• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileymiim ama dn krtaj oldum

irem benim acaip sancım var canım ben çıktım kendine iyi bak canım yorma kendini dinlen üzülmekte yok topla kendini bakarsın önümüzdeki ay çıkarsın ben hamileyim diye

iremcim yaşadıklarını okudum çok üzüldüm ama herşeyin bi zamanı var canım rabbim sabır istiyor lütfen sabrını kaybetme.sabır acıdır meyvesi tatlıdır.inşallah meyvelerini kucağına alırsın cnm :Saruboceq:

benim kociş gördü üzüldüğümü çık diyo bidaha oraya girme uzülüyon diyo ama ne yapalım allahın takdiri olmayınca olmuyo sende üzülme

canım sen normal yolla hamile kalabiliyorsun demekki eşininde spermi yetmiş bu zamana kadar çok kafana taktın ondanmı hamile kalamadın acaba şimdi bu aralar düşünmüyordun ya zamanını bekliyordun tedavi olmak için ama tabi her ne olursa olsun yaşadıkların çok üzücü aman dikkat et kendine

evet demekki o miktar yeterlimiş gerçekten demek benim için çok üzülyoz yaa artık işallah kendiliğinden olur ben çok korkuyodum biliyosunuz tedavi yumurta toplma falan

irem benim acaip sancım var canım ben çıktım kendine iyi bak canım yorma kendini dinlen üzülmekte yok topla kendini bakarsın önümüzdeki ay çıkarsın ben hamileyim diye

canım benim tamam Allah isteyen herkese versin işallah canım

kendine dikkat et canım benim doktorum hamile kala bilmek cok önemli anne karnında ne kadar kalırsa sonra tekrar cok cabuk hamile kalırsın demişti ve öylede oldu insallah yeniden hamile kalırsın ve bence sende progestoron eksikliğide var cünki onunda belirtisi öyle kahverengi bir leke ve sonra düsük ben ikinci kızımda günüm gecmeye basladığı gün yutmaya basladım doktor eğer kullanmasaymısım düserdi bu bebek dedi bence doktorunla bu konu ile alakalı konuş sana uygun bir tedavi hazırlasın

iremcim yaşadıklarını okudum çok üzüldüm ama herşeyin bi zamanı var canım rabbim sabır istiyor lütfen sabrını kaybetme.sabır acıdır meyvesi tatlıdır.inşallah meyvelerini kucağına alırsın cnm :Saruboceq:

sağol arkadaşım en azından kendiliğindende olyo diyerekten teselli ediyorum kendimi

kendine dikkat et canım benim dotorum hamile kala bilmek cok önemli anne karnında ne kadar kalırsa sonra tekrar cok cabuk hamile kalırsın desiti ve öylede oldu insallah yeniden hamile kalırsın ve bence sende progestoron eksikliğide var cünki onunda belirtisi öyle kahverengi bir leke vesonra düsük ben ikinci kızımda günüm gecmeye basladığı gün yutmaya basladım dotor eğer kullanmasaymısım düserdi bu bebek dede bence doktorunla bu konu ile alakalı konussana uygun bir tedavi hazırlasın

sağol canım şimdilik 3 ay korunun dedi rahim dinlensin dedi ondan sora tetkikler yaplıcak tekrardandüşük sebebine göre hamileliğe sağlıklı şekilde hazırlıycak bakacaz teşekkür ederim ilgine

kendine dikkat et canım benim doktorum hamile kala bilmek cok önemli anne karnında ne kadar kalırsa sonra tekrar cok cabuk hamile kalırsın demişti ve öylede oldu insallah yeniden hamile kalırsın ve bence sende progestoron eksikliğide var cünki onunda belirtisi öyle kahverengi bir leke ve sonra düsük ben ikinci kızımda günüm gecmeye basladığı gün yutmaya basladım doktor eğer kullanmasaymısım düserdi bu bebek dedi bence doktorunla bu konu ile alakalı konuş sana uygun bir tedavi hazırlasın

canım bende bel ağrısı ile başladı sendedemi öyleydi ondan sora kahve lekeler olmuştu

canım nasılsın.... böle işte bende hiç anlamadı 4 haftalık olmuş inan hiç belirti yoktu bi andada kaybettim halen eşimle tartışıyoz belki kanamam dururduda bebeğimi kaybetmezdim diye çünkü yaşıyodu daha ama parçalar gelmeye başlamıştı çok şaşkınım ya

Allah hayırlısını nasip etsin tatlım ya. İyi tarafından bak birde normal yoldan da hamile kalabiliyor muşsun demekkii..Senin açından çok zor biliyorum ama eminim bebeğini en kısa zamanda alacaksın kucağına. Bende tüp bebek için görüşmeler gittim. Kan değerimde bazı değerler yüksek çıktı onunla ilgili tedavi görüyorum. Diyet verdi doktorum herşey yasak çok zorlu bir dönemdeyim ama sabrımızın sonucunu alacağız. Allahım yardımcımız olacak inşallah

Allah hayırlısını nasip etsin tatlım ya. İyi tarafından bak birde normal yoldan da hamile kalabiliyor muşsun demekkii..Senin açından çok zor biliyorum ama eminim bebeğini en kısa zamanda alacaksın kucağına. Bende tüp bebek için görüşmeler gittim. Kan değerimde bazı değerler yüksek çıktı onunla ilgili tedavi görüyorum. Diyet verdi doktorum herşey yasak çok zorlu bir dönemdeyim ama sabrımızın sonucunu alacağız. Allahım yardımcımız olacak inşallah

canım Allah yardımcın olsun işallah sende benim gibi bi mucize yaşarsın ama 9 ay sürer işallah

Eşimde sperm sayısı az olduğu için tüp bebek tedavisine 2. kez başlayacağız.Siz de sayı kaçtı acaba?Bizim de normal yoldan olabilir mi diye bir ümit soruyorum.

Eşimde sperm sayısı az olduğu için tüp bebek tedavisine 2. kez başlayacağız.Siz de sayı kaçtı acaba?Bizim de normal yoldan olabilir mi diye bir ümit soruyorum.

meraba emel canım ya bizim önce 16 milyondu sora 3 milyona kadar düştü biz keçi boynuzu kürü uyguladık ve havuç suyu ve portakal suyu ayrıyetn stersiz olmaya çalıştık hiç ummuyodum ben ikinciye hazırlık olsun diye yani mayıs için hazırlık yapyodum ama olmuş öle işte sende uygula sende bişe yok dimi bende yok ama düşürdüm belki de dikkat etmedim çünkü hiç bilmedim ve ummuyordum

iremcim canım çok üzüldüm ama ne yapcan hayırlısı inşallah bidahaki sefere bak en azından normal yolla kalabiliyosun

canım çok geçmiş olsun.ama malesef düşükle sonuçlanmış olsada doğal yoldan hamile kalabilmişsin. bir kere olan bir dahada olabilir di mi.

canım geçmış ols..........benımde öle olmuştu........kalıtesız dollenme olmuş senınde zannedersem......bazen sperm duşuk olunca dollenme ıyı olmuyo demıştı doktorum kahverengı lekelenme old ve duştu ve kurtajjj...............inş canım bı daha hamış kalısın..............inş......

canım geçmış ols..........benımde öle olmuştu........kalıtesız dollenme olmuş senınde zannedersem......bazen sperm duşuk olunca dollenme ıyı olmuyo demıştı doktorum kahverengı lekelenme old ve duştu ve kurtajjj...............inş canım bı daha hamış kalısın..............inş......

CANIMYA ÇOK SAĞOL KIS DEĞER 601 ÇIKMIŞTI ÇOK İYİ DEMİŞTİ DOKTOR AMA SORA BEL AĞRISI LEKE FALAN YA KALSAYDI YA sağol inşallah canım ya

Back
X