Hamileyken kasık ağrısı cekenler

Bn en çok evde doğm ypnlra hayrt edyrm. Bnm kaynanada evde doğm yapmş. Bn heralde cesart edemzdim

Tabi canım ne varsa eskilerde var ama doktorlar da cok korkutuyor
Şaka bir yana çok tedirginim ,cumaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum nette araştırma yapıyorum hepten kasvet çöktü içime nst iyi çıktı ama hareketlerini takip et dediler şimdi uyusada uyandırıyorum sürekli korkudan

İçinde de kalmazdı merak etme :)
Güldüm gece gece allahta sni güldürsün emi zamanı gelince kndisi çıkmk istyo işte doğru dyosun kalır mı hiç bi kadının kalmış öyle yabancı bi ülkede yaşlı kadın bide ta gençlikten kalmış tutmuş heralde karın ağrısından bi gidiyo bebiş taş olarak çıkıyo vardı fotosu fln bazende çıkmıyo demekki

Kaç haftalık szin bebiş ki. Bnada her hafta gel dedi gdyrm nst devsancı cıkmıyo ama gceleri bnm oluyo böle aşşagı bi vuruyo snki ince bi sızı seklnde acı oluyo. Banada dedi harektlerni takp et azalma olursa hemn gel die

Ne diim bilmem ki

oy maşallah nasıl anlammşlar acaba. Bzmkiler de tembel yav gelmiyo hala .d

37 haftalık suyun da azalma var dedi bastı gitti adam nst fln başka doktora gösterdim bari rahatlataydı :'(

37 haftalık suyun da azalma var dedi bastı gitti adam nst fln başka doktora gösterdim bari rahatlataydı :'(
Zaten o doktrlarn agzndan cmbzla çıkıyo ya laf bazn deli oluyrm bana iyi diyo. İyi de ne sancı mı var o mu iyi yok mu o mu iyi. Hayrlısı canm 38 den snra sezryanla alınablyo öle durumda.sngttmde banada suyu baya iyi çok demşti azalma olrsa gel demşti

Vardr zamanı da teyzede hatırlamıyo yaşlı baya bayada büyük bebek hni demekki rahat olmk lazım korkmamak lazım salıverceksn kendni ki oda hissetsin
demekki. Ama işte ilkinde insan bkmyo ne zamn gelcni yani bn hesaplamyodm bnda hesaplyrm ya geçmiyo sanki günler gelmick gbi geliyo. Kızım 39.3 de geldi bşde rahattm bnda pek rahat olmadgm için gelsin artk istyrm

Sorma insan bi yol yordam anlatır.her hafta birşey çıkıyor bu haftada bu çıktı huzurum kalmadı valla :'(korkuyorum birşey olur ben gidene kadar die uyu uyuyabilirsen şimdi :'(

Sorma insan bi yol yordam anlatır.her hafta birşey çıkıyor bu haftada bu çıktı huzurum kalmadı valla :'(korkuyorum birşey olur ben gidene kadar die uyu uyuyabilirsen şimdi :'(
Aynen yok sorsanda zor bela iki kelime konusuyolar anca işte.Havuc suyu iç canm Allahn iznyle bişi olmaz inşaAllah hayrlsyla al kucagna. Norml dgm mu sezeryan mı diyo peki

Aynen yok sorsanda zor bela iki kelime konusuyolar anca işte.Havuc suyu iç canm Allahn iznyle bişi olmaz inşaAllah hayrlsyla al kucagna. Norml dgm mu sezeryan mı diyo peki
Nette öyle şeyler yazıyor ki kimi faydası var yazıyor kimi yok Allah'a saldım artık nediim. Daha çatı muayenesi olmadım bugün sordu ne istiyorsun die sadece o da o anki sancıma bağlı diyince devlet sezeryan istemiyor dio,bende devlet kendi doğursun çok biliyosa başka işleri güçleri yokmuş gibi bunlarla uğraşıyorlar.Gitsinler önce sistemi düzeltsinler

Blli bnyeyle yada srunla alakalıdır canm bnm yengen kullandı az da olsa faydasnı gördü havc suyunn tabi doktr en dgrusunu blir kişi için. Evet devlet son ana kadar normal diyo. Annm hamilykn devlete gtti çock dönmemş ona ragmen norml diye dogrtmaya çalştlar kadına 2 fn sancı çektler snnda olmuyo diye sezeryana aldı. Devlet o konuda sıkıntılı malesf biraz

Hazır m.suyu dimi yoksa suyu çıkacak organik nerdee:'(insan da şans olacak devlete özele bakmıyor ,ben özelle başladım o doktr.hep kırıktı şimdi maddi sıkıntı şehir değişikliği mecbur devlete kaldım:'(Kızım hayırlısıyla bi gelsin artık

Hem hazırını içti hem evde kndi sıktı bazen. Öyle canm öyle bnde basta özele gttm hep iyi gbydi yani ona gre hersy yolndaydı. Snra devlete gttm tahliller için ordaki kadnn agzndan cmbzla çıkıyodu çok hızlı konusuydu bide snşr oluyodum. En sn nst için erkk doktra aldm randvumu ve inan özeldeki doktrdan bin kat iyi. Çok güzl anlatyo muayne edim dedi kilosuna baktı snra suyunfazla korkma iste böbregi haff büyük ama korkma dogmdan snra bakılır. Snra baska odaya nst ye gnderdi aldm sncu gttm yanına begnmedi ve gtti nst yi çekene kızdı bu nasıl nst biop kaymş nasıl bakmzsnz dedi kızdı onlara. Tekrar doğmhaneye cık orda cektr dedi ve o hafta ve gecen hafta doğmhanede cektrdm nst yi.pts gene dandvm var gene gmhane büyk ihtmalle. İnşaAllah canm bi avazda saglkla kavusun inşaAllah kızınla.

Fatsa...yoruyorlar insanı başka birşey yok...az kaldı herşey yolunda diyorum birşey çıkıyor bunuda atlatırız umarım.

Umarm atltrsnz canm istedgn gbi olur dogumun saglklada alırsn evladnı kucagına. Ve iyi ebelere denk gelirsn de kolay olur dgumnda inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…