- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.166
- 798
Ben o dönemdeki davranışlarımı çok düşünüyorum kız mayısta hamile kaldı haziran sonu gittiler iki ay bir aradaydık yani,ramazanda bir gün davet ettim,üç dört kere yemek götürdüm,bir kere canı mercimek köftesi çekmiş yaptım çağırdım okadar.Normalde daha çok yapardım Allah var ama diyetten dolayı akşamları pek bir şey yapmıyordum.Yardim edenin arkasindan böyle demis haa..
Ben gercekten acliktan oldum iki kere bir tanidik yemek yapti diye simdi ona ne hediyeler alsam diye düsünüyorum.
Yemege gercekten ihtiyacim vardi, ev yemegine. Ben hastanede yattim sirf bu yüzden. Serum yedim.
Bir Allah in kulu yardim etmedi, ha etmedi insan degiller derim ancak burada, gerisi vicdanlarina, inanclarina kalmis.
Yardim edene de kat be katini vermek isterim. Insan düstü mü yardim edilir, insaniz bugün ona yarin bana derim hep.
Sizin arkadasiniz kötü kalpli olabilir mi?
Sizin cocuk konusunda daha hasssas düsünebileceginiz yerde daha da sizi yermis.
Arkadasliginiz bitsin, görüsmeyin.
Ben bunu cok yaptim.
Kimi insanlarin öyle bir enerjisi var ki, inan hic iyi gelmiyor.
O enerjileri öyle bir vuruyor ki bana, sinir koymaktan baska care bulamadim.
Siz de üzülmeyin, sinir iyidir. Herkesten bize arkadas cikacak diye bir kaide yok.
Caninizi sikmayin. Bu günleri de unutacaksiniz ama arkadas konusunda böyle böyle agzi yaniyor insanin.
Aslında kötü niyetli diyemem Allah var ama egosu çok yüksek,dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan biriydi ve benden başka samimi olduğu kimse de yoktu,okuldakiler bencil diyorlardı.Şimdi diyorum yolu bahtı açık olsun Allah bir daha böyle biriyle beni karşılaştırmasın,yüzleşmekte istemiyorum hamile ne de olsa üzülsün istemem ne hali varsa görsün diyorum.