• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken tiroidi düşük olanlar

elakerem

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
377
39
318
Kahramanmaraş
merhaba arkadaşlar.kaç gündür uyuyamıyorum.tsh 4haftalıkken 4.7 çıktı 9 haftalıkken 5.2 çıktı.kadın doğumcu bu konuda bişey söylemedi.endokrine gittim 10 haftalıkken tsh 3.75 t4 çok az düşük çıktı.endokrin ilaç başlamadı hamilelikten olabilir dedi 3hafta sonra gidicem.bebeğimin zekasını etkilemişmidir.iş işten geçti mi acaba.çok endişeleniyorum doktorun önemsememesi yüzünden bebeğimin sağlığında sorun olur diye.

iş işten geçmemiştir çok fazla yükselmemiş tsh. ama başka bir doktora daha git derim. yılların hipotiroidi hastasıyım.gebelik öncesi 1.25 içtiğim ilacı şu an günlük 2.5 tane içiyorum. gebeliğe bağlı artışı doğal ama hapla dengelemek lazım.

benim tsh 4'e yakındı ilk haftalarda, ilaç kullanıyordum ve gitgide azalarak 2 civarı oldu
7.aydan sonra doktora bile gitmedim tabi ilacımı kullanmaya devam ettim
endişelenme canım öyle hemen bişey olmaz bebeğin zekasına
hayırlı doğumlar dilerim

cevabınız için çok teşekkür ederim.endokrin 1ay sonra gel dedi bekleyemicem.eşim mümessil bugün bir dahiliyeciye soracak ona göre gidicem doktora

Back
X