• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Bi zaman bende yardım istemiştim yardıma ihtiyacı olan bi kadin için. Burda cok iyi niyetli ve eli açık gönlü acık insan var . buna kesinlikle eminim. Çünkü beni tanımadan kadını tanımadan hatta ve hatta benim konuma senin konuna yaptıkları gibi şüpheyle bile bakmadan yardım gelmişti.

Neden biliyor musun?

Ben konuyu açarken uslubum duzgundu ve konunun içeriğini net ve uzun bi şekilde anlatmıştım.

Belkide gerçekten ihtiyacın var ama bu şekilde asla guvenmez burdaki kadinlar sana. İşin açığı üslubu n duzelmedigi surece de durum değişmez.

Bence sakin olmalı ve konuyu anlatmalı sin. Bu kadar insan art niyetli değil emin ol.

Biz neler yaşadık burda neler.

Siz benim oldugumu mu soyluyorsunuz
Kimseniz yok mu aile akraba falan? 2 parca kiyafet nedir ki Allah aşkına.akrabalarinizin çocuklarınin giymediği kıyafetlerde mi yok??

Tamam ev adresi vermeyin isterseniz.hangi adres olursa olsun bize yazın ki yardımda bulunalım.ama siz kimseye birsey yazmıyorsunuz?

Hanfendi madem cook muhtacsiniz. 2 parcacik kiyafet istiyosunuz suan yazdiginiz (bilgisayar veya telefonu) satin. Onun parasıyla kiyafet alin. Ve arka arkaya konu actiginiza gore bilgisayrda olsa telefonda olsa internet faturasini odeyebiliyosunuz. Onun yerine fatura paranizi kenara koyun. Internetsiz kalin. Kiziniza kiyafet alin

Arkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var
bütün yazışmaları okudum
eğer yardıma ihtiyacın "gerçekten " varsa millete laf yetiştirmek yerine burda en azından 1-2 kişiye inanırsın ve kendini özelden söylersin
ha eğer gereği yapılmaz o kişiler senle dalga geçmiş olurlarsa o zaman site yönetimine bunu dile getirirsin.. buraya kadar herşey normal
fakat her sayfada insanlar resmen sana "yalvarmış" , sen hala ona buna laf atıyorsun, gerçek yardıma ihtiyacı olan birinin ruh halini göremedim açıkcası, inan ki sana inanmış olsam ben dahi yardımcı olmak isterdim.. komşu açken tok yatılmaz, biz böyle büyüdük bu ülkede. yardıma da ihtiyacın yoksa bence daha fazla millete laf atma siteden çık. senin için en doğrusu. yoksa ip no dan seni her şekilde deşifre edebilecek çok kişi var bu sitede :)

Ben edildiğini düşünüyorum. Yoksa insan yasak olduğunu bile bile niye aynı konuyu aynı şekilde açsın ki. "Aman hemen banladılar, kimse de bana inanmadı" der geçerdi. Demek ki eden ediyor.
Yada her fırsatta şansını zorluyor belki bi iyi niyetli düşürürüm diye

Uye kimse siteye dadandi ayni sekilde gecen gunlerde uyelikler oldu ayni icerik ayni talepler munenin aciklamalari oldu hala yardim ederim diyenler var.
Ben en son mahalledeki ikizlere sut parasi isteyen uyenin kredi borclarini odedigini duyunca sasirdim o uyenin cabasini biliyorum meger derdi ev kredisiymis
Birde esinden ayrilan hamile sonbaharli nicki olan biri vardi sonra ne ayrilik dogru cikti ne onca hikaye face te esiyle fotolari cikti birden ortadan kayboldu ortalik yikildi ona bende ogrenci halimle zibin alip gondermistim icinede para koymustum hepsini satmis farkli sitelerde.

Ben EGM'ye ihbarda bulunuyorum, başka hesaplar da varmış 300 lira ilaç parası istediği falan. Emniyete anlatsın artık derdini, yardıma ihtiyacı varsa da polisimiz yönlendirir, kocasını falan bulurlar artık neyi var neyi yoksa. Çok uzadı bu mevzu.

Özellikle bakanlık yardımı diyorum ama istemiyormuş sadece ailesine yük olmamak için 2 parça kıyafet istiyormuş..

Buna inanan var mı? Amaç kıyafet satmak işte bir de nerede satayım dükkanım mı var falan yazmış. Herkes salak bir kendisi akıllı arkadaşın.

Uye kimse siteye dadandi ayni sekilde gecen gunlerde uyelikler oldu ayni icerik ayni talepler munenin aciklamalari oldu hala yardim ederim diyenler var.
Ben en son mahalledeki ikizlere sut parasi isteyen uyenin kredi borclarini odedigini duyunca sasirdim o uyenin cabasini biliyorum meger derdi ev kredisiymis
Birde esinden ayrilan hamile sonbaharli nicki olan biri vardi sonra ne ayrilik dogru cikti ne onca hikaye face te esiyle fotolari cikti birden ortadan kayboldu ortalik yikildi ona bende ogrenci halimle zibin alip gondermistim icinede para koymustum hepsini satmis farkli sitelerde.

Heh bak, ben demiştim. Bunlar bu kıyafetleri satıyor, dertleri o.

Back
X