12 haftalık hamileyim ve çalışıyorum. Hamileliğim pek rahat geçmiyor, halsizlik ve bulantı çok etkiliyor beni. Evde zaten pek iş ve yemek yapamıyorum eskisi gibi. Annemler yurtdışında. Kayınvaldemlerde çok uzakta yaşıyor. Kimsemiz yok yani. Şimdi Şubat tatilinde evli olmayan görümcem tutturdu hep birlikte bize gelceklermiş. Yani o, kayınvaldem ve kayınbabam ve diğer görümcem 2 çocuk ve eşi! yani 7 kişi 9 gün bizde kalcaklar ve ben çalışıyorum. ev müsait değil! koltuklarımızda sadece 5 kişilik yer var. ben akşamları yorgun gelcem, uzanıcam onlar napcak?!? gürültü mesela beni çok rahatsiz ediyor, kafamı dinlemek isticen. sonra 9 gün sonra çamaşırdı temizlikti bırakıp gitcekler
off ya çıldırmak üzereyim. eşimde hiç tınlamıyor. bi gün daha uzun kalmaları için ikna etmeye çalışıyor bide. böyle durumlarla karşılaşan varmı? annem hiç bir şey yapma diyor. onlar yapsın diyor. akşamları eve git uzan onlar sandalyede veya yerde otursun diyor. Napsam acaba bu süreyi atlatmak için. Arkadaşlarım bizde kal diyor ama çok ayıp olur.