• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymiş diye onu kıskanmışım:(

Yardim edenin arkasindan böyle demis haa..
Ben gercekten acliktan oldum iki kere bir tanidik yemek yapti diye simdi ona ne hediyeler alsam diye düsünüyorum.
Yemege gercekten ihtiyacim vardi, ev yemegine. Ben hastanede yattim sirf bu yüzden. Serum yedim.
Bir Allah in kulu yardim etmedi, ha etmedi insan degiller derim ancak burada, gerisi vicdanlarina, inanclarina kalmis.
Yardim edene de kat be katini vermek isterim. Insan düstü mü yardim edilir, insaniz bugün ona yarin bana derim hep.
Sizin arkadasiniz kötü kalpli olabilir mi?
Sizin cocuk konusunda daha hasssas düsünebileceginiz yerde daha da sizi yermis.
Arkadasliginiz bitsin, görüsmeyin.
Ben bunu cok yaptim.
Kimi insanlarin öyle bir enerjisi var ki, inan hic iyi gelmiyor.
O enerjileri öyle bir vuruyor ki bana, sinir koymaktan baska care bulamadim.
Siz de üzülmeyin, sinir iyidir. Herkesten bize arkadas cikacak diye bir kaide yok.
Caninizi sikmayin. Bu günleri de unutacaksiniz ama arkadas konusunda böyle böyle agzi yaniyor insanin.
Ben o dönemdeki davranışlarımı çok düşünüyorum kız mayısta hamile kaldı haziran sonu gittiler iki ay bir aradaydık yani,ramazanda bir gün davet ettim,üç dört kere yemek götürdüm,bir kere canı mercimek köftesi çekmiş yaptım çağırdım okadar.Normalde daha çok yapardım Allah var ama diyetten dolayı akşamları pek bir şey yapmıyordum.

Aslında kötü niyetli diyemem Allah var ama egosu çok yüksek,dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan biriydi ve benden başka samimi olduğu kimse de yoktu,okuldakiler bencil diyorlardı.Şimdi diyorum yolu bahtı açık olsun Allah bir daha böyle biriyle beni karşılaştırmasın,yüzleşmekte istemiyorum hamile ne de olsa üzülsün istemem ne hali varsa görsün diyorum.

kocana yemek yapmiyo muydun diyen 3. kisinin eli armut mu topluyodu. o yapsaymis madem bu kadar dusunuyormus. size vicdan yaptiriyor bide. bu 3. kisiyle de cok muhatap olmayin bence.
O bize uzak oturuyor yani araçla 5 dk mesafede,ona da mesafe koymayı düşünüyorum bakalım o neye yoracak, o da kıskanç derse arkamdan hiç şaşmam insanları anlamıyorum artık.

birde tamam hadi trip atiyo yeterince ilgilenmedi vs diye. hadi diyelim beklentileri yuksek biri. ama kiskandi ondan yapmadi demesi cok cirkin. icinden gecirse bile en azindan 3. bir kisiye dememesi gerekirdi. nerden tutsan elinde kaliyo. onun degil senin ona soguk davranman gerekiyor hatta.
kıskançlık hasetlikle suçlanmak gerçekten çok kötüymüş ilk defa bu şekilde kıskançlıkla suçlandım ve çok zoruma gitti.Bundan sonra soğuk değil hiçbir şekilde görüşmem zaten.

Hamile olanı kıskanmak nedir yahu? Bir tek kk da gördüm. Neyi kıskanılır ki hamileliğin. Psikopata bağlamış üstelik hamile kalınca.

Ben hamileyken ayakta duracak mecalim bile olmazdı bazı zamanlar kendi ablam bile bi tas çorba yapmadı bi de elalem mi yapacak. Keza ablamdan da beklemedim.

Bu buldumcuk hamileler gerçekten insanı bunaltıyor.

boşverin
sizde şuan duygusal olduğunuz için alınmışsınız
hayatta böyle nankörler çok
annesi dahil olsa alt katta hergün hergün yemek hazırlamazdı emin olun
içiniz rahat olsun

unutun egosu yüksek dünyanın etrafında dönmesini isteyen birini

Tabi canım insanlık ölmedi normal zamanlarda bile komşulara bir kap yemek götürülür ki ben çok götürürüm ama o sıralar sıkı bir diyetteydim hatta 9. takımda yarışıyordum ve çoğu zaman akşamları süt yulaf ezmesi yerdim,bunu söylediğimde bana lafları taşıyan kızda eee canım kocana yemek yapmıyormusun demişti.Yani hepsi birbirini doldurmuş arkamdan atıp tutmuşlar.Arkadaşın düşük tehlikesi yoktu hatta uzun yola bile gitmişti kaç defa.Amacı tamamen nazlanmaktı şimdi daha iyi anlıyorum.
Cok istiyosan sen yap getir demek lazim bazen.
Gıcıklar

kusura bakmayın yerinizde olsam bi daha o kadının yüzüne bakmazdım.size düşen budur .O kim ne hakla sizi eleştirir ve bu denli beklentiilere girer.gerçek dost değil bu şahıs

Bu hayatta herkesin bir sınavı var kimi hemen elde ettikleriyle, kimi de edemedikleriyle sınanıyor... Hep düşünürdüm kendi çevremden şimdi siz de yazınca emin oldum... Bu bencil hep banacı kıskanıldığını düşünen tipler istediklerini hemen elde edip asla tatmin olmayan kişiler... Demek ki onların sınavı da o boşver kalsın ya da geçsin... Sen kendine bak... Yoksa gereksiz çok üzülürsün...

Selam kızlar,direk konuya geçeyim.Öğretmenim ücra bir ilçede çalışıyorum,lojmanda kalıyorum.Hem aynı okulda görev yaptığım hem de alt komşum olan bir arkadaşım vardı bu yaz tayinleri çıktı.

Önce samimiyetimizden bahsedeyim daha anlaşılır olsun, bu arkadaşla memleketlerimiz aynı olduğu için samimiyet kurduk, iki yıllık bir arkadaşlık oldu.Fakat zamanla bu arkadaşın bencil davranışlarını gördüm biraz da egosu yüksek,sürekli onay bekleyen davranışları kendinden soğuttu.Zaten ben yapı olarak çok çabuk samimiyet kuramam genelde mesafeliyimdir.

Ben geçen nisanda çocuk düşünmeye başladım ve ilk defa fsh değerim yüksekmiş onu öğrendim şok oldum ve üzüldüm bu arkadaşımla konuşurken onunla da dertleştim. Hatta kıza korunma boş ver bir an önce bebek düşün dedim.Benim üzüldüğümü görünce hiç unutmuyorum bana direk senin Allah'a inancın az, Allah'a tam iman etsen üzülmezsin falan dedi.Bende ipler koptu o zaman.

Bu arkadaş diğer ay hamile kaldı sevindim,sevincini paylaştım hatta dış gebelik olur mu diye korkuyordu ben teselli ettim fakat haziranda gittikten sonra başkalarından yeni yeni duyuyorum ben yemek götürmemişim,evini taşımaya yardımcı olmamışım,öğrencilerini almam lazımmış benim sadece 4 öğrencim varmış.
Her gün olmasa da yemek götürüyordum ki diyet yaptığım için çoğu zaman sadece yulaf ezmesi yiyordum,kaç defa köfte yaptım,çorba yaptım,tatlı vs götürdüm ama her gün götürsem ne olacakmış kısacası hamile kaldığı için onu kıskanmışım:KK43:
Belki hormonlarındandır ama cidden çok üzüldüm. Allah içimi biliyor tabi bir burukluk oluyor ama herkesin nasibi farklı kimisi ilk ayda kalır kimisinin 3 sene 5 sene sonra.Sonuçta Allah benden alıp ona vermiyor ki onu kıskanayım.
Sizinle paylaşıp rahatlamak istedim karışık olduysa kusura bakmayın.

ANNESİ ile mi karıştırdı sizi nedir ?
Arkadaş olsanız bile ne mecburiyetiniz varmış anlamadım
Arkadaş olan bu konuşmayı yapıyorsa zaten arkadaş değildir bunlar arkadaşlıkta aranmaz laf sokuşturulmaz .

Birde şu ALLAHA inanç ile ilgili bir yorum yapmak istiyorum.
Onda kötü niyet sezmedim açıkçası ama söyleyiş tarzı tavrı çok yanlış ,imanın inancın kimde olduğuna o karar veremez.
ÇOK ayıp etmiş ....

hamilelere yemek mi gidiyormuş :oha: adet mi bu? cidden bilmiyorum. Zira bir tas çorba getirenim olmadı.tüh bana vah bana :)

Bi boyle hamilelik geçiremedim yanarim ona yanarim☺☺7 ay oldu hamileligim 1 tas corba getirmedi kimse. Allaha sukur ihtiyacim da olmadi. Kimseye muhtac olmadan yasamak gerek

Selam kızlar,direk konuya geçeyim.Öğretmenim ücra bir ilçede çalışıyorum,lojmanda kalıyorum.Hem aynı okulda görev yaptığım hem de alt komşum olan bir arkadaşım vardı bu yaz tayinleri çıktı.

Önce samimiyetimizden bahsedeyim daha anlaşılır olsun, bu arkadaşla memleketlerimiz aynı olduğu için samimiyet kurduk, iki yıllık bir arkadaşlık oldu.Fakat zamanla bu arkadaşın bencil davranışlarını gördüm biraz da egosu yüksek,sürekli onay bekleyen davranışları kendinden soğuttu.Zaten ben yapı olarak çok çabuk samimiyet kuramam genelde mesafeliyimdir.

Ben geçen nisanda çocuk düşünmeye başladım ve ilk defa fsh değerim yüksekmiş onu öğrendim şok oldum ve üzüldüm bu arkadaşımla konuşurken onunla da dertleştim. Hatta kıza korunma boş ver bir an önce bebek düşün dedim.Benim üzüldüğümü görünce hiç unutmuyorum bana direk senin Allah'a inancın az, Allah'a tam iman etsen üzülmezsin falan dedi.Bende ipler koptu o zaman.

Bu arkadaş diğer ay hamile kaldı sevindim,sevincini paylaştım hatta dış gebelik olur mu diye korkuyordu ben teselli ettim fakat haziranda gittikten sonra başkalarından yeni yeni duyuyorum ben yemek götürmemişim,evini taşımaya yardımcı olmamışım,öğrencilerini almam lazımmış benim sadece 4 öğrencim varmış.
Her gün olmasa da yemek götürüyordum ki diyet yaptığım için çoğu zaman sadece yulaf ezmesi yiyordum,kaç defa köfte yaptım,çorba yaptım,tatlı vs götürdüm ama her gün götürsem ne olacakmış kısacası hamile kaldığı için onu kıskanmışım:KK43:
Belki hormonlarındandır ama cidden çok üzüldüm. Allah içimi biliyor tabi bir burukluk oluyor ama herkesin nasibi farklı kimisi ilk ayda kalır kimisinin 3 sene 5 sene sonra.Sonuçta Allah benden alıp ona vermiyor ki onu kıskanayım.
Sizinle paylaşıp rahatlamak istedim karışık olduysa kusura bakmayın.
cahil ,beyinsiz bır ınsan.uzulmeyın arkadaşlıgı da kesın

Sizde ipler kopmasına sebep olacak davranıs sonrasında samımıyetınız azaldıysa ve ardından boyle bı habere etrafına pervane olmak yerıne en sonkı noktadan arkadaslıgınız ılerlemeye devam edıyosa kendınde kusur bulamadıgından oturu sizin onu kıskandıgını ıma etmeye getırmıstır.Ben bunun ıma edılmesınden cok hoslanmam..Herhangı bır sebeple kıskanılacak dahi olsam ozellıgımı ortaya cıkarıp bundan dolayı benı kıskanıyorlar dıyebılecek kapasıstede ınsanlar bana hep kendını begenmıs ve narsıst gelirler.. Bosverın ..Kımın ne dusundugu sızın ıcın onemlı olmasın..

Hamile kaldığımda niye bende beni Kıskanıyorlar demedim :duduk:zamanın modası imiş halbuki tüh hep modayı kaciriyorumEn Büyük KK komşunun kedisi doğurdu acaba onuda kıskanan varmidir?:skandal::-)
Sen hiç takılma tamam hormonlar pik yapıyor falan ama bizde hamile olduk bu kadarda olmaz bu resmen terbiyesizilk.

Sizde ipler kopmasına sebep olacak davranıs sonrasında samımıyetınız azaldıysa ve ardından boyle bı habere etrafına pervane olmak yerıne en sonkı noktadan arkadaslıgınız ılerlemeye devam edıyosa kendınde kusur bulamadıgından oturu sizin onu kıskandıgını ıma etmeye getırmıstır.Ben bunun ıma edılmesınden cok hoslanmam..Herhangı bır sebeple kıskanılacak dahi olsam ozellıgımı ortaya cıkarıp bundan dolayı benı kıskanıyorlar dıyebılecek kapasıstede ınsanlar bana hep kendını begenmıs ve narsıst gelirler.. Bosverın ..Kımın ne dusundugu sızın ıcın onemlı olmasın..
Konumu dikkatli okudugun yorumundan belli aynen oyle hamile kalmadan bir kac ay once bazi seyler oldu ve ben mesafe koymaya basladim ama o hamilelige yordu yoksa oncesinde zaten cok yakin davranmiyordum.Sonucta hamilelik Allah vergisi bir sey imrendim ama ruh hastasida degilim haset edeyim.

Hamile kaldığımda niye bende beni Kıskanıyorlar demedim :duduk:zamanın modası imiş halbuki tüh hep modayı kaciriyorumEn Büyük KK komşunun kedisi doğurdu acaba onuda kıskanan varmidir?:skandal::-)
Sen hiç takılma tamam hormonlar pik yapıyor falan ama bizde hamile olduk bu kadarda olmaz bu resmen terbiyesizilk.
Ilk ayda hamile kaldi diye galiba meziyet olarak gordu sanirim. modami degilmi bilmiyorum ama acaba hormanlardanmi diye dusunmeden edemedim.Siz gibi hamilelik gecirenlerde yazinca anliyorumki hormonlardan degil terbiyesizlikten.

arkdşınızın imanmetresi varmış galiba kimin Allaha imanı çok kiminki az ölçebiliyormuş ne hoş(!).. kendisinin de imanı o kadar yüksekmiş ki hakkınıZda dedikodu yapmaktan hiç çekinmemiş..maşallah aynen devam etsin

Dupeduz terbiyesizlik ve simariklik. Kimse kimsenin hormonunu cekmek zorunda degil ayol (ki bu kadari hormonal de degil) :D Hic uzmeyin caninizi, 'buldumcuk olmak' derler ya hamileligi meziyet sayan ve simarikliga vurmus bi insan kanimca.
Kaldi ki siz cogu insanin yapmayacagi insanligi yapip yemek goturup iyi davranmissiniz onceki terbiyesizligine ragmen (kime ne ayol milletin inancindan inancsizligindan). Hadsiz, densiz bi insan. Siz hic uzmeyin guzel caninizi :KK200:

Bu hamile tripleri de yeni moda herhalde. :KK57:

Bu kadar saçmalık olamaz. Nesini kıskanacaksınız ya?

Aklıma eski işimde, evliliğinin ikinci ayında hamile kalan iş arkadaşım geldi. Ben hemen düşünmüyorum dediğimde bana "kocana güvenmiyosun demek ki ama ben güvendim hemen yaptım" dedi ruh hastası. Lafı da yedi hamile mamile dinlemedim. :kahve:

Bazı kadınlar kötü düşüncelerini, art niyetlerini "hamilelilik nazı" adı altında dışarı vuruyorlar. Arkaya bakmadan kaçmak lazım.

Back
X