Birde annesine diyorki canımı yakacak şekilde vurmamış konttollü vurmuş söyledikleri yaptıkları gerçekten sağlıklı bir insanım yapacağı bir şey değilO bir şey olmamış gibi davranmış ama ilk etapta sen de öyle yapıtın zannettim. Işe gitmişsin filan. Sonradan okudukça rahatladım biraz. Ne kadar vicdansizmis eşin. Insan nasıl vurur hamile kadına? Sonrasında yaptığı da çabası. Çalışıyorsun zaten. Sakin böyle devam etme
Diyorum ki sen beni kendine eş değil hizmetçi almışsın kocaya hizmet etmek hizmetçiliğe mi giriyormuş annesine diyor kaç kere gömleğimi ütülemiş oysaki üç defa kendisi ütülerse beş defa ben ütülüyorum nankörKarnına vurdu ve sen özür dilemesinimi bekliyorsun ahh.. ya bisey olsaydi bebeğine? aslında yapilacak sey çok basit, darp raporu alıp bosanma davasi acmaktı.
Eğer bu defa affedersen (gerci yaptığına pişman bile değil) devamı gelecek emin ol.. çalışıyorsun ne güzel, seni hizmetci gibi gören siddet uygulayan bu adami affetme
İnkar ediyor karnıma vurmamış ben nereme vurduğunu bilmiyorum sanki bilerek o u kışkırtmışım dayak attırmışım kendime amacım onu boşayıp tazminat almakmış akıl sağlığı yerinde olan bi insanın düşüneceği şeyler mi bunlarSadece cani ve arsiz degil ayni zamanda suclu. Hamilesiniz ve karniniza vuruyorsa kasten adam oldurmek sucuna dahil olmus durumda ve bu vahset boyle devam eder.
Cikarin hayatinizdan bu pisligi.
İnkar ediyor karnıma vurmamış ben nereme vurduğunu bilmiyorum sanki bilerek o u kışkırtmışım dayak attırmışım kendime amacım onu boşayıp tazminat almakmış akıl sağlığı yerinde olan bi insanın düşüneceği şeyler mi bunlar
İşin garibi kendini haklı görüp beni suçlu görüyor olması neden yemişim o dayağı kendimi sorgulayacakmışım bırak özür dilemeyi bir gram pişmanlık belirtisi yokRuh hastasi...ailenize tum uuyguladigi fiziksel ve psikolojik siddeti detaylariyla anlatin. Acik kapi birakmayin. Ozur dilese affedecekmis gibi durmayin. Siz bitti dedikten sonra hic kimse bsy yapamaz. Kararli olun. Cocugunuzu o manyakla ayni ortamda buyutmeyin.
Allah onu ıslah etsin. Kimsenin derdine ağlamadım burada ama sen beni ağlatacaksın çok üzüldüm.Birde annesine diyorki canımı yakacak şekilde vurmamış konttollü vurmuş söyledikleri yaptıkları gerçekten sağlıklı bir insanım yapacağı bir şey değil
Ha kendince terbiye etmek icin vurmus göz korkutmus yani öyle mi.... laflara bak yarabbim.Birde annesine diyorki canımı yakacak şekilde vurmamış konttollü vurmuş söyledikleri yaptıkları gerçekten sağlıklı bir insanım yapacağı bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?