu ama bu sekilde değildi hele bugün sanırım stresten çok kötü oldum

Okızlar bende de geceden beri kaşığında bi ağrı var. Kırkıyoru. Bu 3 hamileliğim. İlkinin kalbi durdu, kürtaj oldum. 2. Kendi düştü.. Buna da bişey olacak diye evhamlanıyorum. 7+3 teyim. Perşembe randevum var.

38 haftalk hamileym. 32 den beri kasık agrısı çekiyorm.hele 36 dan snra bazen yüreyemick dereceye gelyrm.Otrnca geciyo anca. Ve dünden beride aşırı bel agrısı basladı. Bnm sıpam erkn indgi için aşşşağı rahme ondnmş. Agrıların sebebi bebiş rahme yerlştiği için .d

Sağlıklı sıhatli kucagınıza alırsınız inşallah :) siz yolu baya katetmişsiniz

Amin Allah razı olsun inşaAllah. Valla hamileliğn başı geçiyoda sonu geçmiyo kızım bu haftann snnda dogmştu smdi agrılar faln bar ama oğlumn gelcgi yok rahat sanrm. İstyn herkz hepmz saglkla alırz kucamza inşaAllah :)

Erkek gününü dokdurur drler ya hep sonuna kadar bekleyecek demekki

İnşaAllah valla günndr gelsin razıyım ben gene okuyrm hep 41 42 hafta olmş hala gelmiyo bebişler ya suni sancı ya sezeryan. Suni sancıdan korkurm ilk doğmmdan bliyrm onu sezryanda istemyrm toparlanması zor oluyo ama hayrlısı bakalm :)

Haziranda kuzenim doğum yaptı oda 41 haftasonda geldi erkek

Bn artık her akşm yüryrm 2 gnde bi bnyoya gryrm ki başlasın dye artık sancılar :) nst de çıkmıyo ama bnde gece oluyo sancı. Hayrlısı artık bakalm bnm paşa ne zamn teşrif edicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…