Daha yeni , çok olmadı
Eşimle otobüsteydik otobüs tıklım tıklım dı,
Bız eşimle bi köşe bulduk oraya sıkıştık , neyse...
koltukların neredeyse hepsi ünv öğrencisi
Çoğu da UYUYO NUMARASI yapıyo (ki çok komik görünüyorlar, insanlar aptal değil farkında herkes ama sizin kadar sayggısız değil)
Ayaktakilerin çoğuda yaşlı başlı teyzeler ve amcalar dı
Tabi ben tutamadım dilimi " herkes yaşlanıcak bi gün dedim" :)
Sonra ses yükseldi ortalardan hamile bi bayan birisine kızıyo "amca dikkat et gözünemi sokayım karnımı hamileyim görmüyomusun" dedi.
Adamcağızın haberi bile yok halbuki ,arkasında kalıyodu kadın çünki,ki çok sıkışıktı otobüs.
Baya azarladı amcayı ,tamam uyar sende haklısın ,ama oda baya yaşlı ya ben üzüldüm çok kaba bi şekilde oldu ,
Ben yine duramadım dedimki "amcaya değilde sizin hamile olduğunuzu görüp yer vermeyenlere öfkelenin bence" dedim.
Bi kaç dkk sonra yine bi ses çıktı , içi fena olmuş birisinin baygınlık gibi ,
Ben ayaktayım önümdeki, en fazla 25 yaşındaki GENÇ BAYAN demezmi bende 16 saatlik yoldan geliyorum kimseye yer vermek zorunda değilim diye
Sinirlendimm hemde çok
Dedimki "Siz hiç rahatınızı bozmayın zaten genç beylere sesleniliyo , ama sizde anne adayı olucaksınız bi gün dedim , bende sabah 5 den beri ayaktayım.uykusuzum ve halen ayaktayım,.Yinede önceliği onlara tanırım ."dedim
Sivri dilliyim belki ama napim böyle şeyler karşısında susamıyorum.
Çoğu kez yaşlı ve hamile gördüğümde ,oturan onca genç erkek varken ben kalkar yer veririm
Ki ben yer verdim diye bi kaçıda utanır hemen kalkıp bana yer verir
Benim başıma da geldi , karnım burnumda son ayım tam 1,30 saat ayakta evime geldiğimi bilirim
Ama kendim için kalkın bana yer verin diyemem , o insanlığı onlara bırakırdım ,
Tekrar söylüyorum UYUYO NUMARASI YAPMAYIN çok komik göürntü oluyo :))