Hamileylen bile siddet görmek

Benim zoruma gidende bu zaten oglumun korkulu gozlerle aglayarak bakmasi 1 yasinda bile degil ama o herseyi anliyor biliyorum
Benim oglum ilk siddeti gordugunde 6aylikti daha cok cok kotu oluyo, arkadaslarin tavsiyelerini dikkate al ve siginabildigin here sigin. Asla De gis mi yor.

Universite gercekten ozveri istiyor. Hangi bölümü okursaniz okuyun, ister isletme ister muhendislik. Mezuniyet sonrasi is ya da staj icin teorik bilgiye sahip olmaniz bekleniyor. İki cocukla üniversite zor.

Su an bir ise girebiliyorsanız, girin. Ekonomik bagimsizliginizi kazandiginizda aileniz arkanizda durup, bosanmaniza destek verecek mi?

Öööff korunamadım diyip hamile kalmak dayakçı kocanın eline bakmak:sinirli:
Anneniz çocuklara bakarsa çalışırsınız, çalışırken üniversite biterse iyi olur. Biran önce para kazanmanız lazım. Bu Arada çocuk doğduktan sonra hamile kalmayın tekrar bir zahmet.
Baskalarina kizarken bu
Hiç kalmayacaksınız. Hadi eşiniz korunmuyor Bunun hapı var iğnesi var ertesi gün hapı var. Sağlık ocağı bile bilgilendiriyor.
Hayır ertesi gün hapı kullanmayıp nasıl kürtaj gibi ciddi bir tıbbi müdahaleyi gözünüz yiyor anlamıyorum arkadaş ya!
Universite gercekten ozveri istiyor. Hangi bölümü okursaniz okuyun, ister isletme ister muhendislik. Mezuniyet sonrasi is ya da staj icin teorik bilgiye sahip olmaniz bekleniyor. İki cocukla üniversite zor.

Su an bir ise girebiliyorsanız, girin. Ekonomik bagimsizliginizi kazandiginizda aileniz arkanizda durup, bosanmaniza destek verecek mi?
annem cocuklara bakacagini soyluyor

Çok zormuş durumunuz. Aileniz sizi istemiyor, bir işiniz yok üstelik hamilesiniz ve bir çocuğunuz daha var. Ailenize kendinizi kabul ettirmek için durumu olduğundan da kötü anlatın. En mantıklısı ailenizin yanına dönmeniz olur. Olmazsa eşinizle tartışmayın. Ekonomik özgürlüğünüzü elinize alıp boşanana kadar katlanın. Kavga edip edip dayak yemenin bir anlamı yok.

Sığınma evlerinde belli bir süre kalınabiliyor diye biliyorum. Ayrıca çocuklu ve hamile bir kadın için çok zor olur zaten.

neye üzüliim neye sinir oliim. ailene kocana malesef sana :(... türkiyede koruma dernekleri vardir umarim :(

Yaşınız 19 görünüyor. Yazık cidden. Bilinçsiz, sevgisiz aile kızlarını zorla evlendiriyor. Bu aileden çıkan, bu çevrede büyüyen kız onlardan ne kadar farklı olabilir ki? Başlarından atmışlar, kocanın malısın demişler. Keşke yardım edebilsek, bari çocuklar kurtulsa.

3. Çocuğu yapma. Gerekirse tüplerini bağlat

Öyle anne baba olmaz olsun. Hayır bir de görücü usulüymüş. Kim kefil oldu bu adama allah aşkına? Hiç mi araştırmadı aileniz? Çok üzülüyorum böyle konulara.

Kocanız denecek adam değil madam herif aslında bir güzel dayağı hakediyor. Hayat zor umarım bir şekilde bir yerinde tutanabilirsiniz.

babanızın evine gidip ısrarla dönmeyeceksiniz.
o iki çocuga nafaka baglayacak hukuk var bu ülkede.
siz çalışmadıgınız için paşa paşa nafaka da alırsınız.
ama siz isteyin yeter ki.
iş bulursunuz market de çalışır bir iş yaparsınız.
parayo gören anne babanız bakın nasıl düzeliyor.
biraz daha kararlı olun

Neden dövüyor?
O evde olmaya mecbursaniz bence esinizin suyuna gidin. En azindan dayak yemekten kurtulmus olursunuz.

Bos bos bosan yazamiyorum, yazsam gel bizde kal diyemeyecegim icin... Kendi ailen de kabul etmedikten sonra ve suan kendinle 2 cocuga da bakamayacagina gore en iyi adamla anlasmaya calis...

Kız çocuklarını evde yük görüp erkenden evlendiren aileler bu olayların asıl sebebi.Sofradan bir boğaz eksiliyor diye bakıyorlar kız çocukları evlenince.Keşke geri dönmeseydiniz o 4 aylığına gittiğinizde.Bir işe girseniz para verince aileniz de ses çıkarmazdı bence.Keşke demek için çok geç artık bari bundan sonra dikkatli olun bebek konusunda.Maddi durumunuz Nasıl eşinizin?

Merhaba ben evliyim ve 11 aylik bir cocugum var 7 aylik hamileyim istenmeyen bir gebelik oldu korunmayı bilemedim cahillikten ve ben gorucu usulü bir evlilikti cocuk olmadan dovmustu annemgile gittim geri gonderdiler simdide ayni her tartismamizda siddetve ilk cocugum bundan cok etkileniyor bir iki kere gene gittim annemgile ama geri gonderdiler aciktan liseden mezun oldum simdi guvenlik ve üniversite sinavina giricem ayaklarimin ustune hemen basabilmem icin daha neler yapmam lazim yoksa üniversite yi bitirmek icin sabirmi etmem lazim
ne bıcım ailen var şoktayım. Kizimi damat dövecek ve ben geri göndercem

Burdaki yorumlara bakarak hayatta hiçbir şey olamayacaksın..
Görende hepsi baba evinde ordinaryus olmuş ta öyle evlenmiş zanneder ;)
Sığınma evi de kırmızı don gibi replik herhalde :kahve:
Hayatlarında kaç sığınma evi görmüşler merak ediyorum,biri karnında biri paçasında iki çocukla.
Benim senin gibi tanıdıklarım var 2 çocukla 3 çocukla hayatini değiştirenler
Rivayet değil bizzat tanıdığım.
42 yaşında mali müşavir olan mi ararsın
35 yaşında hukuk bitiren mi ?

Şimdilik sana tavsiyem sadece olayları şiddet boyutuna getirmemen..
Maddi durumu nedir evdeki öküzün
Kenara para atabiliyor musun?
Kv desteği yok mu ?
Evde bir şeyler yapıp satabilir mısın?
Üniversite de ne okuyacaksın aof mi orgun mu ?
Bunlara izin veriyor mu?

Git babanin evine.
Donme.
Yollasalar da donmucem de.
Ne bicim ana bana bunlar ya.:sinirli:
Annen cocuklara bakar sen de calisirsin dogumdan sonra

Merhaba ben evliyim ve 11 aylik bir cocugum var 7 aylik hamileyim istenmeyen bir gebelik oldu korunmayı bilemedim cahillikten ve ben gorucu usulü bir evlilikti cocuk olmadan dovmustu annemgile gittim geri gonderdiler simdide ayni her tartismamizda siddetve ilk cocugum bundan cok etkileniyor bir iki kere gene gittim annemgile ama geri gonderdiler aciktan liseden mezun oldum simdi guvenlik ve üniversite sinavina giricem ayaklarimin ustune hemen basabilmem icin daha neler yapmam lazim yoksa üniversite yi bitirmek icin sabirmi etmem lazim

Ayaklarının üzerinde durabilmek icin universite mezunu olmana gerek yok.
Hele ki şu durumda bunu bekleyecek zamanında yok.
Ögrenim durumuna uygun bir iş bulabilirsin diye düşünüyorum.

Burdaki yorumlara bakarak hayatta hiçbir şey olamayacaksın..
Görende hepsi baba evinde ordinaryus olmuş ta öyle evlenmiş zanneder :KK66:
Sığınma evi de kırmızı don gibi replik herhalde :kahve:
Hayatlarında kaç sığınma evi görmüşler merak ediyorum,biri karnında biri paçasında iki çocukla.
Benim senin gibi tanıdıklarım var 2 çocukla 3 çocukla hayatini değiştirenler
Rivayet değil bizzat tanıdığım.
42 yaşında mali müşavir olan mi ararsın
35 yaşında hukuk bitiren mi ?

Şimdilik sana tavsiyem sadece olayları şiddet boyutuna getirmemen..
Maddi durumu nedir evdeki öküzün
Kenara para atabiliyor musun?
Kv desteği yok mu ?
Evde bir şeyler yapıp satabilir mısın?
Üniversite de ne okuyacaksın aof mi orgun mu ?
Bunlara izin veriyor mu?

Back
X