- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.754
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim siz iyimisiniz ben niye bi kac hesap aciyim bugun sadece sorum ayni dk icinde kalkti ben bu hesaplari ne yapicamyelda21 de sevgi21 de bugun uye olmuş ilk kez bana şüpheli geldi fena halde
Tabii ki canim. Zaten birimdeki arkadaslar adrese gidecekler. Sana da gonderirim adresiGönderirse sana adres falan yardım göndermeden önce bana at dark, bir soruşturalım oldu mu?
Daha öncesindede farkı farklı isimlerle kaç kere actı konu herkesin iyi niyetini suistimal etmeye çalışıyoryelda21 de sevgi21 de bugun uye olmuş ilk kez bana şüpheli geldi fena halde
Ben de seni seviyorum bebisim
bana ozelden mesaj atmis mardindeymisAstoria
mune inceler bana gayet şühheli geldi sanki uyelıkte o para yardımı yapsınlar dıye açılmış gibi o da bugun açılmış nıkler çok benzer yaşlar 1 yaş fark yonetım karra verirAllahim siz iyimisiniz ben niye bi kac hesap aciyim bugun sadece sorum ayni dk icinde kalkti ben bu hesaplari ne yapicam
Tam adres ve isim almam lazım.
ben de sizin gibi düşünüyorum artıkDaha öncesindede farkı farklı isimlerle kaç kere actı konu herkesin iyi niyetini suistimal etmeye çalışıyor
Kimse yardim edicm demiyor ki hepsi sadece yargiliyr kime yazicagimi sasirdmAyrıca burada yardım gönderecek olanlara niye yazmıyorsun onu da anlamadım konu sahibi arkadaşım
Kimse yardim edicm demiyor ki hepsi sadece yargiliyr kime yazicagimi sasirdm
gönderirse dişimi kıracağımBen göndereceğim Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı.darkmore hanım da öyle. Tam adres ve isim gönder özelden ikimize de.
gönderirse dişimi kıracağım
tmm merakla beklıyoruzBekliyorum ben. Göndermezse ya da yalan beyanda bulunursa da Emniyet Genel Müdürlüğü'ne dolandırıcılıktan ihbar edeceğim kendisini.
Banlanmadan yaz kardesim ad soyad acik adresKimse yardim edicm demiyor ki hepsi sadece yargiliyr kime yazicagimi sasirdm