- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.723
- 108
Herkes duysun istedim kendi ailemiKendi ailenizi neden aramadiniz da onun ailesini aradiniz? Ayrilmazsaniz hem siz hemde cocugunuz siddet yasayip gideceksiniz. Aklinizi kullanin. Adam sizin hak edip kölelik yapmanizi bekliyor hamile halinizle.
çok doğru yazdıklarınız ama zamanı geri alamam evladımı da aldırıp canına kıyamam şu saatten sonra ben ona dönmemekte kararlıyımKusura bakmayın ama sormadan edemeyeceğim, böyle bir hödüğü baba yaparken amacınız neydi. Evliliğiniz oturmamış, adamın size evin sorumluluğunu yıktığını, sizi hizmetçi gibi gördüğünü siz yazmışsınız, borcunu ödedim dediğinize göre madden de sömürüyor sizi, neden evladınıza bu kötülüğü yapyorsunuz. Boşanacağınıza zerre ihtimal vermesemde, sizin o öküzden boşanıp kurtulma imkanız var ama karnınızdakinin yok, çünkü o onun babası. Siz evlide kalsanız boşansanızda, o hödük o yavrunun hayatını mahvedecek her şekilde büyük ihtimal. Sizin nezlinizde buradaki bütün kadınlara söylüyorum, karısına merhameti olmayan adımın evladına hiç olmaz, zaten evladını gerçekten düşünen adam bırak hamile karısını dövmeyi, karısını üzmez bile, lütfen kendi bencilliğiniz için ya da bir ihtimal o hıyar kocalarınız düzelir diye çocuk yapıp mutsuzluğunuza onuda ortak etmeyin. Zira bir evladın başına gelebilecek en kötü şey merhametsiz ve vicdansız bir babası olmasıdır
Cocugu alamaz. Mahkeme babaya vermez. O is o kadar kolay degil.Yukarda bir arkadasda soylemis cocuk olmadan bosanmalisiniz eger cocuktan sonra bosanmak isterseniz cocugu almakla sizi tehtid edecektir.
Bu olay affedilecek bir sey degil hamile iken karniniza vurmak ne demek allah askina bu resmen cinayete tesebbus.
Ne kadarlik hamilesiniz?
Kendisi de kayınpeder den bu yaşında hala dayak diyor biliyomusunuz bana diyor ki kızım sen alttan al bayanlar herzaman sabreder Sen sabrettin de ne oldu dedim 58 yaşında hala dayak yiyorsun ayrılmadın sabrettin peki çocuklarının psikoloji normal mi oğlun bu haldeyse sizin sayenizde dedim.Ben her zaman mutsuz olmadım bi gün kötüysem iki gün iyiydik diyor kendini kandırıyor aklınca oğlunu savunmuyor ama bence benim alttan alıp barışmamı bekliyor ne yapayım peki bana bir yol göster dayak yiyip oturayım mı bu son olmayacak biliyorum dedim ben çaresizim diyorKayınvalideniz bugun yanınızda görünebilir ama oğlu kendini bu şekilde savundukça göreceksiniz ki onun da tavrı değişecek sen hatalısın diyecek. Çalışıyorsunuz muhakkak boşanın aileniz size destek çıkmasa da olur.
Calisiyor musunuz? Simdi bana laf edecekler olabilir ancak size tek tavsiyem gidin bebegi aldırın ve hemen bosanin..Yasadiklariniz daha fragman belli ki.Cocuk olunca da mutlu olamayacaksiniz.En azindan bir melegin gunahina girmeyi.
Daha önce vurmadı ama hareket ve küfürleri olmuştu üstüme yürümüşlüğü de oldu çocuk çok istiyordu üç yıldır öteledim ama oldu işte yaşayacağım varmış diyorumÜç yıllık evliyim dediniz . Üç yıldır bu ilk şiddet miydi orayı anlayamadim . Yani hemen çocuk olmamış . Çocuk olana kadar hiç vurmadı da çocuk olunca bı anda vurasi mi geldi yani ?
Yok gayette düşünüyorum boşanmayıÜzgünüm ama boşanmayı düşünmüyorsunuz gibi geldi ..
İşinize yarayacak darp raporu bile almamissiniz .
Özür bile dilemedi diyorsunuz böyle bir yasam formu özür dilese ne dilemese ne ?
Adam da boşanmayacağınızı biliyor
Peki .Yok gayette düşünüyorum boşanmayı
Karnindaki saf yavrunun ahini alsin Rabbim yalniz degilsin tek sen yasamadin uzulme dusunme sadece bendemi var diye vicdan merhamet olmazsa insanda boyle davraniyorlar iste bende hamileyken ayni sekilde bir siddete maruz kalmistim ne oldu ben dusuk tehlikeleri kanamalarla dogurdum evladimi seytan kacmiyor iclerine seytanin taaa kendisi oluyorlarrr Rabbimmm yardimcin olsunn bizdede hicbirsey olmamis gibi davranildi ailem sahip cikmadi konu kapatilip gidildi tam 3 yillik evliydim inisli cikisliydi evlilogimiz suan duzelmis gibi am a Rabbimmm goruyor hala unutmadimmm o yaptiklariniMerhaba arkadaşlar bunları anlatmaktan gerçekten utanıyorum üç yıllık evliyim ve dört aylık hamileyim kk ye üye olma amacım hamilelikle ilgili paylaşımlarda bulunmaktı ama kendimi bdv de buldum öyle sevinmiştim ki bir evladım olacağını öğrenince.
inişli çıkışlı bir evliliğim olsa da böylesi hiç olmamıştı saçma sapan bir sebebe sinirlenip üstüme yürüdü sanki içine şeytan kaçmış gibi bir anda ne olduğunu anlayamadım gözü döndü hakaretler küfürler tekme tokat girişti karnıma bile vurdu telefonu elime aldım polisi aramak için telefonu elimden aldığı gibi yere fırlattı daha sonra sakladı
ertesi gün aniden sancılandım iş yerindekiler eşimi aradı geldi hastaneye gittik serum falan takıldı bir sebep bulamadılar muhtemelen stresten oldu diye düşünüyorum hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etti neymiş uzatmayacakmışım hala kendini haklı görüp özür bile dilemeden hayatına devam ediyor baktım ki. O gün akşam kayınvalidemleri aradım dedim böyle böyle bana yaptıklarını attığı dayağı anlattım çok sinirlendi onlarda hemen çıkıp geldiler Evden kovdu annesini kadın gitmedi 4 gün kaldı bu sürede konuşmadım evde iki yabancı gibi yaşadık İşten gelince kendini yatak odasına kitledi üstünü çıkarmış yerlere atmış yemiş içmiş çöplerini odanın ortasına atmış akşamda annesine niye toplamadı diyormuş amacı ona koşulsuz hizmet etmem bunun için evlenmiş sanki ben hep salonda yattım cuma günü de kayınvalidemlere geldim bugünde burda kalıp yarın annemlere gideceğim onların hiçbir şeyden haberi yok ama her şeyi anlatacağım biliyorum bana destek olmayacaklar yuvan yıkılmasın diyecekler hamilesin diyecekler arkamda durmayacaklar ama evladım doğunca ya onada şiddet uygularsa o zaman ne yaparım ben nasıl yaşarım güzel tavsiyelerinize ihtiyacım var
Peki daha sonrasında hiç şiddet uygulamadı mıKarnindaki saf yavrunun ahini alsin Rabbim yalniz degilsin tek sen yasamadin uzulme dusunme sadece bendemi var diye vicdan merhamet olmazsa insanda boyle davraniyorlar iste bende hamileyken ayni sekilde bir siddete maruz kalmistim ne oldu ben dusuk tehlikeleri kanamalarla dogurdum evladimi seytan kacmiyor iclerine seytanin taaa kendisi oluyorlarrr Rabbimmm yardimcin olsunn bizdede hicbirsey olmamis gibi davranildi ailem sahip cikmadi konu kapatilip gidildi tam 3 yillik evliydim inisli cikisliydi evlilogimiz suan duzelmis gibi am a Rabbimmm goruyor hala unutmadimmm o yaptiklarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?