Hamileyken uğradığım şiddet

Bebeginin simdiden bi travması oldu bile üzgünüm umarım en doğru kararı verirsin.

Yahu oyle bir yaziyorsunuz ki hayret ediyorum.
Ben ne yazmisim bir okuyun anlamaya calisin.
Konu sahibine dedim ki siddete maruz kalmissin hamileymissin bu arada bosan uzatma ki ilerde cocuk olduktan sonra bir de velayetle ugrasmak zorunda kalma yani cocugu senden alirim gibi tehditlerle karsilasmazsin cunku simdi bosanirsa ilerde cocuk icin bu adam hicbir sekilde soz sahibi olamayacak..
Kotu mu demisim yanlis mi demisim? yok tehdit etse ne olurda bilmem ne de iyi tamam simdi bosanmasin 7 ay sonra cocugumu benden almakla tehdit ediyor ben nasil bosanicam cocugum babasiz ne yapar diye konu acar burda hep birlikte digerlerini okudugumuz gibi okuruz...
Sanki ben cocugu alir demisim gibi bu sekilde.yazmaniz cok ilginc gercekten kimse ona boyun egsin demiyor ben de demiyorum diyecek son kisi benimmm..
Neyse siz bence gidin bana yazmayin polemik yasayabileceginiz baska birine yazin bana da yazmadigim dusunmedigim seyler uzerinden sanki oyleymis gibi hayal urunu seyler yazmayin...
Ben burda kimseyle tartismak istemiyorum sizde bir daha yazmayin...

Umarım kararından vazgeçmezsin ve boşanırsın

Ben de diyorum ki hamileyken bosaninca velayetle ugrasilmiyor mu? Emin misin?

Aklıma benim kv geldi. Benimkide öyle saçma sapan nasihat verir. Kocandır kır dizini otur diye. Bi gün bana dediki kocalık yapıyor evine ekmeğini getiriyor daha ne istiyorsun? Herşey sanki seks ve para. Saçma saçma he he dedim geçtim. Tabi ki bizde şiddet gibi bişey olmadı ama olsa yine öyle der eminim. O yüzden asla hiç bişeye kayınvalidenin şahit olmaması gerek çünkü ne olursa olsun kendi bebesi haklı. İnandıramazsın mümkün değil.

Çalışıyorsunuz kimsenin desteğine ihtiyacınız yok kurtarın kendinizi.

Ben de diyorum ki hamileyken bosaninca velayetle ugrasilmiyor mu? Emin misin?
Benim bildigim ugrasilmiyor.
Ayrica siddete ugramis bir kadinin bosanmak icin hemen bir seyler yapmasi gerekmiyor mu?
Mesela gidip darp raporu alip biran once dava acmasi dogru degil mi?
Hamileliginin geri kalan kismini dayak yiyerek mi gecirsin derdiniz ne yanlis anlamisim sizi demek bu kadar zor olmamali?
Savundugunuz sey cocuk olana kadar dayak yesin cocuk olduktan sonra bosanmasi mi?
Sizin gibi insanlarla ugrasilmaz gercekten konuyu saptirmak icin her seyi soylersiniz size laf yetistiremicem bu da son yazisim bol bol yazin byes..

Senin kafan iyi mi? Amma saptirdin yahu...

Bu arada ben bosanmis biriyim. Bana mi bosanmayi anlatiyorsun?

Bilmiyorum ama, benim ilk işim onun ailesine anlatmak değil kendi aileme anlatıp yanlarına taşınmak olurdu...
Adamın ümüğünü sıkarlar. O tekme attığı uzvunu bi tarafına s.karlar. Kolaymı be?
Kimse durmasa arkamda ben sıkarım topuklarına net. Nasılsa bu ülkede adalet yok. Banada işlemez.
Ben canımı ve çocuğumun canını sokakta bulmadım. Adama bak az yesinde uşak tutsun kendine psikopat hımbıl herif.

Ya o çocuk engelli kalırsa? Görme engelli ve sağır doğma ihtimali oluyor biliyorsunuz değil mi?

Ya şimdi 3 senedir evlisin adamla bu adamın az çok neye meyilli olduğunu anlarsın ya hamilelikten önce hiç mi büyük tartışmadınız.
Yani bu adam aşkım birtanemden birden bire öküze evrilmediğine göre neden böyle adamları baba yapma hevesindesiniz.

Biz kadınlar böyle erkekleri yuvamiz yikilmasin cocuklarimiz babasiz buyumesin diye affediyoruz yapilanlara kör sagır dilsiz kaliyoruz ve erkek utanacagina daha bir kabariyor hindi gibi . Sanma ki ikincisi olmayacak sen biz siz sustukca her defasinda daha da artarak bu istismarlar şiddetler devam edecek . İnsan düzelir ama ne yazik ki ailede egitim almamiş erkeklerimiz icin gecen gecmis asla duzelmezler...
Cunku onlarin önündeki bir kg fazlalik onlari bu dünyada birinci sinif vatandaş yapmaya yetiyor daha dogdugunda bile anasi babasi oglunu bu felsefeyle buyutuyor... Erkeklerin degil her erkek cocuk sahibi olan anne babanin evladini iyi egitmesi gerekiyor...
Siz onlarca kadindan bir tanesisiniz inanin ... Üzgünüm... Herkes iyidir insanlarin ilk yaptigina degil son yaptigina bakip hatirlamak lazim ...
4 aylik bir can tasidiginizi bile bile kontrollu tekme atiyor esiniz olacak adam ; yarin sizi o evde öldürmeyeceginin bir garantisi var mi ... Boy boy her gun kadin cinayetleri susluyor gazetelerin 3.sayfalarini ve haberleri...filmler diziler hep erkek egomanyasıyla dolu...
Ben buna söyle bakiyorum yazin cocuk istismarlari artiyor neden her yerden haberlerden istismar haberleri yukselirken o potansiyele sahip insan musveddeleri de o yapti ben de yaparim cabasi icine giriyor...
Tipki kadin cinayetlerini her gun haberlerde goren vahsi erkeklerimiz gibi ...
Ne yazik ki boyle giderse toplumumuzda adam gibi adam da kalmayacak ...
Ben de 21 yasinda bir erkek evlat annesiyim oglumun konuştugu bir kiz arkadasi var her gun uyariyorum evladimi sakin bana olsaydi kiz kardesine yapilmasini istemedigin hic bir davranisi hareketi kiz arkadasina yapma yasatma umit de verme umitsizlik de verme ....
Biz anneler bir tornayiz ; kabindan cikmis cocuklarimiza donup te suc bulacagimiza once kendimize bakmaliyiz naçizane...

Allah onu bildiği gibi yapsın. İnan çok üzüldüm kardeşim... Biz aylardır çocuğumuz olsun diye eşimle kendimizi paralarken bu pislik adamın karnına bile tekme atmasına gerçekten okudukça tahammül edemedim. Keşke arkanda dursalar keşke böyle bir adamı baba yaparak ödüllendirmesen. Keşke boşansan ve çocuğuna hem anne hem baba olsan.. Bu dayak son olmayacak ne yazık ki kardeşim...

hamileyken değil de normal zamanda bu şiddeti görseniz boşanmayacak gibi yazmışsınız, hatta sizinle aynı durumu yaşayan birine daha sonra devam etti mi şiddet diye sormuşsunuz. bence affetmeye yer aramadan (bir daha yapmazsa affedecek gibi olduğun için ve özür beklediğin için) işin boyutunu oturup iyice düşünün. sadece çocuk açısından değil, bir adam karısına hiçbir şekilde şiddet uygulayamaz bunun özrü de olmaz, affı yoktur. hiç kimse kendine hayatı zehir etmek için evlenmez. artık boşanmakta evlenmek kadar normal. konuya gelirsek hamileyken baş üstünde taşıması gerekirken dövmeyi bırak hakaret etmesi bile bana göre merhametsizliğini gösterir. umarım kararından vazgeçmemişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…