Çok çaresizim yardımcı olurmusunuz?

Şimdi cocugun olmazsa 2000 ödiycekmiş ya nafaka cocugun olursa daha fazla öder aldirma sakin çocugunla bol parayla mutlu mesut yaşarsin.bi pazarin var seni mutlu edebilecegi boş ver artik sen kendini mutlu et cocugunla

Konu sadece bir gunluk degil esim cok yogun calisiyor islerinden dolayi bir pazar gunu var oda is cikmazsa eger is cok yogun oldugu icinde com gergin biri ben alistim
O haline sabah kalktim kopegimin egitimini veriyorum 6 aylik sabah kalktim tam baska yere kaka yaparken yakaladim
Evimiz 4 katli mustakil yakalayinca azarladim
Yuksek sesle buda kosarak gelmis noldu bisi oldu sandim gerizekali ne bagiriyorsun millet duyucak
Dedi dedim duzgun konus yuksek sesle
Konusmazsam algilayamaz ayrica mustakil evde beni kim duyacak dedim ve basladi tartisma zaten bir pazarim var oda surekli kavga gurultu ki yalan kendi cikariyor kendi mutsuz oldugunu soyluyor benide artik cileden cikardi beni
Ortada bosanacak çok büyük bir sıkıntı olduğunu dusunmuyorum

Yok canim hala stabil ablami aramis dun sadece nasil iyimi diye beni sormus ama bakiyorum beyefendi whatsapta gece gunduz online mubarek

Bana bu tavrı başkası var gibi düşündürdü.
Çok can sıkıcı.
Bebek konusunda biraz daha düşünün isterseniz.
Boşanırsanız lütfen haklarınızın tamamını alın.
Bu adam onu hakediyor.

10 yıllık iliski ve evlilik. Demek ki insan taniyamiyor.
Bence bu evlilik bitmiş. Duzelmesi çok zor. Duzelecek diye beklemek insanı tüketir yok eder. Bana göre bir evlilikte adam boşanalım diyebiliyorsa sıkıntı gercekten büyüktür. Allah kolaylik versin.

Ben olsam aldırırdım sanırım ama buradaki çoğu kadın aldırma diyecek
Evet aldırma diycez çünkü 3 yıldır hamile kalamiyorum eşimde bende çok istiyoruz hayal kuruyoruz şuan 6 haftalık hamileyim ama kürtaj olmam gerekiyor çünkü kalbi atmıyor inan bana o kadar zor bı durumki herşeyn çözümü var belki duzelebilirler her insan hata yapar.

Ay canim niye kizim bende ona sasirdim ayip dedim ya erkek adamsin agzina bosanmayi almissin bu sekilde benide cileden cikardi suan getirse o dilekceyi imzalarim
Aynı sorunları bizde yaşadık eşimde bana dedi bende ona dedim ama şuan çok iyiyiz çok şükür bence zamana bırak Allah'a tevekkül et o herşeyin iyisini bilir bence herşey daha güzel olur

Şimdi cocugun olmazsa 2000 ödiycekmiş ya nafaka cocugun olursa daha fazla öder aldirma sakin çocugunla bol parayla mutlu mesut yaşarsin.bi pazarin var seni mutlu edebilecegi boş ver artik sen kendini mutlu et cocugunla
Ciddi misiniz yoksa şaka veya ironi mi yapiyorsunuz anlayamadim?

Back
X