hamileyken ucaga binen varmi?

isimsiz00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
26
1
86
Almanya
selam
ben 5 haftalik hamileyim ve 11 haftada ucakla yolculuk yapmam gerekiyo sizce bir sakincasi varmidir?benim gibi erken ucak yolculugu yapanlar bir sorun oldumu??????? lütfen yardimmmm

Slm bende 11.haftamda ucakla tr gıttım 20.haftamda gerı geldım yıne ucakla hıcbı sorun olmadı

Evet canim bende 11. Haftamda bindin ucaga allaha sükür bisey olmadi.ama doktoruma danistim bidaha yolculuk yapabilirmiyim diye kesinlikle hayir dedi bana.sende danis doktoruna bence.ama herseyin süperse bi sorun olmaz canim

selam
ben 5 haftalik hamileyim ve 11 haftada ucakla yolculuk yapmam gerekiyo sizce bir sakincasi varmidir?benim gibi erken ucak yolculugu yapanlar bir sorun oldumu??????? lütfen yardimmmm

ben 4 haftalıkken ucak yolculugu yaptim 3 kez ve kanamam oldu. Moralini bozmak istemem ama dr.una bi danıs sonucta her bunye aynı degil.

yarin gidicem insallah bi sorun olmaz cünkü kücük kizim resmen gün sayiyo onun icin hayal kirikligi olur tabii benim icinde

duanı et bin allahın izniyle bişey olmaz ben 3 yada 4 haftalıktı uçağa bindim daha kesem bile belli değildi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ha şunu da söyleyim doktora söyledim önceden bi danış yinede

Son düzenleme:
Ben 5.ayımı doldurduğumda bindim.Doktor da onay verdi.7. ayda dahi binenler var.Ama dediğim gibi riskli gruba girmiyorsanız.

Ben 4 haftalıkken 12. Haftada ve 16. Haftada bindim ve çok şükür aktarmalı falandı ona rağmen birşey olmadı. Doktorum sorun yok demişti. Ama ben kendimi yormamaya çok dikkat etmiştim.
Hatta şimdi 35. haftamda uçuşum var yine doğum için ülkeye dönüceğim inşallah yine birşey olmaz. Doktor raporu falan aldım ama takdir-i İlahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…