hamileymiş diye onu kıskanmışım:(

Hala çok iyi niyetlisiniz ve oda muhtemelen bunu sonuna kadar kullanmak istedi boşverin baya baya fırsatçıymış
Halini görüyordum kız 5 kilo verdi iki ayda.Bazı konularda kırgın olsam da az çok bir samimiyetimiz vardı beklemiş olabilir ama benim kızdığım beklemesi değil,başkalarına benim gıybetimi yapması.
Ya şunu bile demiş hamile kaldığında onu tebrik etmişim ama içten sarılmamışım.

Tamam beklemiş ama siz zaten çalışan bi bayansınız ve elinizden geleni yapmışsınız. Anası değilsiniz bacısı değilsinizki herşeyinizle ona koşun. Samimi olmasanız onuda yapmazdınız zaten.
Ben 3 hamilelik geçirdim birindede aman yapamıyosun diyen olmadı ki ilkinde doğum yaptığım güne kadar hep aynı şekildeydim.
O tipler kurnaz, bizler saf olduğumuzdan hala iyi niyet arıyoruz ama çok samimi olsa size kırgınlığını kendi söylerdi dedikodu yerine.

kim tasıyo lafları Allah aşkına belki yalan söyluyorlar kulaklarımla agzından duymadıgım hiçbir lafa ınanmam bana laf tasıyan ınsanları da yanımda tutmam , git yüzleş bakalım ben öyle bişey demedım diye nasılda ınkar edecekler .

Samimi ve dost olmadığını anladım anlamasına da bu kadarını cidden beklemiyordum,sonuçta bende kendime göre hassas dönemlerden geçiyorum hatta hairan da kimyasal gebelik yaşadım bende ve bunu biliyordu.

Aslında öğrenmem şu şekilde oldu,her gün arayan mesaj atan kız burdan gidince buz gibi oldu bende meraktan okulda üçüncü bir arkadaş vardı ona sordum öyle öğrendim.Laf taşıyan kişi zaten çok samimi olduğumuz biri değildi ona bile anlattıysa gerisini düşünemiyorum.

annesi misin babası mısın bkma zorunluluğun mu var. kendi evinin rızkını her gün ona taşımak zorunda değilsin uzak dur cnm böyle sorunlu insanlardan

Sen evde ne yaptıysan arkadaşına da götürmek zorunda değilsinki.istemişsin üzülmüşsün iyiliği için gidip vermişsin ama tam tersi o kıskanmış seni nedenini anlayamadım sen daha iyi bilirsin.
Bu kız resmen senin kaynanan vazifesini üstlenmiş ...
Hemen uzak dur hizmetcisimisin sen ...
hamileyse hamile sanki ilk hamile o ...

bir kimseye yemek falan götürmek zorunda değilsiniz
iki inanmayan insanlar daha düz mantıkla daha net düşünür daha az üzülür
üç kıskanmak kötü bir şey değil insanın tabiatında olan hatta bazen güdüleyen bir duygudur abartmadığımız sürece

Dünya da ilk ve tek hamile o çünkü şuan hepimiz onu kıskanıyoruz. Dünya şokta hey Allahım ayrıca inançla ne alakası var. Ne kadar saçma o zaman dünyada ateist insan sıfır olurdu

hoş değil yaptığı ama Allah herşeyi biliyor dert etmeyin en kısa sürede Allah size de nasip etsin

Seni kocasımı sanmış

Hamileyken biri prenses moduna geçiyorsa beklentileri karşılaması gereken kocasıdır komşusu arkadaşı hatta anne babası değil

Hiç takma konuşmada bu egoistle

Hep böyle Allah Allah, iman, namaz, vs vs dilinden düşürmeyenlerin içinin fesat, dedikoducu ikiyüzlü olması tesadüf mü merak eder oldum.

Tabi ki zorunda değilim ama komşuluk çoğu zaman götürüyordum ama diyete başlayınca zaten kocama bile ağır yemek yapmıyordum ona da yapamadım haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…