Hamileyken saç kestirip boyatan varmı

Cirius

I'm Unstoppable Today
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
1.288
2.487
63
Kestirmeyle alakalı hurafelere inanacak biri degilim normalde ama hamilelik psikolojisi korkuttular birde . Saç kestiren varmı hamilelikte merak ettim. Böyle bir düşüncem var ama bir yanım yapma diyor

Yapma bencede Allah korusun olmadık olmaz olmasın inşallah ama köyü birşey olursa ona bağlarsın ( ben öyle oldum)

Ihtiyac duysam kestiririm ama boyatmam. Bu donemde elimden geldigi kadariyla kimyasaldan uzak duruyorum.

Kestirme ile ilgili bişey diyemeceğim ama boyatma konusunda doktorlar da yasak diyor .

Ben tup bebek tedavisi gördüm transfer sürecinde bile yasak olan şeyler arasındaydı boyatmak 🤷‍♀️

Ben mecbur kalmıştım o yüzden kestirdim..şimdi kızım 15 yaşında.bende o hurafeleri duydum sonradan pişman oldum ama sağlıklı bebeğim oldu.
Ama boya yaptırmadım.kimyasal sonuçta denemedim.

Kestirmeyle alakalı hurafelere inanacak biri degilim normalde ama hamilelik psikolojisi korkuttular birde . Saç kestiren varmı hamilelikte merak ettim. Böyle bir düşüncem var ama bir yanım yapma diyor
Aynı sen gibi inanırdım canım ama 32haftalık hamileyim çok rahatsız oluyodum artık uçları çok kötü olmuştu kendim kestim😊

Kestirdim de boyattim da. Tr disinda hicbir kadinin hamileyken sacini kestirmedigini sanmiyorum ve dunya nufusunda herhangi bir azalma yok sonucta 😂 cok beyazim oldugu icin boyattim da, doktorum da bir daha boyle bakimsiz gelme benim yanima, bitkisel boyayla boyatabilirsin korkma diye takilmisti 😅🙈

Aynı sen gibi inanırdım canım ama 32haftalık hamileyim çok rahatsız oluyodum artık uçları çok kötü olmuştu kendim kestim😊
Kestirdim de boyattim da. Tr disinda hicbir kadinin hamileyken sacini kestirmedigini sanmiyorum ve dunya nufusunda herhangi bir azalma yok sonucta 😂 cok beyazim oldugu icin boyattim da, doktorum da bir daha boyle bakimsiz gelme benim yanima, bitkisel boyayla boyatabilirsin korkma diye takilmisti 😅🙈
Benimde çok dökülüyor aşırı uzadı hormonlardan herhalde evde heryer saç her dakika süpürge açsam yeridir yani. Keyfe keder bisey de değil . Boyayı da uçlarına balyaj tarzı yaptırmayı düşünüyorum diplerine temas etmeyecek boya

Ben de uzun saçla saçla rahat edemem baktım saçlarım uzamış bir de kırıklar fena olmuş aldım elime makası uçlardan aldim. Kahkul kestim kendime geldim. Saçla bebeğin ömrünün ne alakası var. Kılda keramet olsa..

Benimde çok dökülüyor aşırı uzadı hormonlardan herhalde evde heryer saç her dakika süpürge açsam yeridir yani. Keyfe keder bisey de değil . Boyayı da uçlarına balyaj tarzı yaptırmayı düşünüyorum diplerine temas etmeyecek boya
Uclariysa zaten hic korkmayin, mevzu dipler zaten ☺️ Dedigim gibi ben kestirdim de boyattim da

Ahh ahh kanayan yaram saçlarıma aklar düştü daha 24 haftalığız 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Rabbim korusun bir şey olur keşke boyatmasaydım kesmeseydim dersiniz. Bence bekleyin. Sağlıkla doğsun gerisi boş 🥰

Back
X