- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım insanlık ölmedi normal zamanlarda bile komşulara bir kap yemek götürülür ki ben çok götürürüm ama o sıralar sıkı bir diyetteydim hatta 9. takımda yarışıyordum ve çoğu zaman akşamları süt yulaf ezmesi yerdim,bunu söylediğimde bana lafları taşıyan kızda eee canım kocana yemek yapmıyormusun demişti.Yani hepsi birbirini doldurmuş arkamdan atıp tutmuşlar.Arkadaşın düşük tehlikesi yoktu hatta uzun yola bile gitmişti kaç defa.Amacı tamamen nazlanmaktı şimdi daha iyi anlıyorum.Benimde cok samimi oldugum arkadasim hamileydi. Alt caprazimda oturuyordu. Degisik birsey yada kocadi vardiyali oldumu yapip goturuyordum. Yada bize cagiriyordumm ama bu cok az oldu. Simdi bana kalkip dese ne olurdu sankinhergun yediginden getirsen. Busefer icimden hic birsey goturmek gelmez.
Ilk zamanlar midesi bulaniyor hic birsey yiyip icemiyor ve surekli yatiyordu. Kocalarimiz vardiyali. Birde piskolojik sorunlari vardi. Canin birsey cekerse yada ihtiyacin oldugu durumda bana soyle ben sana yemek yaparim demistim. Oda sadece 1 kere corba istemisti. Koca 9 ay boyunca 1 kere corba. Oda hastaydi galiba hamilemiydi o an hatırlamıyorum.
Yani kullanmak isteyen her turlu kullanir. Kullanmak istemyen zorlanarak da olsa yapar. Benim.komsum birsye istese seve seve hic hayir demeden yaparım. Cunku icini biliyorum.
Oyle olsaydi senin arkadasin sende yapardin. Ama gel gorki amac kullanmak olunca tabiki insan hopp yerini bil haddini bil diyor. Der de zaten. Dogal olarak.
Yaşayan biri olarak içimden geçenleri çok güzel anlamışsın evet imrendim Allah var inkar etmiyorum ama haset, kıskançlık vs hissetmedim belki geç olacak ama Allah bana da vakti zamanı gelince nasip edecek diye dua ettim sadece.ayrıca bişi dicem aklıma geldikçe sinirlendim o manyak arkadaşına. hamile kalmakta zorlanan biri hamile birini gördüğünde kıskanmaz, imrenir. benim de olsa keşke bir an önce der (kendimden biliyorum) ama onun hamileliğiyle ilgili kötü bi düşünce geçmez aklından. çünkü biz kadınlar anne olarak yaratılmışız ve kimsenin evladıyla sınanmasını aklımızdan bile geçirmeyiz.
kafayı yemiş, hormonları zıplamış onun. valla bak hiç canını sıkma :)
Iyide evlatlık mı aldınız siz bu kadını? Arada bir yapılır imkanlar dahilinde ama her gün kimse kimseye yemek taşımaz yani. Kokuyorsa kahvaltı yapılır,salata yapılır,arada dışarda yenir bunlarda kokmuyor ya. Benimde koku hassasiyetim vardı ama tıkadım burnumu pişirdim,tavuk hiç sevmezdim ama taktım eldivenimi tiksine tiksine pişirdim,açlıktanda ölmedim ne ben ne eşim. Arkadaşınız bahane üretmiş bence. Yaptığıda ayıp. İnsan söylemeye utanır ya yemek getirmiyordu diye. Biri bana bunu söylese "niye seni evlatlık mı aldı"der bozarım o derece. Boşverin görüşmeyin.Mutfağa giremiyordu gerçekten kötüydü, eşi yapsa dahi evde piştiği için yiyemiyordu. Kocasına da üzülüyordu yazık zor durumda kalıyor diyordu.
Amin inşallah isteyen herkese:)Üzme güzel canını.Çok var böyle çiğ insanlar.Allah en kısa zamanda sanada hayırlısıyla bir bebek verir insallah canım.
İnşallah en yakın zamanda nazlanan bebeklerimizi kucağımıza alırız demek ki daha vakti var,İlk etapta fsh çok taktım çünkü çok olumsuz şeyler yazılıyordu nette ama kadınlar kulübünde bu konuları okudum rahatladım biraz, şuan pek takmıyorum oluruna bıraktım.Eşime baktık canım şükür bir sıkıntı yoktu.Bnm de bebeğim olmuyor iki yıldır çok var öyle densizler ayrıca Fsh değerin düşer hiç takılacak bişey değil üzülme bn anlatsam sana hikâyemi hiç kafaya bile takmazsin Fsh filan cnm esin de baktirin spermlerine
kocana yemek yapmiyo muydun diyen 3. kisinin eli armut mu topluyodu. o yapsaymis madem bu kadar dusunuyormus. size vicdan yaptiriyor bide. bu 3. kisiyle de cok muhatap olmayin bence.Tabi canım insanlık ölmedi normal zamanlarda bile komşulara bir kap yemek götürülür ki ben çok götürürüm ama o sıralar sıkı bir diyetteydim hatta 9. takımda yarışıyordum ve çoğu zaman akşamları süt yulaf ezmesi yerdim,bunu söylediğimde bana lafları taşıyan kızda eee canım kocana yemek yapmıyormusun demişti.Yani hepsi birbirini doldurmuş arkamdan atıp tutmuşlar.Arkadaşın düşük tehlikesi yoktu hatta uzun yola bile gitmişti kaç defa.Amacı tamamen nazlanmaktı şimdi daha iyi anlıyorum.
Ben hamile kalsaymışım her gün getirirmiş dediğine göre ama hiç sanmıyorum, zaten ben insanlara büyük umutlar bağlamam arkamdan konuşmasınlar yeter.Hiiic üzülme, sanami güvenip hamile kalmış, yoksa önceden öyle bi sözmü vermistin hamile kal yemekler günlük benden diye?
yoksa sen hamile olsaydın senden beklediklerini o sana yapacakmiydi saniyosun?
Salla gitsin, öyle insanlar için üzüldügüne degmez
Kardeşin yapması kötü olmuş,maalesef bazı insanlar yapılan iyilikleri tek kalemde silebiliyorlar nasıl bir hafızaya sahiplerse Allah akıl fikir versin böylelerine.Bana aynı şeyi dün kız kardeşim söyledi. Ben bu kız ve kocası için gece 3lere kadar uykusuz kalmışım, koştur koştur işlerini halledip evinin temizliğini yapmışım hiç önemi olmadı. Aldığım ve kendisinden bağımsız bir kararı kendisine yorup sen bilerek benim doğumuma yirmi gün kala bunu yaptın, kıskandın her şeyi mahvettin minvalinde konuştu.
Sonuç: Kız kardeşim bile olsa hayatımda yeri yok artık. Kimseye gerekenden fazla özverili davranmamak gerektiğini öğrendim. Siz de bunu yapın dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen asalaklara prim vermeyin. Bırakın ne hali varsa görsün.
Çok şükür Allah size de nasip etmiş maşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun:)bende benzerini yasadim... üstelik benim okadar yardim ettigim kisi hamile kalinca benden saklmamisti, sebebiyse cocugum olmuyor diye nazarim deyermis((