- 30 Aralık 2009
- 24.394
- 99.524
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimseniz yok mu aile akraba falan? 2 parca kiyafet nedir ki Allah aşkına.akrabalarinizin çocuklarınin giymediği kıyafetlerde mi yok??Siz benim oldugumu mu soyluyorsunuz
Ailesiyle yaşıyor köydeeşin neden bıraktı?
ailen nerede?
Hmm dogrudur.yok yahu o kadının parası vardı para istemedi kimseden.
dileriz vallaTek bir kisiye ad soyad ve acik adres yazsaniz tamamdir,saldiriyor dedikleriniz sizden ozur dilerler burda
bütün yazışmaları okudumArkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var
Yada her fırsatta şansını zorluyor belki bi iyi niyetli düşürürüm diyeBen edildiğini düşünüyorum. Yoksa insan yasak olduğunu bile bile niye aynı konuyu aynı şekilde açsın ki. "Aman hemen banladılar, kimse de bana inanmadı" der geçerdi. Demek ki eden ediyor.
Demek ki insanlara bir iletisim bilgisi veriyor. Bakalim bize ne zaman verecek?Ben edildiğini düşünüyorum. Yoksa insan yasak olduğunu bile bile niye aynı konuyu aynı şekilde açsın ki. "Aman hemen banladılar, kimse de bana inanmadı" der geçerdi. Demek ki eden ediyor.
Konuştuklarından biri benim
Demek ki insanlara bir iletisim bilgisi veriyor. Bakalim bize ne zaman verecek?
Ben EGM'ye ihbarda bulunuyorum, başka hesaplar da varmış 300 lira ilaç parası istediği falan. Emniyete anlatsın artık derdini, yardıma ihtiyacı varsa da polisimiz yönlendirir, kocasını falan bulurlar artık neyi var neyi yoksa. Çok uzadı bu mevzu.
Özellikle bakanlık yardımı diyorum ama istemiyormuş sadece ailesine yük olmamak için 2 parça kıyafet istiyormuş..Bir bana yazmamış ehehe güzelim Bakanlık yardımını kaybetti napalım :/
Özellikle bakanlık yardımı diyorum ama istemiyormuş sadece ailesine yük olmamak için 2 parça kıyafet istiyormuş..
Uye kimse siteye dadandi ayni sekilde gecen gunlerde uyelikler oldu ayni icerik ayni talepler munenin aciklamalari oldu hala yardim ederim diyenler var.
Ben en son mahalledeki ikizlere sut parasi isteyen uyenin kredi borclarini odedigini duyunca sasirdim o uyenin cabasini biliyorum meger derdi ev kredisiymis
Birde esinden ayrilan hamile sonbaharli nicki olan biri vardi sonra ne ayrilik dogru cikti ne onca hikaye face te esiyle fotolari cikti birden ortadan kayboldu ortalik yikildi ona bende ogrenci halimle zibin alip gondermistim icinede para koymustum hepsini satmis farkli sitelerde.
valla kendi bilir bebek 18 Mart'ta 8 aylikti.Bu gün yarın dogacakÖzellikle bakanlık yardımı diyorum ama istemiyormuş sadece ailesine yük olmamak için 2 parça kıyafet istiyormuş..