Hamileyken uzun yolculuk!!! :(

Cigdemkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
42
223
43
43
16 hafta lik hamileyim. Yarından sonra istanbul- muğlaFethiye ye kendi arabamızla gideceğiz.
Eşimin halti. Kv 1 ayı aşkın bizdeydi onu evine bırakıp döneceğiz. Dönüşte de beni ve 4 yaşındaki oğlumu benim annemle babama bırakıp eşim eve donecek.
Hamileyken uzun yolculuk yapan var mi? Bilgisi olan yorum yazar mi ?? :KK17::KK17:

Ben daha cuma akşamı turla Istanbuldan Çanakkaleye gittim. Otobüsle gittiğim için biraz sıkıntılı oldu gece ayağımı uzatamadığım için biraz ağrım oldu.
Sen bi doktora danış istersen yinede

Neden ucakla gondermiyorsunuz? Hamileliginizde bir sorun yoksa yolculuğun sakincasi olmaz sık sık mola verip yuruyun odem olmasin bol da su icin. Hamileligimde defalarca kez 10 saatlik yolculuk yaptim (kendim kullandim) sadece ayaklarim cok sisiyordu.

Sıkıntı olmaz muhtemelen ama sırf kayınvalideni bırakmak için taa Fethiye'ye gitmek ne? Binsin uçağa gitsin işte
Gerçekten eşimin anlayissizligina ve acımasızlığına kızgınım. Dr ye sormak eşimin fikrini değiştirmez ama burdan sizlerden olumlu sözler duyarda az da olsa teselli bulurum umudu iste...

Doktorun durumunu biliyor. Onun karar vermesi gerekir.

Aslında uçakla gitmesi daha mantikli.

Netten okudum hareket kısırlığı nedeniyle bacakta oluşan bir pıhtı akciğer embolisi yaşayabilirmiş falan... korkuyorum.

Gerçekten eşimin anlayissizligina ve acımasızlığına kızgınım. Dr ye sormak eşimin fikrini değiştirmez ama burdan sizlerden olumlu sözler duyarda az da olsa teselli bulurum umudu iste...

Aileniz nerede önce sizi bıraksın o zaman sonra anneyi götürsün ya da siz evinizde kalın o Kv yi götürsün

Hamile ve çocuklusunuz Kv yi gördünüz de hani ziyarete gitmek gibi bir durum yok

Kalın evinizde madem istemiyorsunuz yolda ne diye gidesiniz

Kv panikatak ve cins biri uçağa binmem diye az önce anlatıyordu. Oysaki istabul dalaman şıkır şıkır işliyor

Aileniz nerede önce sizi bıraksın o zaman sonra anneyi götürsün ya da siz evinizde kalın o Kv yi götürsün

Hamile ve çocuklusunuz Kv yi gördünüz de hani ziyarete gitmek gibi bir durum yok

Kalın evinizde madem istemiyorsunuz yolda ne diye gidesiniz
Kayınpeder de özlemiş ya eşime gore... oğlumuzu

16 hafta lik hamileyim. Yarından sonra istanbul- muğlaFethiye ye kendi arabamızla gideceğiz.
Eşimin halti. Kv 1 ayı aşkın bizdeydi onu evine bırakıp döneceğiz. Dönüşte de beni ve 4 yaşındaki oğlumu benim annemle babama bırakıp eşim eve donecek.
Hamileyken uzun yolculuk yapan var mi? Bilgisi olan yorum yazar mi ?? :KK17::KK17:
Doktoruna sor öyle çık kafana göre çıkma sakın.. benim 5 aya kadar düşük riskim vardı 6. Aydan sonra da erken doğum o yüzden uzak gitmedik hiç doktor izin vermemişti.. sende bi danış bi tatsızlık yaşamayın Allah korusun..

Nasıl değiştirmez?
Riskli dese bile gider yani..
Bebeğinizi kaybedersiniz gitme dese,anamı bırakacam der gider yani!
Bravo alkışlıyorum...
Sen gitmezsin o zaman gideceğin yere uçakla git

Back
X