Hamileyken kasık ağrısı cekenler

Ben de başından beri çekiyorum. Şimdi nstye falan da giriyorum sancı falan çıkmıyor ama ben sürekli tetikteyim

Kakao yağı kullananda var ben catlak kremi almıştım. Bel agrım cok benim daha dogrusu her yerim ağrıyor ayaklarım sis sürekli

Kese olcusu normal mi.bebek nerde gbi bi cok soru geliyor insanin aklina kalp atisi icin 15 gun dedi dktr nasil gececk bilmiyrm
Canım bende öyleydim kafana takmamaya calış tek dikkat etmen gereken sey hafif bir kanama dahi olsa doktora bilgi vermen .ama haklısın zaman gecmiyor o haftalarda

Kızlar ben kesin olarak hamilemiyim emin degilim silik bir testim var daha bat'a iki gün var ama acayip kasık ağrım var bu normal mi ben hastalanınca bile böyle olmuyodum
Testinde bu

Kızlar ben kesin olarak hamilemiyim emin degilim silik bir testim var daha bat'a iki gün var ama acayip kasık ağrım var bu normal mi ben hastalanınca bile böyle olmuyodum Eki Görüntüle 1857564
Testinde bu
Canım bende adeti 3 gün gecti test yaptık bu şekilde silik cıktı ertesi sabah tekrarladım yine silik cıktı sonra kan testine gittim baktım hanileyim kan testi yaptır

Bende kasık ağrısı adetim geldiği gün be geçtikten sonra başladı hamileykende kasık ağrısı oluyor kısa süreli ve ama çok sık oluyordu şimdi biraz daha seyreldi

Bebek için tedavi görmüyorsun değil mi cünkü bazı ilaçlar çift çizgiye neden olabiliyor ?inşallah istiyorsan hamilesindir

Aslında bizim ilk denememiz yani ben olucağını düşünmemiştim ama kasık ağrım çok olunca şüpelenim erken gebelik testi yaptım onda da silik çıktı İnşallah yarında kan testi yaptırmayı düşünüyorum

Rabbim isteyen herkese versin arkadaş aşılama yaptırdı gebelik olmamasına ragmen çift cizgi cıkmıştı ilaçlardan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…