Kuzum,işin bu boyuta gelmesi,insani defolarımızın gitgide arttığını gösteriyor ki,artık sosyal vehamet derecemiz aşmış durumda diyebiliriz..
Peki şuna ne diyceksin...Normal giyimli ben,toplu taşıtlarda yer verilmeye layık görülmezken,başı örtülü bir hatun benden çok ta küçük yaşta olduğu halde,derhal buyurun abla,diye boşaltılan koltuğa oturtuluyor...Neyse,şimdi bu konulara girmeyeyim de...Anlattığın durum çok feci..Geçen ben de şahit oldum banliyö treninde..çocuk 12-13 yaşlarında falan..trendeki herkese kafa tuttu bu yer mevzuunda..Of..güzel yurdum offf..
Kuzum,işin bu boyuta gelmesi,insani defolarımızın gitgide arttığını gösteriyor ki,artık sosyal vehamet derecemiz aşmış durumda diyebiliriz..
Peki şuna ne diyceksin...Normal giyimli ben,toplu taşıtlarda yer verilmeye layık görülmezken,başı örtülü bir hatun benden çok ta küçük yaşta olduğu halde,derhal buyurun abla,diye boşaltılan koltuğa oturtuluyor...Neyse,şimdi bu konulara girmeyeyim de...Anlattığın durum çok feci..Geçen ben de şahit oldum banliyö treninde..çocuk 12-13 yaşlarında falan..trendeki herkese kafa tuttu bu yer mevzuunda..Of..güzel yurdum offf..
:uhm::uhm: nasıl yani başı örtülü olmak bir ayrıcalık mı ??
Ayrıcalıklarımız tamamen karakterlerimizdedir.Kimseyi elbisesinde az ya da çok kumaş kullanılmış diye yargılayamayız..Ama belli bir şey var ki,bazı beyler,saygı göstermek söz konusu olunca,maalesef kumaşa bakıyorlar,evet.Benim örtülü olan da olmayan da onlarca arkadaşım var.Hiç birimiz hiç birimize inandığımız değerler yüzünden ön yargılı yaklaşmadık.Ambalaja değil,içindekine değer verdik.Bu benim hayat görüşüm olarak böyle olmaya devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?