Hamileyken kasık ağrısı cekenler

Kızlar ya don 3 hünde yrdiğimi içtiğimdr aynı kaloriler dikkat etmeme ragmen 3 kilo almışım ki şoktayım

dun ıdrar yolu enfeksıyonu oldugumu ogrendım ve doktor tek kullanımlık uroday dıye bır sase verdı . Gece saat 3 gıbı sancıyla beraber uyandım . Benım adetlerım cok sancılı gecerdı . Ve aynı sancı. Resmen ınleyerek uyandım belıme kadar vuruyordu agrı . Lavobaya kostum . Kanama falan yoktu . Talımata gore yatarken ıcmıstım saseyı . Acaba ondan mı dedım . Yan etkılerıne baktım oyle bırsey yokdu . Sonra ınternetten arastırdım bol suyun ıse yarayacagını okudum . 1 lt su ıcdım neredeyse . Zaten 10 15 dk sonrada lavobo ıstegı geldı . Agrım hafıfledı yattım 2 saat sonra tekrar aynı terane var mı boyle olan ıdrar yolu enfeksıyonu yuzunden ?

Hamile iken değil ama daha önce yaşadım canım günde en az 2 litre su içmen gerekiyor inşallah tek kullanımlık tablet enfeksiyonunu azaltır biraz yoksa birkaç doz daha verrcek

Hamile iken değil ama daha önce yaşadım canım günde en az 2 litre su içmen gerekiyor inşallah tek kullanımlık tablet enfeksiyonunu azaltır biraz yoksa birkaç doz daha verrcek

ayy Allah ım bebıse zarar gelır dıye odum kopıyo. Dun ıyı haberını aldım rahatladım bıraz gayet saglıklı ama ıcım bır turlu rahat degıl . Bırde bu sancılar cıldırtıyor benı . Acaba ılaclar mı tesır edıyor . Aynı seylerımı yasadın canım . Ilac tesır edıyor olabılır mı . Enfeksıyonu sokuyorken bu sancı olabılır mı kı ?

Sancın enfeksiyondan dolayı tatlım bebegine ilaçlatın ni zararı yok ama enfeksiyonun giderilmrsi gerekiyor tamamen sen enfeksiyonunu takip ettir canım nette enfeksiyonun bebege zararı olup olmadıgını araştır istersen

Canım zaten okumakdan cevremden duymaktan kafamda ne senaryolar donuyor bır bılsen . Ahh ıste mıde bulantım cok fazla . Bırde mıgren eklendı uzerıne ıkı gundur pert oldum. Bıraz daha ıyı olsam 5 lt bıle ıcerım umrumda olmaz ama su durumda ne yapıcam bılmıyorum

Yabancı bir gazetede okumuştum migren agrıları çeken insanlar ellerini buz içinde tuttuklarında ağrıları azaldıkları söyleniyor bir dene istersen enfeksiyon sürekli idrara cıkmana sebep oluyor mu ?yada idrar geldi hissi ne

aynen oyle ozellıkle bır kac gundur lavabodan cıkamıyorum mıgrene normalken bıle cozm bulamadım canım sınuzıtle mıgren bırada hemde . Ama dedıgını denemekde fayda var.

Tit tam idarar tahlilinde cıktı canım . Lökosit (enfeksıyon) normalı 0-4 arası olması lazım benım kı 14 cıktı .

aynen oyle ozellıkle bır kac gundur lavabodan cıkamıyorum mıgrene normalken bıle cozm bulamadım canım sınuzıtle mıgren bırada hemde . Ama dedıgını denemekde fayda var.
Allah yardmcnz olsn.iki sancda cok kötü ama migren varya adamn canndan can alıyo. Bndedd var ve hamilelğmn başlrnda çok çektm şükr smdi azaldı agrılrm ama 3 gn agryla uyndgmı blyrm. Dustan snra dk tut ayagna soğk su tut 5 dk cidden işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…