Hamileyken uğradığım şiddet

Elleri kırılsın insallah. Hamile kadına vurmak nedir hemde karnına. Baba olmayı asla haketmıyor allah cezasını versin pislik. Allah gönlüne ferahlık versin. Ailenle konuş mutlaka neden arkanda durmayacaklarmış ki? Kim ister evladının dayak yemesini hamile haliyle kocasının ona eziyet etmesini

Çalışıyor musunuz? Kendinize ait bir geliriniz varsa çok daha kolay. Yoksa da başınızın çaresine bakacaksınız. Böyle bir adamla yaşanmaz. Ve bir kez şiddet uygulayan bin kez uygular. Onların hep bir bahanesi olur. Siz boşanmak zorundasınız.

Sende bosan tazmınat fılanda alma kendı pıs fıkırlerınde bogulsun adi herıf. Aılen ne kadar yuvanı yıkma dese bıle senı sokaga atacak hallerı yok calısıyorsun zaten bı sekılde bakılır o cocuga bosa bu adamı lutfen sana ozurler yalanlar soylıcektır bosanma yoluna gıdınce asla ınanma affetme. Allah bıldıgı yapsın hamıle kadına bı bardak su vermek bıle ne kadar sevapken yaptıgı seye bak. Merak etme cezasını elbet bırgun cekecek. Ama sen bu adamın karısı olma.

Keşke birgün sonra bile gittiğinde hastaneye darp raporu alsaydın işin daha kolay olurdu. Bence ailen sana destek olur o kadar çok arttıki kadın cinayeti dön demezler evladını seven anne baba.

Sakın bu okuzle devam etme. Elleri kırılsın. Kadına el kalkar mı? Hele ki hamile bir kadına. Allah ıslah etsin. Hemen ailenin yanına git. Boşanma davası ac.

Keşke hastaneye gittiğinde darp raporu aldirsaydin. Mahkemede isine yarardı. Tazminat nafaka ne varsa al. Bırakma bu canavarın yaptığı yanına kâr kalmasın.

Bu yaratığın herhangi bir madde kullanıyor olma ihtimali var mı?

Yaşadığın olaya çok üzüldüm hele ki hamile olduğunu okuyunca içim acıdı.kocan ruh hastası galiba gücü ancak sana yetiyo.sakin bu olayı kabullenme bı kez eli kalktiysa devamı gelir kendini kandırma şiddetle bı evlat büyümektense ayrı ama mutlu bi evlat yetiştir.rabbim büyük elbet yardım eder

İnan ki hiç bişeyini istemiyorum lanet olsun kendisi de parası da evlendiğimden beri çalışıyorum özel bi şirkette benim sayemde araba aldı bi dünya borcunu ödedim ama sonuç yediğim dayak nankör adam tek kuruşunu istemiyorum ama Allah ona yedirmesin haram zıkkım olsun

Boşanın ve haklarınızdan vazgeçmeyin. Burada çok okuyorum, birşeyini istemem diyenleri. Neden yani, bu adamlar sizlere borçlarını ödetirken gurur yapıyor mu? Çocuklarının rızkını orada burada yerken vicdan yapıyor mu? Çocuk sadece size mi ait maddi manevi herşeyi üstleneceksiniz kıymetiniz mi olacak. Kendi adınıza olmasa bile çocuğunuzun hakkını gözetmek zorundasınız.

Geçen gün bir program seyretmiştim, orada ki ünlü bir konuk, “annem, anne karnında bile babasından dayak yediği için kulak zarı patlak olarak dünyaya gelmiş” diye anlatıyordu. Evlatlarınıza bunu yaşatmayın lütfen

Adama bak ya, nasil sabrettiniz siz böyle birisine. Napmayi düşünüyorsunuz bundan sonra

Sunu da eklemek isterim: Hamilelik ilerledikce vurmaz diye düsünüyorsaniz yaniliyorsunuz. Esim hastanede siddet gören cocuklari da tedavi ederdi. En genci daha anne karninda tekmelera maruz kaldigi icin morluklarla dünyaya geldi aniden sancilar basladiktan sonra. Öyle engelli kalan cocuklar da var. Kendi caninizdan önce simdi o cani da korumaniz lazim

4 aylık hamileyim

İşin garibi kendini haklı görüp beni suçlu görüyor olması neden yemişim o dayağı kendimi sorgulayacakmışım bırak özür dilemeyi bir gram pişmanlık belirtisi yok
Ruh hastasi iste. Zaten sonradan pisman olacak adam hamile karisina o gaddarligi yapar mi...evli kalirsaniz omrunuzu ziyan edersiniz dahasi cocugunuzun da hakkina girersiniz. Cocuktan sonra en sorunsuz evlilikler bile sarsilabiliyor sizin manyak nolur dusunemiyorum

Allah kolaylık versin ama bu kararinizin arkasında durun. Çünkü içinizde kendisinden de bir parça varken size bunu yasatan mahluk daha kotulerini de yaşatır. Hiç fiziksel olmasa da Psikolojik şiddete maruz kalmaya devam edeceksiniz ve en kötüsü çocuğunuza bunu yapmayın. Keşke ertesi gün işe gitmek yerine polise gidip darp raporu aldaydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…