- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Magnolia1986
-
ne yazıkki evet canım benmde çok olmuştuHamileyken kasik ağrıları normal mi ?
Benim Dr banyoda sonra kurulanmadan bolca vazalin sür.şayet tenin yirtilmaya elverişliyse hiç bir yöntem ise yaramaz.ama bunun dışında pahali ilaçlardan daha etkılı demişti. Ve gerçekten 38 kilo aldım. Karnım görenler ikiz zannediyordum.hiç yırtıcı olmadı. Ama göğüslerin büyüyeceğini bilmiyordum.o yuden çift şeritli yollar gibiBenim 13. Hafta birde ikiz göbeğimde tüylenme oldu gibi sanki bide badem yağı sürersem iyice artar diye korkuyorum. Doktoruma sordum oda yurt dışından. Getirmiş kendi satiyor baya tuzludur fiyatı artik başka bişey bulucam
Benim Dr banyoda sonra kurulanmadan bolca vazalin sür.şayet tenin yirtilmaya elverişliyse hiç bir yöntem ise yaramaz.ama bunun dışında pahali ilaçlardan daha etkılı demişti. Ve gerçekten 38 kilo aldım. Karnım görenler ikiz zannediyordum.hiç yırtıcı olmadı. Ama göğüslerin büyüyeceğini bilmiyordum.o yuden çift şeritli yollar gibi
Yok normal kutuda eski anam babam kullandığı vazelin.bolca sur ama tenin in nemli hafif ıslak ol adına dikkat et.çok faydasını gördüm umarim sizde de faydali olur.zaten pahali bir şey değil 3,5 lira .
Bnimde kasik ve bel agrim oluyor canim özellikle sabah yataktan kalktigimda çok hissesiyorumBenimde kasik ve bel beraber agriyor baska bu seklde agriyan varmi
Bebdede oluyor özellikle cok fazla gülmüşsende karın ağrısu ile birlikte kasık agrısu başlıyorbenimde bazen sırt üstü yatarken hapşırdığında inanılmaz bi sancı giriyor kasıklarıma size de oluyor mu böyle bişey
Sağlıklı sıhatli kucagınıza alırsınız inşallah :) siz yolu baya katetmişsiniz38 haftalk hamileym. 32 den beri kasık agrısı çekiyorm.hele 36 dan snra bazen yüreyemick dereceye gelyrm.Otrnca geciyo anca. Ve dünden beride aşırı bel agrısı basladı. Bnm sıpam erkn indgi için aşşşağı rahme ondnmş. Agrıların sebebi bebiş rahme yerlştiği için .d
Erkek gününü dokdurur drler ya hepAmin Allah razı olsun inşaAllah. Valla hamileliğn başı geçiyoda sonu geçmiyo kızım bu haftann snnda dogmştu smdi agrılar faln bar ama oğlumn gelcgi yok rahat sanrm. İstyn herkz hepmz saglkla alırz kucamza inşaAllah :)
Haziranda kuzenim doğum yaptı oda 41 haftasonda geldi erkekİnşaAllah valla günndr gelsin razıyım ben gene okuyrm hep 41 42 hafta olmş hala gelmiyo bebişler ya suni sancı ya sezeryan. Suni sancıdan korkurm ilk doğmmdan bliyrm onu sezryanda istemyrm toparlanması zor oluyo ama hayrlısı bakalm :)
İnşallah kolay bir doğumun olurum tatlım brnim rn cok korktugum şey doğumBn artık her akşm yüryrm 2 gnde bi bnyoya gryrm ki başlasın dye artık sancılar :) nst de çıkmıyo ama bnde gece oluyo sancı. Hayrlısı artık bakalm bnm paşa ne zamn teşrif edicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?