- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
irem canım çok geçmiş olsun. Diyecek fazla birşey bulamıyorum. İnşallah arkasından tekrar kendiliğinden hamile kalırsın canım
çok geçmiş olsun canım.en azından normal yolla da olacağını gördün di mi?ım ızlar beni bileniniz bilir bilmeyeninize anlatayım biliyosunuz yeni negatif sonuç almıştım tüp bebek tedavisinde eşkaynaklı çocuğumuz olmuyodu miktar ve hareketten dolayı sadece ve şu an dinlenmedeydim mayısa kadar ama bu ay işte bi garip ruh durumuna girmiştim ve ben bahar sendromu yaşıyorum diyodum ve 3 gün önce adetime 2 gün kala gece çok kötü rahatsızlandım ve eşim acile kaldırdı yapılan tahlillerde meğer HAMİLEYMİİİİŞİİİİM ama 2 gün sora kahverengi lekeler oldu ve dün kürtaj oldum malesef halen şoktayım yaaaaaa bi anda hamile bi anda kürtaj 4 haftalıkmış aslında beta hcg de 601 çıkmıştı ama malesef düştü şoooooooooktayyımmmm böle olan varmı yaaaaaaa
çok geçmiş olsun canım.en azından normal yolla da olacağını gördün di mi?
iremcim şok oldum ben de okuyunca ..........
inşallah yine böylesi bir mucize yakalar seni ve bu kez kalır miniğin seninle ..
inan hem çok üzüldüm hem de sevindim .. çünkü bu düştüyse bile demekki kendiliğinden ( sorun eşinden kaynaklanmasına rağmen ) hamile kalabiliyorsun , bu çok çok iyi bir şey
biliyor musun , ilk tüp bebek yaptırmaya gittiğimizde ön görüşmede dr. bize " keşke hamile kalsanız ve düşük olursa da olsun düşsün sorun değilö , keşke hamile kalsanız ..." dediğinde eşimle biz nereye kime geldik der gib i bir birimize bakınca dr. devam etti hemen " vücut bir kere ne şekilde olursa olsun hamile kalınca öğreniyor bunu ve sonrasında doğal yoldan hamile kalıyor bayanlar " demişti .. o yüzden ben Allahın izniyle 3 aydan sonra senden çok güzel bir müjdeli haber alacaımıza inanıyorum , içini ferah tutmaya çalış ..
hem sağlıksız bebek düşer deler ya , onun yiyeceği, ekmeği olsaydı se sırtında taş da taşısaydın gelirdi dünyaya .. bizim bir komşunun gelini kaç kere düşük yapmış çok dikkat etmelerine rağmen . en son k.validesinin oturduğu bizim apartmana taşınacağı zaman hem kendi evinin temizliğ hem k. validesinin evinin temizliği , koli yap-paketle-taşı-aç-yerleştir vs. adetinin üzeinden de bayaa zaman geçmiş ve yakın zmanda düşük yaptığı için de adeti düzensiz geliyormuş , bi gidelim konrole acaba hormonlarda mı var sorun demişler , kadın 6 haftalık hamileymiş delikafadulden
o yüzden sen garanti olsun , 3 ay dinlen ve korun sonraki aylarda daha dikkatli ol .. tabi bu arada bol yumurta ve süt iç ve beslenmene dikkat et yerimseniben
inşallah bir sonraki açtığın konu başlığı hamile olduğunla ve sağlıkla ilerlediğiyle ilgili olur :Saruboceq:
canım benımm kıyamam sana yaa ..
keskelre takılma bundada avrdır bıhayır keske kurtajolmasaydım keske bekelseydım dersen kafanı iyice karıştırmış olursun.bak neguzel normal yolla hamile kalabılıyomusn bunu ögrendın duamdasın
Çok geçmiş olsun...
merhaba arkadaşlar bende bugun bebeğimin gelişemediğini ve kurtaj olmam gerektığını oğrendım adetım 8 gun geçtı kan tesstım hala 86.81senağlamasenağlamasenağlama doktor bı hafta bekleyelım ama umutlanmayın %99 demış eşime bu benım ilk hamıleleığımdisenağlamasenağlamasenağlama şimdi bide kurtaj olucam offff offfsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama