- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.487
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklısınızYapma bencede Allah korusun olmadık olmaz olmasın inşallah ama köyü birşey olursa ona bağlarsın ( ben öyle oldum)
İlk aylarda mı kestirdinizYapma bencede Allah korusun olmadık olmaz olmasın inşallah ama köyü birşey olursa ona bağlarsın ( ben öyle oldum)
Aynı sen gibi inanırdım canım ama 32haftalık hamileyim çok rahatsız oluyodum artık uçları çok kötü olmuştu kendim kestimKestirmeyle alakalı hurafelere inanacak biri degilim normalde ama hamilelik psikolojisi korkuttular birde . Saç kestiren varmı hamilelikte merak ettim. Böyle bir düşüncem var ama bir yanım yapma diyor
Kestirdim de boyattim da. Tr disinda hicbir kadinin hamileyken sacini kestirmedigini sanmiyorum ve dunya nufusunda herhangi bir azalma yok sonuctaKestirmeyle alakalı hurafelere inanacak biri degilim normalde ama hamilelik psikolojisi korkuttular birde . Saç kestiren varmı hamilelikte merak ettim. Böyle bir düşüncem var ama bir yanım yapma diyor
Aynı sen gibi inanırdım canım ama 32haftalık hamileyim çok rahatsız oluyodum artık uçları çok kötü olmuştu kendim kestim![]()
Benimde çok dökülüyor aşırı uzadı hormonlardan herhalde evde heryer saç her dakika süpürge açsam yeridir yani. Keyfe keder bisey de değil . Boyayı da uçlarına balyaj tarzı yaptırmayı düşünüyorum diplerine temas etmeyecek boyaKestirdim de boyattim da. Tr disinda hicbir kadinin hamileyken sacini kestirmedigini sanmiyorum ve dunya nufusunda herhangi bir azalma yok sonuctacok beyazim oldugu icin boyattim da, doktorum da bir daha boyle bakimsiz gelme benim yanima, bitkisel boyayla boyatabilirsin korkma diye takilmisti
![]()
Uclariysa zaten hic korkmayin, mevzu dipler zatenBenimde çok dökülüyor aşırı uzadı hormonlardan herhalde evde heryer saç her dakika süpürge açsam yeridir yani. Keyfe keder bisey de değil . Boyayı da uçlarına balyaj tarzı yaptırmayı düşünüyorum diplerine temas etmeyecek boya
Ahh ahh kanayan yaram saçlarıma aklar düştü daha 24 haftalığızKestirmeyle alakalı hurafelere inanacak biri degilim normalde ama hamilelik psikolojisi korkuttular birde . Saç kestiren varmı hamilelikte merak ettim. Böyle bir düşüncem var ama bir yanım yapma diyor
Sürpriz gebelikti testi yaptım çizgiyi gördüğüm gün kestirdim uzun saç beni ilerki aylarda bunaltır diye kestirdim ondan oldu diyemem ama insan kendini suçlamak isteyince herşeye bahane buluyor ister istemezİlk aylarda mı kestirdiniz
Kestirmeyle alakalı hurafeler demişim zatenBoyatma hurafe değil. :)
Yarım okumuşum.Kestirmeyle alakalı hurafeler demişim zatenboyatma dipten yaptırmayacağım
Teşekkür ederim ⚘Yarım okumuşum.Doktora sorarak yapın yine de içiniz rahat etsin.
Kestirme meselesine hiç takılmayın. Saçma sapan. :)
ondan oldu dıyemem nerden nolduSürpriz gebelikti testi yaptım çizgiyi gördüğüm gün kestirdim uzun saç beni ilerki aylarda bunaltır diye kestirdim ondan oldu diyemem ama insan kendini suçlamak isteyince herşeye bahane buluyor ister istemez