- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi Magnolia1986
-
Canım bende öyleydim kafana takmamaya calış tek dikkat etmen gereken sey hafif bir kanama dahi olsa doktora bilgi vermen .ama haklısın zaman gecmiyor o haftalardaKese olcusu normal mi.bebek nerde gbi bi cok soru geliyor insanin aklina kalp atisi icin 15 gun dedi dktr nasil gececk bilmiyrm
Ben badem yagı kullanıyorum kakao hiç denemedimKakao yağı kullananda var ben catlak kremi almıştım. Bel agrım cok benimdaha dogrusu her yerim ağrıyor ayaklarım sis sürekli
Evet canım gazfan şişiyo davul gibi gören 6 aylık sanırCanım seninki gazdan dolayı yürüyüş yap hateket et biraz
Benimde öyleydi şükür geçtiEvet canım gazfan şişiyo davul gibi gören 6 aylık sanır
Bel agrisi ceken varmi
Hamile gibi görünüyorsun erken gebelik testi al bak daha net çıkar bende 3gün önce öğrenmiştimKızlar ben kesin olarak hamilemiyim emin degilim silik bir testim var daha bat'a iki gün var ama acayip kasık ağrım var bu normal mi ben hastalanınca bile böyle olmuyodum Eki Görüntüle 1857564
Testinde bu
Hamile gibi görünüyorsun erken gebelik testi al bak daha net çıkar bende 3gün önce öğrenmiştim[/QUOT
yarın kan testi yaptırıcam inşallah
Sizinde kasık agrılarınız oluyomu
Canım bende adeti 3 gün gecti test yaptık bu şekilde silik cıktı ertesi sabah tekrarladım yine silik cıktı sonra kan testine gittim baktım hanileyim kan testi yaptırKızlar ben kesin olarak hamilemiyim emin degilim silik bir testim var daha bat'a iki gün var ama acayip kasık ağrım var bu normal mi ben hastalanınca bile böyle olmuyodum Eki Görüntüle 1857564
Testinde bu
Canım bende adeti 3 gün gecti test yaptık bu şekilde silik cıktı ertesi sabah tekrarladım yine silik cıktı sonra kan testine gittim baktım hanileyim kan testi yaptır
Bebek için tedavi görmüyorsun değil mi cünkü bazı ilaçlar çift çizgiye neden olabiliyor ?inşallah istiyorsan hamilesindirYarın yaptırıcam inşallah
Bebek için tedavi görmüyorsun değil mi cünkü bazı ilaçlar çift çizgiye neden olabiliyor ?inşallah istiyorsan hamilesindir
Rabbim isteyen herkese versin arkadaş aşılama yaptırdı gebelik olmamasına ragmen çift cizgi cıkmıştı ilaçlardan dolayıAslında bizim ilk denememiz yani ben olucağını düşünmemiştim ama kasık ağrım çok olunca şüpelenim erken gebelik testi yaptım onda da silik çıktı İnşallah yarında kan testi yaptırmayı düşünüyorum
Rabbim isteyen herkese versin arkadaş aşılama yaptırdı gebelik olmamasına ragmen çift cizgi cıkmıştı ilaçlardan dolayı
Benim 13. Hafta birde ikiz göbeğimde tüylenme oldu gibi sanki bide badem yağı sürersem iyice artar diye korkuyorum. Doktoruma sordum oda yurt dışından. Getirmiş kendi satiyor baya tuzludur fiyatı artik başka bişey bulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?